Laminaatwinkel Utrecht

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Voorzie uw woning of kantoor in Utrecht van laminaat

  Laminaat van Keistad Vloeren  & Wonen is er in verschillende kleuren en texturen: ideaal voor uw woning of kantoor in Utrecht. Gaat u voor de donkere tinten? Dit geeft een mooi effect wanneer u daarnaast gaat voor lichtere kleuren op uw muur en in het meubilair. U kunt ook lichtere kleuren kiezen die doen lijken alsof u in een natuurgetrouwe omgeving woonachtig of werkzaam bent. Of bent u meer van de chique stijl wat betreft inrichting: dan zijn de lichtgrijze varianten wellicht een goede keuze voor u. Wij hebben een zeer ruim assortiment en keuzemogelijkheden.

  Bekijk ons All-In Laminaat

  Uw nieuwe vloer volledig door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Basis ondervloer, plinten, lijm, laminaat en het leggen voor een vaste lage prijs per m2.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Verschillende redenen om laminaat in Utrecht te leggen

  Wanneer kiest u voor het leggen van laminaat? U heeft bijvoorbeeld recentelijk een huis in Utrecht gekocht en u wilt er graag een nieuwe vloer in leggen. Of u woont of werkt al geruime tijd in hetzelfde pand en de vloeren vertonen slijtage. Dan kan het tijd zijn om er een nieuwe vloer in de vorm van laminaat in te leggen. Uiteraard kan het ook zijn dat u uitgekeken bent op uw huidige vloer. Wat uw reden ook is: Keistad Vloeren & Wonen staat voor u klaar om u te helpen met uw wensen bij een laminaatvloer.

  Zelf laminaat leggen in Utrecht of uitbesteden?

  Als u zelf twee rechterhanden heeft, is het voor u geen moeilijke opgave om het laminaat zelf te leggen. Uiteraard moet dit dan wel met veel precisie gebeuren. u kunt bij Keistad Vloeren & Wonen alle benodigde losse materialen bestellen. Heeft u minder kennis van het leggen van een laminaatvloer? Dan is het verstandig om deze werkzaamheden door de professionals van Keistad Vloeren & Wonen uit te laten voeren. Wij zorgen rechte en vlakke ondergrond, zodat ook de laminaatvloer er netjes en strak komt te liggen. Met de all-in service van Keistad Vloeren & Wonen kunt u op het volgende rekenen: het laminaat, de ondergrond, de plakplinten en de legservice.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Contact met Keistad Vloeren & Wonen voor advies of afspraak

  Bent u overtuigd en wilt u direct een afspraak maken? Of wilt eerst nog meer informatie of specifiek advies inwinnen of een bepaald product of een bepaalde dienst? Dan staan wij u graag te woord. U kunt dan bellen naar: 06–34558046 of mailen naar: info@keistadvloeren.nl. Wij maken dan een afspraak met u om uw woning of kantoor in Utrecht van laminaat te voorzien.

  Onze Merken