skip to Main Content

Douwes Dekker laminaat van Keistad Vloeren

Bent u op zoek naar laminaat voor in uw woning of kantoor, kies dan voor de sterke en robuuste Douwes Dekker-serie. Laminaat is een belangrijk onderdeel van uw woning of kantoorpand. Het moet zowel effectief zijn, als mooi ogen. Wellicht ontvangt zeer frequent klanten of gasten, dan is het belangrijk dat de vloer goed gelegd is en dat deze de professionaliteit van uw bedrijf ademt. Kies daarom voor een laminaat in de sfeer van uw eigen bedrijf of woonstijl. Op deze manier maakt het laminaat de woning of het kantoor tot een geheel.

Geef uw woning of kantoor extra sfeer

Het kan lastig zijn om het juiste laminaat te kiezen. Als u kiest voor Douwes Dekker laminaat, weet u zeker dat u een robuuste soort laminaat in huis hebt. Zo kunt u in uw vertrekken uw eigen ambiance creëren. Met veel verschillende kleuren kunt u de kamer heel anders doen ogen. Voor een statige kamer, kunt u kiezen voor donkergrijs. In combinatie met lichtere muren en meubels is dit een goede keuze. Als u meer van de natuurkleuren bent, kunnen wij de naturel kleuren aanraden. Op deze wijze krijgt uw kamer een landelijke uitstraling. Bent u meer fan van een chique indeling, dan is lichtgrijs of hout met lichtere tinten een optie. Hierdoor oogt de ruimte wat ruimer en kunt u spelen met de kleuren van de accessoires en het meubilair.

De voordelen van Douwes Dekker laminaat

Waarom kiezen voor Douwes Dekker laminaat? Naast de variëteit aan kleuren heeft dit type laminaat andere voordelen. Zo is het bijvoorbeeld een zeer slijtvast type. Daarnaast is dit laminaat uitermate goed beschermd tegen krassen door bijvoorbeeld schuivende stoelen, banken of bureau’s. Daarnaast ontstaan er niet gauw vlekken op deze vloer, en wanneer die wel ontstaan, is deze gemakkelijk schoon te maken. Met Douwes Dekker laminaat kiest u voor fraai ogend, robuust en onderhoudsarm laminaat.

Plan een afspraak met Keistad Vloeren

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van Douwes Dekker laminaat voor uw woning of kantoorpand? Of wilt u meer weten over onze diensten of advies over een specifiek product? Dan staan wij uiteraard graag voor u klaar om u hiermee te helpen. Bel ons via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Samen maken we dan een afspraak om te zorgen dat er een expert van Keistad Vloeren langskomt om het Douwes Dekker laminaat te leggen in uw kantoor of woning.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46