skip to Main Content

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
11 berichten.
Jannie Wernsen Jannie Wernsen uit Nijkerk schreef op 23 augustus 2023 om 19:03
Vanaf het begin van vloer uitzoeken en inmeten tot aan het leggen heel goed geholpen. Zeer vriendelijk en goed meedenken. En een zeer goede service zeker aan te bevelen.
Henk Henk uit Amersfoort schreef op 24 juni 2021 om 08:48
Ik ben zeer tevreden over keistadvloeren. Vakundig personeel en zeer vriendelijk, Bij mij alles laten doen door hun zoals: vloer,gordijnen,rolgordijnen, duet zonnewering,plinten. Ben daar super tevreden over. En ook heel belangrijk is dat de levertijd die afgesproken is ook wordt nagekomen. Een echte aanbeveling dit bedrijf.
Mw. De Leeuw Mw. De Leeuw uit Laren schreef op 17 maart 2021 om 08:26
Soepel, efficiënt en goed betaalbaar. De vloer is perfect gelegd inclusief de mooie plinten. Vakmanschap!
Pauw Pauw uit Vinkeveen schreef op 3 juli 2020 om 11:02
Kevin en Mandy hebben snel geoffreerd, geleverd en goede nazorg gegeven! We raden deze vriendelijke mensen aan. De vloer is van goede kwaliteit en is met een isolerende onder loer geleverd.
A. Jonkers A. Jonkers uit Amersfoort schreef op 1 maart 2020 om 14:23
Kevin en Wendy van Keistad Vloeren: een geweldig stel! Kevin is een ondernemer die meedenkt met de klant, creatief, snel en bijzonder klantgericht is. De vloer is beeldschoon en perfect gelegd. Fijn bedrijf, fijne mensen. Ik ben 110 procent tevreden.
Marga Marga uit Amersfoort schreef op 26 oktober 2019 om 07:20
Bij het zoeken van laminaat uiteindelijk terechtgekomen bij Keistad vloeren. Goed advies gekregen en hier een vloer uitgezocht. Na het inmeten heeft Kevin enkele weken later een prachtige vloer neergelegd. Prima service en strakke vloer inclusief bijpassende plinten. We zijn heel erg blij met de vloer en de service van Kevin en zijn vrouw.
Naomie Naomie uit Amersfoort schreef op 22 februari 2019 om 07:26
Na waterschade te hebben opgelopen moest mijn oude vloer eruit. Samen met mijn verzekering hebben wij besloten om Keistad Vloeren in dienst te nemen om een nieuwe vloer te leggen en de oude eruit te halen. Kevin heeft zeer nauwkeurig en snel gewerkt. Ik heb goed advies gekregen en er was genoeg keuze qua vloeren om uit te kiezen. Overleg ging super, makkelijk te bereiken als ik vragen had. Al met al zeer tevreden met mijn mooie strak gelegd vloer inclusief ondervloer en plinten! Ik raad hem zekers aan.. 🤗
Mirjam Mirjam uit Amsterdam schreef op 26 november 2018 om 14:23
Kevin van Keistad Vloeren kwam door een Facebook bericht van mij bij ons terecht. Ik was op zoek naar een iemand die de vloer kon leggen met de meubels er nog in. Iemand zei dat Kevin dit wel zou kunnen. Kevin kwam langs bij ons thuis met allerlei stalen. Dat vind ik al een fantastische service. Hij adviseerde heel goed en dacht mee. Vervolgens stuurde hij in de avond al een offerte. De offerte was echt super scherp geprijsd. En dat voor de service en kwaliteit die hij levert! Vandaag is de vloer gelegd. En wat ben ik ontzettend blij en tevreden! Ik kan Keistad Vloeren dan ook van harte aanbevelen!
Nick Nick uit Apeldoorn schreef op 18 oktober 2018 om 15:43
Kevin van Keistad Vloeren heeft bij ons echt vakwerk geleverd. Een zeer vriendelijke man, die ontzettend meedenkt met de klant, en oog voor detail heeft. De totaalservice is meer dan prettig, een absolute aanrader. De vloer wordt verzorgd en gelegd voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast is de afwerking fantastisch; zowel hoge als lage plinten worden uiterst strak geplaatst. Hiernaast heeft Keistad Vloeren een absurd hoog werktempo; 100m2 aan laminaat met afwerking in iets meer dan één werkdag. Hier zit een zeer tevreden klant. Nogmaals bedankt voor het geleverde werk.
Rosalia en rik Rosalia en rik uit Amersfoort schreef op 4 oktober 2018 om 15:41
Duidelijke afspraken die worden nageleefd, en als resultaat een super mooie vloer! Een aanrader! !
Petra Petra uit Gelderland (Nijkerk) schreef op 13 juni 2018 om 17:09
Keistad Vloeren heeft bij ons binnen 1 dag 82 m2 gelegd. Het begon al met de inmeetting, het was niet allemaal snel snel snel. Hij nam de tijd en maakte een praatje met ons. Binnen een 1 week konden ze al de vloer leveren en leggen. De afspraak was dat die om 08.00 zou beginnen, hij was 10 minuten voor 08.00 al aanwezig. Hij is erg klantvriendelijk en maakt gerust een praatje met de klant. Het eindresultaat was perfect. Het is een aanrader om je vloer bij Keistad vloeren te halen. Want het is niet alleen de legservice maar alles zit in de prijs inbegrepen. Daarom hebben wij ook voor keistad vloeren gekozen.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Zoeken
    BEL 06 - 34 55 80 46