Woonwinkel Doorn

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Woonwinkel nabij Doorn waar stijl en comfort samenkomen

  Zoekt u een woonwinkel nabij Doorn die aan al uw woonwensen voldoet? Breng dan eens een bezoekje aan Keistad Vloeren & Wonen! Hier vindt u namelijk alles voor uw interieur, van vloeren tot zonwering. Wij zijn een echte vloerenspecialist. U kunt bij ons terecht voor laminaat, parket, PVC en COREtec PVC voor een scherpe en betaalbare prijs. Daarbij hebben we verschillende soorten zonwering voor u. Hiermee zorgt u voor sfeer in uw woning en houdt u het ’s winters warm en ’s zomers koel in huis. Een win-win dus! Wilt u ons aanbod eens van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze woonwinkel nabij Doorn waar stijl en comfort samenkomen!

  Maak gebruik van onze all-in service

  Droomt u van laminaat in uw woning? Door uw laminaatvloer te kopen in onze woonwinkel nabij Doorn, profiteert u van een all-in service. Het pakket bestaat uit een ondervloer (2mm), bijpassende plakplinten, legservice, bezorgkosten en de door u gekozen laminaatvloer. Compleet verzorgd een nieuwe laminaatvloer laten leggen, is bij ons zo geregeld. Meestal zonder bijkomende kosten!

  Sfeervol wonen begint bij onze woonwinkel nabij Doorn

  Bij Keistad Vloeren & Wonen vindt u alles voor een nieuw en stijlvol interieur. Ga naar onze woonwinkel nabij Doorn en kies een vloer uit die aan uw wensen voldoet. Of verrijk uw interieur met onze prachtige en functionele zonwering. Wilt u uw woning voorzien van stucwerk, schilderwerk of een traprenovatie? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen! Wij kunnen u namelijk ook helpen uw interieur op te knappen. Zo zorgen we ervoor dat uw woning ook echt een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en stijl.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Profiteer van onze vele voordelen

  Kom langs in onze woonwinkel nabij Doorn en u vindt alles wat u nodig heeft om uw woning te transformeren tot een stijlvolle en comfortabele leefomgeving. En door te kiezen voor een van onze laminaatvloeren, profiteert u ook nog eens van onze handige all-in service. Kies voor Keistad Vloeren & Wonen en de voordelen zijn:

  • Compleet ontzorgd
  • Vast en eigen team
  • Scherpe offertes op maat
  • Inmeet service
  • Goede installatie gegarandeerd
  • Complete all-in legservice
  • Bezorging tot in huis

  Kom langs bij Keistad Vloeren & Wonen

  Of u nu op zoek bent naar een prachtige kwaliteitsvloer of functionele en decoratieve zonwering, bij Keistad Vloeren & Wonen vindt u alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Kom gerust eens langs in onze woonwinkel nabij Doorn om ons uitgebreide assortiment te bekijken. U kunt hier ook rekenen op een passend advies van onze adviseurs. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel ons gerust op 06-34558046 of stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Onze Merken