skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Vinyl bij Keistad Vloeren

Voor een de meest veelzijdige vloeren op de markt kies je voor vinyl. Dit materiaal brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is een vloer van vinyl duurzaam, gemakkelijk schoon te houden, isoleert het goed en is het effen. Daarbij komt dat u bij vinyl kunt kiezen uit enorm veel verschillende designs. Zo vind u altijd een vloer die precies past bij jouw stijl. Wilt u een natuurlijke hout of steen look? Of gaat u voor een monochroom design? Bij Keistad vloeren heeft de u keuze uit een ruim assortiment.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Bestel uw duurzame en voordelige vinyl vloer bij Keistad Vloeren

Heeft u interesse in onze vinyl vloeren? Wij bieden u een optimale service met passend advies, een offerte op maat, klantvriendelijkheid, een professionele legservice, aantrekkelijke prijzen, levering aan huis, deskundige inmeting en een vakkundige installatie. Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan voor advies en een offerte. Bel: 06-34558046 of stuur ons een e-mail: info@keistadvloeren.nl

Vinyl-vloeren

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46