Douwes Dekker laminaat

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Douwes Dekker laminaat van Keistad Vloeren & Wonen

  Bent u op zoek naar laminaat voor in uw woning of kantoor, kies dan voor de sterke en robuuste Douwes Dekker-serie. Laminaat is een belangrijk onderdeel van uw woning of kantoorpand. Het moet zowel effectief zijn, als mooi ogen. Wellicht ontvangt zeer frequent klanten of gasten, dan is het belangrijk dat de vloer goed gelegd is en dat deze de professionaliteit van uw bedrijf ademt. Kies daarom voor een laminaat in de sfeer van uw eigen bedrijf of woonstijl. Op deze manier maakt het laminaat de woning of het kantoor tot een geheel.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren

  Geef uw woning of kantoor extra sfeer

  Het kan lastig zijn om het juiste laminaat te kiezen. Als u kiest voor Douwes Dekker laminaat, weet u zeker dat u een robuuste soort laminaat in huis hebt. Zo kunt u in uw vertrekken uw eigen ambiance creëren. Met veel verschillende kleuren kunt u de kamer heel anders doen ogen. Voor een statige kamer, kunt u kiezen voor donkergrijs. In combinatie met lichtere muren en meubels is dit een goede keuze. Als u meer van de natuurkleuren bent, kunnen wij de naturel kleuren aanraden. Op deze wijze krijgt uw kamer een landelijke uitstraling. Bent u meer fan van een chique indeling, dan is lichtgrijs of hout met lichtere tinten een optie. Hierdoor oogt de ruimte wat ruimer en kunt u spelen met de kleuren van de accessoires en het meubilair.

  De voordelen van Douwes Dekker laminaat

  Waarom kiezen voor Douwes Dekker laminaat? Naast de variëteit aan kleuren heeft dit type laminaat andere voordelen. Zo is het bijvoorbeeld een zeer slijtvast type. Daarnaast is dit laminaat uitermate goed beschermd tegen krassen door bijvoorbeeld schuivende stoelen, banken of bureau’s. Daarnaast ontstaan er niet gauw vlekken op deze vloer, en wanneer die wel ontstaan, is deze gemakkelijk schoon te maken. Met Douwes Dekker laminaat kiest u voor fraai ogend, robuust en onderhoudsarm laminaat.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Plan een afspraak met Keistad Vloeren & Wonen

  Bent u overtuigd van de kwaliteiten van Douwes Dekker laminaat voor uw woning of kantoorpand? Of wilt u meer weten over onze diensten of advies over een specifiek product? Dan staan wij uiteraard graag voor u klaar om u hiermee te helpen. Bel ons via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Samen maken we dan een afspraak om te zorgen dat er een expert van Keistad Vloeren & Wonen langskomt om het Douwes Dekker laminaat te leggen in uw kantoor of woning.

  Onze Merken