mFLOR PVC

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Keistad levert mFLOR PVC in alle soorten en maten

  Wilt u duurzaam en slijtvast mFLOR PVC bestellen voor uw woning of pand? Keistad Vloeren & Wonen biedt u een breed assortiment. Deze vloeren staan bekend als zeer comfortabel door hun onderhoudsvriendelijkheid, geluidsdichtheid en geschiktheid voor vloerverwarming en koeling.

  Of u de vloeren nu in uw woning of bedrijfspand plaatst, bij beide opties haalt het PVC ongetwijfeld uw woning op. Onze vloeren doen qua look en feel namelijk niet onder voor de houten variant. Kies voor een vloer die in de stijl van uw woning of pand past en speel met de verschillende ruimtes.

  mFLOR PVC

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Meer sfeer in uw ruimte

  De juiste PVC vloer kiezen is niet makkelijk. Met mFLOR PVC bent u verzekerd van een vloer van prachtig ogende en hoogstaande kwaliteitsvloer. In iedere ruimte creëert u hiermee een geheel andere ambiance. mFLOR PVC heeft een natuurlijke uitstraling en lijkt zowaar op echt hout. De vloer komt dan ook goed tot haar recht in een industrieel interieur, bij de keuze voor een donkere variant. Ook in een landelijk interieur of andere interieurstijl haalt het PVC de woning mooi naar boven.

  Waarom kiezen voor ons mFLOR PVC?

  Waarom kiezen voor mFLOR bij Keistad Vloeren & Wonen? Wij hebben niet enkel een enorm aanbod mFLOR, maar bieden u tevens andere aantrekkelijke extra’s. Indien u het PVC bij ons bestelt, kunt u rekenen op een snelle levering. Binnen enkele dagen heeft u uw bestelde vloeren al in huis. Daarbij kunnen wij de vloeren ook vakkundig voor u leggen indien gewenst. Een afspraak is zo gemaakt. Weet u al welke vloer u wenst voor uw woning of kantoorpand? Of bent u hier nog niet over uit? Onze adviseur denkt hoe dan ook graag met u mee en kan u op basis van uw woonstijl van een gedegen advies voorzien.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Neem contact op voor uw mFLOR PVC

  Bent u van plan binnenkort een nieuwe vloer in uw woning te leggen? Kies dan voor dit prachtig en slijtvast PVC. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Bel ons via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Wij adviseren u graag omtrent het beste mFLOR PVC voor u!

  Onze Merken