Keistad levert Quick Step Parket met een lange levensduur

Wenst u prachtig Quick Step Parket met een lange levensduur voor uw ruimtes? Bij Keistad Vloeren vindt u diverse soorten parket. Wat maakt deze vloeren zo geschikt voor uw woonruimte of bedrijfspand? Ons parket is optimaal bestand tegen slijtage door haar zeven beschermende lagen uv-geharde vernis. Onze vloeren zijn zowel mooi als functioneel en stralen net even wat extra’s uit. Dit is zeer gewenst wanneer u regelmatig gasten of klanten ontvangt. Kies voor een vloer die bij de huisstijl van uw bedrijf past of kies voor een vloer die het interieur in uw woonruimte omhoog zal halen. Ons Quick Step Parket zorgt ongetwijfeld voor een mooie samenhang in uw ruimtes.

Keistad Vloeren & Wonen is Quick-Step Master Installer

Hoewel je een vloer van Quick-Step-vloer relatief simpel zelf kan plaatsen, wordt de keuze voor plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur steeds vaker genomen. Deze ‘Master Installers’ zijn gecertificeerd door de Quick-Step Academy, in het trainingscenter in Wielsbeke. Ook de professionals van Keistad vloeren zijn gecertificeerd aan deze academy. Zo weet u dat u met een erkende Master Installer in zee gaat en de topkwaliteit van een expert in huis haalt.

De voordelen van een Master Installer op een rijtje…

Ze hebben kennis van wanten en weten perfect welke voorbewerking nodig is en welke ondervloer zorgt voor het mooiste resultaat;
Professioneel product advies zodat je vloer volledig tot zijn recht komt;
Ze werken nauwkeurig alles tot in de kleinste details af: plinten, profielen en trappen worden zorgvuldig geplaatst;
Met een expert bent u gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding;
U heeft een levenslange garantie* op de installatie. *De garantie loopt net zo lang als de garantietermijn van het gekozen product.

Onze vloeren

Laminaat

Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

Parket

Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

PVC

Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

Coretec

Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren

Passie voor design

Met Quick Step Parket heeft u de keuze uit een enorm assortiment. Bij Keistad Vloeren weten wij zeker dat uw ideale parket zo gevonden is. Met ons parket creëert u in elke ruimte een geheel andere ambiance. Zo oogt parket heel natuurlijk door de vele houtsoorten en prachtige oppervlakte effecten. Door onze enorme passie voor design kunnen wij u uitstekend adviseren voor een bepaalde stijl. Of u nu een industriële of meer landelijke woning heeft of dat u de voorkeur geeft aan andere woonstijlen. Bij ons slaagt u gegarandeerd.

Waarom kiezen voor ons Quick Step parket?

Waarom kiezen voor Quick Step Parket? Wij hebben niet enkel een groot aanbod aan kleuren en stijlen, maar kunnen u ook tal van andere extra’s bieden. Quick Step Parket is zeer slijtvast door haar gelaagdheid. Ook voor vlekken op uw vloeren hoeft u niet te vrezen. En ontstaan deze toch? Dan kunt u deze gemakkelijk weer verwijderen. Het parket is zowel sterk als zeer onderhoudsvriendelijk.

Breng een bezoek aan
onze showroom

Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

Neem contact op voor uw Quick Step Parket

Bent u van plan snel nieuwe vloeren in uw woning te laten leggen en gaat uw voorkeur uit naar parket? Twijfel dan niet langer en kies dan voor Quick Step parket parket. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten ontvangen? Dan staan wij eveneens voor u klaar. Neem contact met ons op via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Ga voor een vloer met een lange levensduur en laat uw Quick Step parket leggen door onze specialisten!

Onze Merken