Vloerverwarming

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Laat vloerverwarming installeren door Keistad Vloeren & Wonen

  Bent u op zoek naar hoogwaardige vloerverwarming voor uw woning? Dan bent u bij Keistad Vloeren & Wonen aan het juiste adres. Bij ons vindt u ongetwijfeld het soort verwarming dat geschikt is voor uw woning. Heeft u uw vloerverwarming uitgekozen? Dan installeren we deze ook graag vakkundig voor u. Lees snel verder hoe we u van dienst zijn of neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een scherpe en vrijblijvende offerte.

  Vloerverwarming

  Vloerverwarming kopen en laten leggen

  Het leggen van een vloerverwarming is een ingewikkeld proces waar de nodige vakmanschap voor is vereist. We bieden daarom dan ook een professionele legservice en een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat uw vloerverwarming correct wordt gelegd en dat deze optimaal werkt. Zo geniet u snel van de voordelen van deze fijne verwarming. Met vloerverwarming bespaart u namelijk veel energie en heeft u altijd een fijne warme vloer onder uw voeten.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Onze vaklieden helpen u verder

  We maken bij het leggen van vloerverwarming gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat de installatie duurzaam en efficiënt is. We zijn van mening dat u als klant zo min mogelijk ongemak dient te ervaren van de werkzaamheden. U heeft daarom bij ons slechts één inmeetafspraak met één contactpersoon nodig als startpunt. Dit bespaart u veel tijd en geld. Zo zorgen we ervoor dat u snel kunt genieten van uw vloerverwarming.

  Geniet van onze voordelen

  Onze experts werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw vloerverwarming voldoet aan uw verwachtingen en dat deze perfect wordt geïntegreerd in uw vloer. Zo heeft u er jaren plezier van. Schakel ons in en geniet van het volgende:

  • Vast eigen team
  • Installatieservice
  • Complete all-in service
  • Goede installatie gegarandeerd
  • Volledige ontzorging
  • Scherpe offerte op maat

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Quick-Step, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Contact

  Bent u op zoek naar hoogwaardige vloerverwarming? Wilt u hiervoor een specialist inschakelen die uw vloerverwarming uitstekend bij u kan installeren? Neem dan vandaag nog contact op met Keistad Vloeren & Wonen om uw wensen te overleggen of om een scherpe en vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze specialisten helpen u met alle plezier verder. U bereikt ons telefonisch via 06 34 55 80 46 en per mail via info@keistadvloeren.nl.

  Onze Merken