skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Vinyl bij Keistad Vloeren

Voor een de meest veelzijdige vloeren op de markt kies je voor vinyl. Dit materiaal brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is een vloer van vinyl duurzaam, gemakkelijk schoon te houden, isoleert het goed en is het effen. Daarbij komt dat u bij vinyl kunt kiezen uit enorm veel verschillende designs. Zo vind u altijd een vloer die precies past bij jouw stijl. Wilt u een natuurlijke hout of steen look? Of gaat u voor een monochroom design? Bij Keistad vloeren heeft de u keuze uit een ruim assortiment.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 – 154 166 08, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Bestel uw duurzame en voordelige vinyl vloer bij Keistad Vloeren

Heeft u interesse in onze vinyl vloeren? Wij bieden u een optimale service met passend advies, een offerte op maat, klantvriendelijkheid, een professionele legservice, aantrekkelijke prijzen, levering aan huis, deskundige inmeting en een vakkundige installatie. Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan voor advies en een offerte. Bel: 06 – 154 166 08 of stuur ons een e-mail: info@keistadvloeren.nl

Vinyl-vloeren

I.v.m. de corona maatregelen is onze winkel uitsluitend op afspraak open

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: 10.00-20.00 uur
        Zaterdag: 10.00-18.00 uur
Zondag: gesloten


U kunt nog steeds een mooie nieuwe vloer uitzoeken, neem contact met ons op via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken
  Chat openen
  BEL 06 – 154 166 08