skip to Main Content

Perfect afgewerkte vloer met Meister Laminaat

Wilt u een perfect afgewerkte vloer? Ga voor Meister Laminaat bij Keistad Vloeren. Wij bieden een ruim assortiment laminaat. Deze prachtige vloeren zijn zeer geschikt voor uw bedrijfspand of woonruimte. Meister is gespecialiseerd in vloeren met een mooie afwerking en produceert unieke vloeren van een uitzonderlijke kwaliteit. Wat maakt deze vloeren zo geschikt voor uw ruimtes? Ze zijn slijtvast en hebben een krachtige en fraaie, professionele uitstraling. Kies de juist vloer voor uw woonhuis of kantoorruimte met Meister Laminaat.

Alles voor een mooie afwerking

Er zijn vele soorten en merken laminaat. Dat maakt het kiezen niet altijd makkelijk. Bij Keistad Vloeren adviseren wij u over het beste Meister Laminaat voor uw woning of pand. Wij kunnen u zelfs plinten en accessoires van Meister aanbieden, zodat u uw laminaatvloer zelf perfect af kan werken. U kunt deze plinten eenvoudig monteren door uitgekiende clips te gebruiken die u vooraf tegen de muur monteert. Ook bevat het Meister assortiment profielen om uw vloer af te werken. Handig voor uw badkamer of toiletruimte.

Waarom kiezen voor Meister Laminaat?

Waarom kiezen voor Meister Laminaat bij Keistad Vloeren? Wij hebben niet alleen een groot aanbod aan kleuren en soorten laminaat, maar we bieden ook tal van extra’s. Als u dat wilt, kunnen wij het door gewenste laminaat vakkundig voor u leggen. Ook adviseren wij u graag over dit hoogwaardige product, zodat u straks een gedegen keuze kunt maken.

Neem contact op voor uw Meister Laminaat

Bent u van plan uw ruimte te voorzien van een hoogwaardige laminaatsoort en kiest u het liefst voor Meister Laminaat? Maak dan de keuze voor Keistad Vloeren en laat ons uw laminaat ook vakkundig leggen. Wenst u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan direct contact met ons op en bel 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Kies ook voor mooi afgewerkt Meister Laminaat en profiteer van een vloer met een lange levensduur!

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46