skip to Main Content

Soest

Keistad Vloeren heeft u een hoop te bieden op het gebied van vloeren, namelijk:

 • Verschillende merken Laminaat
 • Legservice laminaat
 • Ondervloer laminaat
 • Parket vloeren
 • Plinten
 • PVC vloeren

Laminaatwinkel Soest

Zoekt u een laminaatwinkel? Kom langs bij Keistad vloeren of neem contact met ons op door te bellen naar 06-34558046.

PVC vloeren Soest

Uw nieuwe woning voorzien van een nieuwe PVC vloer? Neem dan contact op met Keistad vloeren en vraag naar de mogelijkheden.

Laminaat Soest

Wilt uw nieuw laminaat in uw woonkamer? Keistad Vloeren heeft een professionele legservice. Bel naar 06-34558046.

Dé laminaatwinkel nabij Soest is Keistad Vloeren

Het mooiste en beste laminaat voor uw woning in Soest kunt u kopen bij Keistad Vloeren, dé vloerenspecialist in uw regio. Een prachtige vloer op maat leveren aan particulieren en bedrijven in Soest, is een belangrijk doel van ons bedrijf. Nagenoeg alle vloeren zijn van het bekende merk Hoomline, zoals onze prachtige parket, pvc en laminaat vloeren. Alle vloeren die u bij ons kunt kopen, zijn te verkrijgen in verschillende stijlen en kleuren. Het gehele uitgebreide assortiment kunt u bekijken in onze online laminaatwinkel. Overigens bieden wij u niet alleen een geweldig assortiment waar we trots op zijn. Wij bieden u ook voordelige prijzen.

Kies uit ons volledig all-in laminaat of los laminaat

Zoekt u goedkoop laminaat? Ook dan kunt u terecht bij Keistad Vloeren, úw laminaatwinkel nabij Soest. Of u nu op zoek bent naar all-in laminaat of los laminaat, bij ons heeft u de keuze uit verschillende hoogwaardige merken. Tevens biedt onze laminaatwinkel u een mooi assortiment van verschillende kleuren en maten. Als u plinten wilt en het laminaat wilt laten leggen, dan kunt u deze opties apart bestellen bij het losse laminaat. Wanneer u in onze laminaatwinkel kiest voor all-in laminaat, dan zitten de legservice, ondervloer en bijpassende plakplinten in de prijs inbegrepen.

Bekijk ons aanbod in onze laminaatwinkel nabij Soest

Wanneer u op zoek bent naar plinten, een ondervloer, laminaat of pvc vloeren in Soest, dan kunt u het beste langskomen bij Keistad Vloeren. Wij hebben een ruime showroom waar u kennis kunt maken met onze producten. Ook kunnen wij u voorzien van het nodige advies of een offerte op maat voor u maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij komen graag bij u langs met onze legservice in Soest. Hierbij zitten plinten, een ondervloer en laminaat bij inbegrepen. Nog een bijkomend voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft. U wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar kunt altijd bij ons terecht. Kom dus langs bij onze laminaatwinkel in de buurt van Soest of bekijk het aanbod hier.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Laminaatwinkel Soest

Nabij Soest geweldige en sterke parket en pvc vloeren

Naast mooi laminaat, kunt u ook parket en pvc vloeren kopen in onze laminaatwinkel nabij Soest. Wanneer u graag een warme en landelijke uitstraling wilt in uw woning in Soest, dan is parket een geweldige optie. Ook ons parket is afkomstig van Hoomline. De opties in parket waaruit u kunt kiezen zijn Lamelparket Europees eiken, duo plank Europees eiken en duo planken bestaande uit berken multiplex en een eiken toplaag. Tevens heeft u nog de keuze uit onbehandelde of behandelde varianten, naturel geolied, wit geolied of gerookt wit geolied. Wilt u in Soest liever een vloer die makkelijker en goedkoper is? Kies dan in onze laminaatwinkel voor een mooie pvc vloer. Onze pvc vloeren zijn zo goed, dat ze niet van echt hout te onderscheiden zijn.

In onze laminaatwinkel nabij Soest bestelt u de meest kwalitatieve vloeren

Bestel in onze laminaatwinkel uw nieuwe parket, laminaat of pvc vloer. Waarom kiezen voor Keistad Vloeren de juiste keuze is? Bij ons krijgt u: bezorging aan huis, advies en een offerte op maat, professionele installatie en inmeting, klantvriendelijkheid, optimale legservice, scherpe prijzen en een excellente service. Interesse? Telefoonnummer: 06-34558046 of stuur ons een e-mail: info@keistadvloeren.nl. Voor het beste laminaat bent u bij laminaatwinkel Keistad Vloeren in Soest aan het juiste adres.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46