skip to Main Content

Master installer gecertificeerd

Keistad levert Quick Step laminaat in alle soorten en maten

Wenst u prachtig Quick Step laminaat voor uw woning of kantoor? Bij Keistad Vloeren vindt u laminaat in alle soorten en maten. Ideaal wanneer u op zoek bent naar laminaat voor uw woning of bedrijfspand. Laminaat is bepalend voor de uitstraling van uw ruimte en dient zowel mooi als functioneel te zijn. Wellicht ontvangt u zeer regelmatig gasten of klanten. Een mooie vloer straalt dan ook professionaliteit uit in uw bedrijf. Kies daarom een vloer die de stijl van uw bedrijf ademt of een vloer die de sfeer in uw woning omhoog zal halen. Het Quick Step laminaat zal uw woning of kantoor zo tot een prachtig geheel maken.

Keistad vloeren is Quick-Step Master Installer

Hoewel je een  vloer van Quick-Step-vloer relatief simpel zelf kan plaatsen, wordt de keuze voor plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur steeds vaker genomen. Deze ‘Master Installers’ zijn gecertificeerd door de Quick-Step Academy, in het trainingscenter in Wielsbeke. Ook de professionals van Keistad vloeren zijn gecertificeerd aan deze academy. Zo weet u dat u met een erkende Master Installer in zee gaat en de topkwaliteit van een expert in huis haalt.

De voordelen van een Master Installer op een rijtje…

 • Ze hebben kennis van wanten en weten perfect welke voorbewerking nodig is en welke ondervloer zorgt voor het mooiste resultaat;
 • Professioneel product advies zodat je vloer volledig tot zijn recht komt;
 • Ze werken nauwkeurig alles tot in de kleinste details af: plinten, profielen en trappen worden zorgvuldig geplaatst;
 • Met een expert bent u gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding;
 • U heeft een levenslange garantie* op de installatie. *De garantie loopt net zo lang als de garantietermijn van het gekozen product.

Waarom kiezen voor Quick-Step Laminaat bij Keistad vloeren?

Quick-Step Laminaat is een van de meest bekende merken op het gebied van laminaat vloeren. Wanneer u voor Quick-Step kiest, weet u dat u voor toonaangevende, betrouwbare kwaliteit kiest. Een Quick-Step Laminaatvloer biedt u onder andere de volgende voordelen:

Laminaat dat op hout lijkt

Authentieke uitstraling

Vloeren van Quick-Step zien er tot in de kleinste detail realistisch uit.

kraswerend

Kraswerend

Door speciaal ontwikkelde technieken zijn de vloeren van Quick-Step sterk kras- en vlekwerend.

Makkelijk te leggen

Makkelijk te leggen

Dankzij het algemeen bekende kliksysteem is een vloer zo gelegd.

Gegarandeerd meer sfeer in uw ruimte

De keuze voor de juiste soort Quick Step laminaat kan lastig zijn. Met ons laminaat bent u in ieder geval verzekerd van een zeer mooie laminaatsoort. In elke ruimte kunt u een geheel nieuwe ambiance neerzetten. Door voor elke ruimte een andere kleur laminaat te kiezen, zal ieder vertrek anders ogen. Houdt u van een meer industriële inrichting, dan is een donkerbruine vloer een goede keuze. Bij een meer landelijk interieur staat een lichtere laminaatsoort juist prachtig. Tevens geeft een lichte kleur laminaat uw woning of bedrijfspand een chique uitstraling.

De voordelen van ons laminaat

Waarom kiezen voor Quick Step laminaat? Naast het feit dat wij een enorme variatie aan kleuren aanbieden en u hiermee in elke ruimte een andere ambiance kunt creëren, profiteert u ook van tal van andere voordelen. Quick Step Laminaat is namelijk zeer slijtvast, doordat dit uit vier lagen bestaat en voorzien is van de beste toplaag. Ook zullen er niet gauw vlekken op de vloer ontstaan. Is dit wel het geval, dan is deze ook zeer gemakkelijk schoon te maken. U leest het al, wij bieden zeer sterk en onderhoudsvriendelijk laminaat.

Laminaat vloer woonkamer

Maak een afspraak voor uw Quick Step laminaat

Bent u benieuwd naar ons hoogwaardige laminaat en kunt u niet wachten om uw woning of pand van een mooie vloer te voorzien? Of wilt u meer weten over onze diensten of specifieke producten. Dan staan wij graag voor u klaar met gedegen advies. Neem contact met ons op via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Samen maken we dan een afspraak om uw Quick Step vloer op vakkundige wijze te leveren en/of leggen!

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46