skip to Main Content

Voorzie uw woning of kantoor in Utrecht van laminaat

Laminaat van Keistad Vloeren is er in verschillende kleuren en texturen: ideaal voor uw woning of kantoor in Utrecht. Gaat u voor de donkere tinten? Dit geeft een mooi effect wanneer u daarnaast gaat voor lichtere kleuren op uw muur en in het meubilair. U kunt ook lichtere kleuren kiezen die doen lijken alsof u in een natuurgetrouwe omgeving woonachtig of werkzaam bent. Of bent u meer van de chique stijl wat betreft inrichting: dan zijn de lichtgrijze varianten wellicht een goede keuze voor u. Wij hebben een zeer ruim assortiment en keuzemogelijkheden.

Bekijk ons All-In Laminaat

Uw nieuwe vloer volledig door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Basis ondervloer, plinten, lijm, laminaat en het leggen voor een vaste lage prijs per m2.

Verschillende redenen om laminaat in Utrecht te leggen

Wanneer kiest u voor het leggen van laminaat? U heeft bijvoorbeeld recentelijk een huis in Utrecht gekocht en u wilt er graag een nieuwe vloer in leggen. Of u woont of werkt al geruime tijd in hetzelfde pand en de vloeren vertonen slijtage. Dan kan het tijd zijn om er een nieuwe vloer in de vorm van laminaat in te leggen. Uiteraard kan het ook zijn dat u uitgekeken bent op uw huidige vloer. Wat uw reden ook is: Keistad Vloeren staat voor u klaar om u te helpen met uw wensen bij een laminaatvloer.

Zelf laminaat leggen in Utrecht of uitbesteden?

Als u zelf twee rechterhanden heeft, is het voor u geen moeilijke opgave om het laminaat zelf te leggen. Uiteraard moet dit dan wel met veel precisie gebeuren. u kunt bij Keistad Vloeren alle benodigde losse materialen bestellen. Heeft u minder kennis van het leggen van een laminaatvloer? Dan is het verstandig om deze werkzaamheden door de professionals van Keistad Vloeren uit te laten voeren. Wij zorgen rechte en vlakke ondergrond, zodat ook de laminaatvloer er netjes en strak komt te liggen. Met de all-in service van Keistad Vloeren kunt u op het volgende rekenen: het laminaat, de ondergrond, de plakplinten en de legservice.

Kevin Legservice

Contact met Keistad Vloeren voor advies of afspraak

Bent u overtuigd en wilt u direct een afspraak maken? Of wilt eerst nog meer informatie of specifiek advies inwinnen of een bepaald product of een bepaalde dienst? Dan staan wij u graag te woord. U kunt dan bellen naar: 06–34558046 of mailen naar: info@keistadvloeren.nl. Wij maken dan een afspraak met u om uw woning of kantoor in Utrecht van laminaat te voorzien.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46