Therdex PVC

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Karakteristieke en hoogwaardige Therdex PVC vloeren

  Als u van stijl en goede kwaliteit houdt voor uw vloer in uw woning, dan is de Therdex PVC vloer echt een vloer voor u. Therdex is het karakteristieke en hoogwaardige PVC vloer merk waar het hart van stijlbewuste mensen sneller van gaat kloppen. De Therdex PVC vloer is niet alleen erg mooi om te zien, maar is ook zeer duurzaam. Therdex is het merk PVC vloer voor mensen die op zoek zijn naar een onderscheidende en duurzame vloer voor hun woning. Bij Keistad Vloeren & Wonen vindt u een mooie collectie Therdex vloeren waarbij de focus ligt op het duurzame en slijtvaste materiaal van de vloer met een optimaal gebruiksgemak.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Wat kenmerkt Therdex PVC vloeren?

  Of u nu kiest voor een PVC vloer van lange planken, voor een Hongaarse punt of voor een visgraat vloer; de PVC vloeren van Therdex zijn verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en dessins. De voordelen van Therdex zijn:

  • Niet van echt hout te onderscheiden: de Therdex PVC vloer ziet er zeer natuurgetrouw uit. De gehele collectie vloeren heeft een zichtbare en voelbare structuur. Hierdoor zijn de vloeren niet van echt hout te onderscheiden.
  • Hele collectie altijd in meerdere varianten leverbaar: de dessins zijn beschikbaar in meerdere afmetingen, waardoor u ze perfect met elkaar kunt combineren.
  • Bio-weekmakers: voor Therdex PVC is gebruik gemaakt van verantwoorde en afbreekbare bio-weekmakers op basis van sojaolie. Dit is belangrijk voor u en voor het milieu.
  • Makkelijk in onderhoud én streepvrij: de Therdex PVC vloeren bestaan uit vier lagen. De bovenste lagen beschermen de vloer tegen intensief gebruik, zijn krasbestendig en voorkomen streepvorming. Zo heeft u een onderhoudsarme vloer die uitblinkt in eenvoud en gemak.
  • Gratis en vrijblijvende stalenservice: stalen van Therdex vloeren kunt u gratis en vrijblijvend bestellen.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Meerdere vloersoorten van Therdex

  Therdex PVC vloeren zijn verkrijgbaar in 3 verschillende vloersoorten. Dat zijn ‘dryback’, ‘Rigid Click’ en ‘loose lay’. Bij de dryback vloer wordt de vloer verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond. Bij de Rigid Click vloer is geen lijm nodig; u klikt de planken en de tegels eenvoudig in elkaar met een betrouwbaar kliksysteem. Voor de loose lay vloersoort kunt u de planken en tegels los op de grond leggen, vanwege het gewicht van deze vloeren.

  Prachtige PVC vloeren van excellente kwaliteit

  U weet dat u bij Keistad Vloeren & Wonen terecht kunt om er kwalitatieve en voordelige PVC vloeren, waaronder die van het merk Therdex, te kopen. Bovendien ontvangt u bij ons altijd een uitstekende service. Denk aan het deskundig inmeten en plaatsen, het bezorgen van de vloer tot in huis en, indien nodig, onze professionele legservice. Naast PVC vloeren, kunt u bij ons ook kiezen uit een mooie collectie parket en laminaat vloeren van uitstekende kwaliteit.

  Onze Merken