Schilderwerk

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Schilderwerk door Keistad Vloeren & Wonen

  Keistad Vloeren & Wonen is uw specialist op het gebied van schilderwerk. Schilderwerk zorgt ervoor dat uw woning kleur en sfeer krijgt. Daarnaast is het ook essentieel om uw woning te beschermen tegen diverse (weers)invloeden. Bij ons rekent u daarom ook op schilderwerk van de beste kwaliteit, aangebracht door ervaren vaklieden. Lees snel verder hoe we uw woning van uitstekend schilderwerk voorzien of neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een scherpe en vrijblijvende offerte.

  Binnen- en buitenschilderwerk

  We onderscheiden binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Buitenschilderwerk verzorgen we bij u om ervoor te zorgen dat uw woning de door u gewenste uitstraling heeft. Daarnaast zorgt dit schilderwerk ervoor dat uw woning beschermd is tegen de elementen en andere invloeden van buitenaf. Met binnenschilderwerk zorgen we ervoor dat uw huis ook echt uw thuis wordt. We zorgen ervoor dat u exact de kleuren en afwerkingen krijgt die u wilt hebben voor uw interieur. Zo heeft u straks uw interieur precies zoals u er altijd al van droomde.

  Onze specialisten staan voor u klaar

  Kies voor onze specialisten op het gebied van schilderwerk en u bent verzekerd van volledige ontzorging. Het is onze missie om het ongemak voor onze klanten zoveel mogelijk te beperken. U heeft daarom bij ons slechts één inmeetafspraak met één contactpersoon nodig als startpunt. We houden alle werkzaamheden op één locatie en we zorgen ervoor dat alle nodige informatie in één keer vastgelegd wordt. Dit bespaart u veel tijd en geld. Uiteindelijk brengen we het door u gewenste schilderwerk in uw woning aan zoals u dat wilt. Zo zorgen we ervoor dat u een eindresultaat krijgt dat helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

  Schilderwerk

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Onze voordelen voor u

  Laat uw schilderwerk verzorgen door de specialisten van Keistad Vloeren & Wonen. Door goed met u uw wensen te overleggen, zorgen we er met schilderwerk voor dat uw woning beschermd en sfeervol is. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Vast eigen team
  • Inmeet service
  • Goede installatie gegarandeerd
  • Complete all-in service
  • Volledige ontzorging
  • Scherpe offerte op maat

  Contact

  Wilt u hoogwaardig schilderwerk dat professioneel is aangebracht door een ervaren specialist? Wilt u dit laten doen door een ervaren bedrijf dat ervoor zorgt dat u nergens meer omkijken naar heeft? Neem dan vandaag nog contact op met Keistad Vloeren & Wonen voor een scherpe en vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 34 55 80 46 en per mail via info@keistadvloeren.nl.

  Onze Merken