Quick Step PVC

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Keistad levert Quick Step PVC in alle soorten en maten

  Wilt u het mooiste Quick Step PVC aanschaffen voor uw woning of kantoor? Bij Keistad Vloeren vindt u PVC in diverse kleuren. Deze vloersoort is zeer geschikt voor uw woonruimte of bedrijfspand door haar sterke toplaag en prachtige uitstraling. PVC dient namelijk zowel mooi als functioneel te zijn. Indien u regelmatig gasten ontvangt, straalt deze vloer net wat extra’s uit. Denk aan een meer professionele uitstraling voor uw bedrijf. Maak daarom ook de keuze voor een vloer die bij de stijl van uw bedrijf past of een vloer die het interieur in uw woonruimte omhoog haalt. Quick Step PVC voor een prachtig geheel.

  Keistad vloeren is Quick-Step Master Installer

  Hoewel je een vloer van Quick-Step-vloer relatief simpel zelf kan plaatsen, wordt de keuze voor plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur steeds vaker genomen. Deze ‘Master Installers’ zijn gecertificeerd door de Quick-Step Academy, in het trainingscenter in Wielsbeke. Ook de professionals van Keistad vloeren zijn gecertificeerd aan deze academy. Zo weet u dat u met een erkende Master Installer in zee gaat en de topkwaliteit van een expert in huis haalt.

  De voordelen van een Master Installer op een rijtje…

  Ze hebben kennis van wanten en weten perfect welke voorbewerking nodig is en welke ondervloer zorgt voor het mooiste resultaat;
  Professioneel product advies zodat je vloer volledig tot zijn recht komt;
  Ze werken nauwkeurig alles tot in de kleinste details af: plinten, profielen en trappen worden zorgvuldig geplaatst;
  Met een expert bent u gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding;
  U heeft een levenslange garantie* op de installatie. *De garantie loopt net zo lang als de garantietermijn van het gekozen product.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren

  Een meer sfeervolle ruimte

  Het is niet gemakkelijk een gedegen keuze voor uw nieuwe Quick Step PVC te maken. Met ons PVC bent u in ieder geval verzekerd van een prachtige vloer. U kunt hiermee in elke ruimte een geheel andere ambiance creëren. Zo bieden wij zelfs PVC met een natuurlijke uitstraling, die bijna op echt hout lijkt. Ideaal wanneer u een industriële indeling in uw woning heeft. Ook in een landelijke woning komen de PVC vloeren goed tot zijn recht. Kies dan echter wel voor een lichtere kleur vloer, zodat de landelijke stijl echt naar boven wordt gehaald.

  Waarom kiezen voor ons PVC?

  Wat maakt juist ons PVC zo aantrekkelijk? Wij bieden u niet enkel een enorme variatie aan kleuren aan, maar ook tal van andere extra’s. Zo bieden wij slijtvaste vloeren die uit vier lagen bestaan en worden voorzien van een hoogwaardige toplaag. Voor vlekken op uw vloer hoeft u niet bang te zijn. En als deze toch ontstaan, zijn deze eenvoudig te verwijderen. Zoals u kunt lezen is ons laminaat dus zeer onderhoudsvriendelijk en sterk qua materiaal.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Neem contact op voor uw Quick Step PVC

  Wilt u zo snel mogelijk nieuwe vloeren in uw woning laten leggen en lijken onze PVC vloeren u de ideale optie? Wacht dan niet langer en kies voor ons prachtige PVC. Wenst u graag meer te weten over onze diensten of producten? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons direct via 06-15416608 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Dan komen wij snel uw Quick Step PVC op een vakkundige wijze op uw gewenste locatie leggen.

  Onze Merken