Woonwinkel Soest

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Keistad Vloeren & Wonen: een woonwinkel nabij Soest die het allemaal heeft

  Wilt u inspiratie opdoen in een woonwinkel nabij Soest? Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer of naar prachtige zonwering, bij Keistad Vloeren & Wonen vindt u alles voor uw interieur! Wij zijn dé vloerenspecialist en bieden u een uitgebreid aanbod laminaatvloeren, parketvloeren, PVC vloeren en COREtec PVC vloeren. Deze kwaliteitsvloeren bieden we aan voor een zeer scherpe en betaalbare prijs. Net als onze zonwering. Kies voor onze zonwering om voor meer sfeer in huis te zorgen en het hele jaar door een aangename temperatuur in huis te hebben. ’s Winters houdt u de warmte erdoor binnen, terwijl u ’s zomers er de warmte juist mee buiten de deur houdt. Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs in onze woonwinkel nabij Soest waar stijl en comfort samenkomen om aan uw woonwensen te kunnen voldoen!

  Kies voor onze all-in service

  Wilt u een laminaatvloer? Maar deze het liefst niet zelf leggen? Dan bent u bij onze woonwinkel nabij Soest aan het juiste adres! Wij bieden u namelijk een all-in service. Het pakket bestaat uit een ondervloer (2mm), bijpassende plakplinten, legservice, bezorgkosten en de door u gekozen laminaatvloer. Wie compleet verzorgd zijn of haar nieuwe laminaatvloer wil laten leggen, heeft dat bij ons zo geregeld. En dat meestal zonder bijkomende kosten!

  Ontdek, kies en geniet!

  Alles voor een nieuw en stijlvol interieur vindt u in onze woonwinkel nabij Soest. Denk aan een prachtige nieuwe vloer, maar ook functionele en decoratieve zonwering. Daarbij kunnen we ook uw interieur voor u opknappen door het stucwerk, het schilderwerk of een traprenovatie voor u te verzorgen. Als u wilt dat uw woning ook echt een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en stijl, kunt u bij ons terecht!

  woonwinkel soest

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Daarom Keistad Vloeren & Wonen

  Keistad Vloeren & Wonen is uw beste keuze wanneer u uw woning wilt transformeren in een stijlvolle en comfortabele leefomgeving. In onze woonwinkel nabij Soest vindt u namelijk alles wat u hiervoor nodig heeft. En kiest u voor een van onze laminaatvloeren? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van onze all-in service! De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Compleet ontzorgd
  • Vast en eigen team
  • Scherpe offertes op maat
  • Inmeet service
  • Goede installatie gegarandeerd
  • Complete all-in legservice
  • Bezorging tot in huis

  Stap binnen in onze woonwinkel nabij Soest

  Wilt u het uitgebreide assortiment van Keistad Vloeren & Wonen eens met eigen ogen bekijken? Stap binnen in onze woonwinkel nabij Soest en ontdek de vele kwaliteitsvloeren, zonwering en meer. Voor meer informatie en een passend advies, kunt u bij onze adviseurs terecht. Zij helpen u graag. Heeft u vragen? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel naar 06-34558046. U kunt ons ook mailen via info@keistadvloeren.nl of een bericht achter laten via het contactformulier.

  Onze Merken