skip to Main Content
 • Complete ontzorging
 • Goede installatie garantie
 • Advies op maat
 • Scherpe tarieven

Karakteristieke en hoogwaardige Therdex PVC vloeren

Als u van stijl en goede kwaliteit houdt voor uw vloer in uw woning, dan is de Therdex PVC vloer echt een vloer voor u. Therdex is het karakteristieke en hoogwaardige PVC vloer merk waar het hart van stijlbewuste mensen sneller van gaat kloppen. De Therdex PVC vloer is niet alleen erg mooi om te zien, maar is ook zeer duurzaam. Therdex is het merk PVC vloer voor mensen die op zoek zijn naar een onderscheidende en duurzame vloer voor hun woning. Bij Keistad Vloeren vindt u een mooie collectie Therdex vloeren waarbij de focus ligt op het duurzame en slijtvaste materiaal van de vloer met een optimaal gebruiksgemak.

Wat kenmerkt Therdex PVC vloeren?

Of u nu kiest voor een PVC vloer van lange planken, voor een Hongaarse punt of voor een visgraat vloer; de PVC vloeren van Therdex zijn verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en dessins. De voordelen van Therdex zijn:

 • Niet van echt hout te onderscheiden: de Therdex PVC vloer ziet er zeer natuurgetrouw uit. De gehele collectie vloeren heeft een zichtbare en voelbare structuur. Hierdoor zijn de vloeren niet van echt hout te onderscheiden.
 • Hele collectie altijd in meerdere varianten leverbaar: de dessins zijn beschikbaar in meerdere afmetingen, waardoor u ze perfect met elkaar kunt combineren.<.li>
 • Bio-weekmakers: voor Therdex PVC is gebruik gemaakt van verantwoorde en afbreekbare bio-weekmakers op basis van sojaolie. Dit is belangrijk voor u en voor het milieu.
 • Makkelijk in onderhoud én streepvrij: de Therdex PVC vloeren bestaan uit vier lagen. De bovenste lagen beschermen de vloer tegen intensief gebruik, zijn krasbestendig en voorkomen streepvorming. Zo heeft u een onderhoudsarme vloer die uitblinkt in eenvoud en gemak.
 • Gratis en vrijblijvende stalenservice: stalen van Therdex vloeren kunt u gratis en vrijblijvend bestellen.
Texas-Oak-H86

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Meerdere vloersoorten van Therdex

Therdex PVC vloeren zijn verkrijgbaar in 3 verschillende vloersoorten. Dat zijn ‘dryback’, ‘Rigid Click’ en ‘loose lay’. Bij de dryback vloer wordt de vloer verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond. Bij de Rigid Click vloer is geen lijm nodig; u klikt de planken en de tegels eenvoudig in elkaar met een betrouwbaar kliksysteem. Voor de loose lay vloersoort kunt u de planken en tegels los op de grond leggen, vanwege het gewicht van deze vloeren.

Prachtige PVC vloeren van excellente kwaliteit

U weet dat u bij Keistad Vloeren terecht kunt om er kwalitatieve en voordelige PVC vloeren, waaronder die van het merk Therdex, te kopen. Bovendien ontvangt u bij ons altijd een uitstekende service. Denk aan het deskundig inmeten en plaatsen, het bezorgen van de vloer tot in huis en, indien nodig, onze professionele legservice. Naast PVC vloeren, kunt u bij ons ook kiezen uit een mooie collectie parket en laminaat vloeren van uitstekende kwaliteit.

enchanted-oak

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46