skip to Main Content

Hoomline laminaat voor het beste resultaat

Wenst u voor uw woning ook een prachtige Hoomline laminaat vloer? Keistad Vloeren is dé vloerenspecialist in uw regio. Wij verkopen onder andere het merk Hoomline voor pvc vloeren, laminaat en parket vloeren. Deze vloeren zijn van hoge kwaliteit en passen bij elk interieur. Als vloerenspecialist houden we ook altijd rekening met de laatste woontrends. Naar welke stijl u ook op zoek bent, ons assortiment biedt u veel verschillende kleuren en dessins. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven aan een mooie vloer op maat. Naast bezorging aan huis kunt u ook gebruik maken van onze professionele legservice. Bestel uw vloeren, plinten en ondervloeren los of maak gebruik van ons voordelige all-in-laminaat. Hoomline laminaat is een goede keuze voor het beste resultaat!

Hoomline laminaat in elke stijl

Wanneer u kiest voor een Hoomline laminaat, heeft u keuze uit verschillende stijlen. Denk aan modern, landelijk en klassiek. Zo kunt u kiezen uit een eiken look, maar ook kastanje of merbau structuur. Of kies voor een marmer, beton of leisteen look. Heeft u ook al nagedacht over de kleur? Geef uw interieur een eigen uitstraling met donkere, warme of koele, lichte kleuren. Voor iedere ruimte in huis en voor ieder budget bieden onze vloeren een uitkomst. Een vloer van Hoomline brengt het beste van twee werelden samen: duurzame kwaliteit en een voordelige prijs. Het is dan ook een duurzaam alternatief voor een houten vloeren. Laat u inspireren door onze collectie. Desgewenst geven onze deskundige adviseurs advies op maat. Zo weet u welke vloer het beste past bij uw wensen, woning en ruimte.

Hoomline laminaat

Voordelig Hoomline laminaat en all-in laminaat

Bij Keistad Vloeren vindt u altijd een vloer voor een aantrekkelijke prijs. Zeker met een all-in-laminaat pakket. Met onze samengestelde pakketten heeft u gewenste vloer, ondervloer, bijpassende plakplinten én onze legservice. Door gebruik te maken van onze levering en legservice kunnen wij de prijs zo laag mogelijk houden. Voordat we deze komen leggen, voeren we eerst een professionele inmeting uit. Ook is het mogelijk om vooraf nog een adviesgesprek in te plannen, zodat wij u verschillende opties kunnen laten zien en u kunnen adviseren. Daarna stellen wij een vrijblijvende offerte op voor uw Hoomline laminaat.

Bestel uw duurzame en voordelige vloer bij Keistad Vloeren

Heeft u interesse in onze Hoomline laminaat vloeren? Wij bieden u een optimale service met passend advies, een offerte op maat, klantvriendelijkheid, een professionele legservice, aantrekkelijke prijzen, levering aan huis, deskundige inmeting en een vakkundige installatie. Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan voor advies en een offerte. Bel: 06-34558046 of stuur ons een e-mail: info@keistadvloeren.nl Geef uw woning een nieuwe uitstraling met een Hoomline laminaat vloer.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46