skip to Main Content

Bijpassende plakplinten en moderne plinten voor uw nieuwe vloer

Kom eens langs bij Keistad Vloeren voor de mooiste bijpassende plinten die geweldig staan bij uw nieuwe en duurzame pvc, laminaat of parket vloer. In onze winkel en webshop kunt u kwaliteitsvloeren vinden voor een scherpe en betaalbare prijs. Naast aantrekkelijke prijzen, stijlvolle plinten en prachtige vloeren, kunt u bij ons ook rekenen op een excellente service. Zo komen we bij u het laminaat en de plinten leggen, krijgt u garantie en leveren we uw aankoop tot in uw woonkamer. Bij ons heeft u diverse opties. Zo kunt u alles los bestellen of u kiest voor een aantrekkelijk all-in pakket. Bekijk de vele mogelijkheden en ons uitgebreide assortiment online.

Voordelige bijpassende plakplinten voor uw laminaat

Mooi, sterk en goedkoop laminaat van het geweldige merk Hoomline kunt u vinden in het assortiment van Keistad Vloeren. Wilt u laminaat bij ons bestellen? Dan kunt u kiezen uit all-in laminaat of los laminaat. Handige particulieren met veel geduld kunnen zelf de laminaat vloer leggen en kiezen voor los laminaat. U kunt de bijpassende plakplinten dan ook los bestellen. Maar mocht u willen dat het goed gebeurt, dan kunt u gebruik maken van onze professionele legservice. U bent het meest voordelig uit als u kiest voor ons all-in laminaat. Dit is een pakket dat bestaat uit de door u gekozen planken, de legservice en daarnaast bijpassende plakplinten. Mocht u andere plinten wensen bij uw nieuwe vloer, dan kunt u dit aangeven en bekijken we de mogelijkheden.

Klassieke plinten voor bij uw pvc vloeren

Naast geweldig laminaat van het merk Hoomline, verkopen we ook prachtige pvc vloeren van hetzelfde hoogstaande merk. De pvc vloeren die u bij ons kunt aanschaffen, zijn uit de collectie premium en superior en dat is zeker aan de vloeren te zien. De kwaliteit is zo goed, dat de vloeren bijna niet van echte houten planken te onderscheiden zijn. Het voordeel van pvc is dat het geen onderhoud nodig heeft, zeer sterk is en makkelijk schoon te maken is. U kunt uw pvc vloer bestellen met legservice. Daarnaast hebben we speciaal voor uw nieuwe pvc vloer prachtige plinten. Deze zijn van wit folie en werken uw vloer netjes en nauwkeurig af. U kunt kiezen voor onze extra dunne varianten of u kiest voor de overschilderbare versies zodat u ze in elke gewenste kleur kunt schilderen.

Bestel eenvoudig en snel uw plinten bij Keistad Vloeren

U kunt eenvoudig uw nieuwe pvc, parket of laminaat vloer online bestellen met bijpassende plinten. Deze zijn overigens ook los te bestellen. Interesse? Telefoonnummer: 06-34558046. E-mail: info@keistadvloeren.nl. Voor het mooiste laminaat en bijbehorende plinten komt u naar Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46