skip to Main Content
 • Advies op maat
 • Vrijblijvende offerte
 • Volledige ontzorging
 • Scherpe tarieven

Traprenovaties | Uw trap weer als nieuw

Wilt u uw trap een makeover geven met een traprenovatie? Daar kan Keistad Vloeren u mee helpen. Naast vloeren kunnen wij namelijk ook uw trap van nieuwe bekleding voorzien. Verschillende materialen zijn mogelijk en zowel een open als een dichte trap kunnen wij van een nieuwe look voorzien. Hiermee bent u een stuk goedkoper uit dan wanneer u de hele trap vervangt. Neem contact op of kom langs in onze showroom en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Creëer de trap van uw dromen

Bij een traprenovatie maken we gebruik van overzettreden. Zowel de treden zelf, de stootborden als de zijkant van de trap kunnen we onder handen nemen. Mogelijke materialen zijn vinyl, laminaat en hout. Deze zijn in veel verschillende prints en kleuren beschikbaar, waardoor u altijd een goede match met de rest van uw interieur kunt vinden.

Hoe uw trap er na de traprenovatie uit komt te zien, bepaalt u dus helemaal zelf. Zo kunt u bij een open trap de treden rondom laten bekleden, wat een luxueus effect geeft. En heeft u bij een dichte trap de mogelijkheid om alleen de bovenkant van de treden te laten bekleden, wat natuurlijk goedkoper is, maar ook erg mooi als u de rest mooi schildert. Uw wensen zijn leidend en wij zorgen voor de realisatie!

traprenovatie

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Waarom een traprenovatie?

Vertoont uw trap slijtage? Of oogt deze wat gedateerd? Uw trap vervangen voor een volledig nieuwe trap is vaak niet nodig. Met een traprenovatie is uw trap weer zo goed als nieuw en helemaal in de stijl van uw voorkeur. Zo bent u een stuk goedkoper uit. Een uitstekende manier dus om de levensduur van uw trap te verlengen en hem de uitstraling te geven die helemaal past bij uw huidige woonwensen.

Voor traprenovaties naar Keistad Vloeren

Bij Keistad Vloeren steken we naast vloeren ook trappen in een nieuw jasje. Bij ons is de klant nog echt koning. U kunt rekenen op vakwerk en een advies op maat. Kom langs in onze showroom of bel om de mogelijkheden op het gebied van traprenovaties te bespreken. Daarbij kunt u altijd rekenen op:

 • Advies op maat
 • Vrijblijvende offerte
 • Volledige ontzorging
 • Scherpe tarieven
 • Uitstekende service
traprenovatie

Advies op maat bij Keistad Vloeren

Voelt u wel wat voor een traprenovatie? Kom dan gerust langs in onze showroom voor een offerte op maat. Onze adviseurs helpen u graag om een keuze te maken. Deze professionals weten alles over materialen, designs, kosten en onderhoud. U bereikt ze via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Dus ook voor traprenovaties gaat u naar Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46