skip to Main Content

Keistad levert mFLOR PVC in alle soorten en maten

Wilt u duurzaam en slijtvast mFLOR PVC bestellen voor uw woning of pand? Keistad Vloeren biedt u een breed assortiment. Deze vloeren staan bekend als zeer comfortabel door hun onderhoudsvriendelijkheid, geluidsdichtheid en geschiktheid voor vloerverwarming en koeling.

Of u de vloeren nu in uw woning of bedrijfspand plaatst, bij beide opties haalt het PVC ongetwijfeld uw woning op. Onze vloeren doen qua look en feel namelijk niet onder voor de houten variant. Kies voor een vloer die in de stijl van uw woning of pand past en speel met de verschillende ruimtes.

mFLOR brochure online

mFLOR brochure

Meer sfeer in uw ruimte

De juiste PVC vloer kiezen is niet makkelijk. Met mFLOR PVC bent u verzekerd van een vloer van prachtig ogende en hoogstaande kwaliteitsvloer. In iedere ruimte creëert u hiermee een geheel andere ambiance. mFLOR PVC heeft een natuurlijke uitstraling en lijkt zowaar op echt hout. De vloer komt dan ook goed tot haar recht in een industrieel interieur, bij de keuze voor een donkere variant. Ook in een landelijk interieur of andere interieurstijl haalt het PVC de woning mooi naar boven.

Waarom kiezen voor ons mFLOR PVC?

Waarom kiezen voor mFLOR bij Keistad Vloeren? Wij hebben niet enkel een enorm aanbod mFLOR, maar bieden u tevens andere aantrekkelijke extra’s. Indien u het PVC bij ons bestelt, kunt u rekenen op een snelle levering. Binnen enkele dagen heeft u uw bestelde vloeren al in huis. Daarbij kunnen wij de vloeren ook vakkundig voor u leggen indien gewenst. Een afspraak is zo gemaakt. Weet u al welke vloer u wenst voor uw woning of kantoorpand? Of bent u hier nog niet over uit? Onze adviseur denkt hoe dan ook graag met u mee en kan u op basis van uw woonstijl van een gedegen advies voorzien.

mFLOR hoogstaande kwaliteit PVC vloeren

mFLOR contact constructie

mFLOR floorlock

Neem contact op voor uw mFLOR PVC

Bent u van plan binnenkort een nieuwe vloer in uw woning te leggen? Kies dan voor dit prachtig en slijtvast PVC. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Bel ons via 06-15416608 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Wij adviseren u graag omtrent het beste mFLOR PVC voor u!

Aangepaste openingstijden i.v.m. Corona

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten


Maakt u even een afspraak?

Het is niet verplicht, maar we zouden het jammer vinden als we u niet binnen kunnen laten in verband met drukte. Bel voor een afspraak: 06 - 15 41 66 08

Klik hier voor meer informatie over onze Corona-maatregelen

popup
Back To Top
×Close search
Zoeken
Chat openen
BEL 06 – 154 166 08