Meister laminaat

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Perfect afgewerkte vloer met Meister Laminaat

  Wilt u een perfect afgewerkte vloer? Ga voor Meister Laminaat bij Keistad Vloeren & Wonen. Wij bieden een ruim assortiment laminaat. Deze prachtige vloeren zijn zeer geschikt voor uw bedrijfspand of woonruimte. Meister is gespecialiseerd in vloeren met een mooie afwerking en produceert unieke vloeren van een uitzonderlijke kwaliteit. Wat maakt deze vloeren zo geschikt voor uw ruimtes? Ze zijn slijtvast en hebben een krachtige en fraaie, professionele uitstraling. Kies de juist vloer voor uw woonhuis of kantoorruimte met Meister Laminaat.

  Meister laminaat

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Alles voor een mooie afwerking

  Er zijn vele soorten en merken laminaat. Dat maakt het kiezen niet altijd makkelijk. Bij Keistad Vloeren & Wonen adviseren wij u over het beste Meister Laminaat voor uw woning of pand. Wij kunnen u zelfs plinten en accessoires van Meister aanbieden, zodat u uw laminaatvloer zelf perfect af kan werken. U kunt deze plinten eenvoudig monteren door uitgekiende clips te gebruiken die u vooraf tegen de muur monteert. Ook bevat het Meister assortiment profielen om uw vloer af te werken. Handig voor uw badkamer of toiletruimte.

  Waarom kiezen voor Meister Laminaat?

  Waarom kiezen voor Meister Laminaat bij Keistad Vloeren & Wonen? Wij hebben niet alleen een groot aanbod aan kleuren en soorten laminaat, maar we bieden ook tal van extra’s. Als u dat wilt, kunnen wij het door gewenste laminaat vakkundig voor u leggen. Ook adviseren wij u graag over dit hoogwaardige product, zodat u straks een gedegen keuze kunt maken.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Neem contact op voor uw Meister Laminaat

  Bent u van plan uw ruimte te voorzien van een hoogwaardige laminaatsoort en kiest u het liefst voor Meister Laminaat? Maak dan de keuze voor Keistad Vloeren & Wonen en laat ons uw laminaat ook vakkundig leggen. Wenst u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan direct contact met ons op en bel 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Kies ook voor mooi afgewerkt Meister Laminaat en profiteer van een vloer met een lange levensduur!

  Onze Merken