skip to Main Content

Waarom u zou kiezen voor een PVC vloer

Het leggen van een PVC vloer voor uw kantoor of woning in Zeist komt met vele voordelen ten opzichte van andere typen vloeren van bijvoorbeeld natuurproducten. Wist u dat de PVC vloer ongevoelig is voor vocht en vloeistoffen? Dit betekent geen vlekken in de vloer of bollende vloerdelen na een lekkage. De PVC vloer is gemakkelijk in onderhoud en goed te reinigen. Het oog wil echter ook wat en daarom komen de vloeren van Keistad Vloeren in vele varianten. Zo kunt kiezen voor een vloer met een houtlook die bijna niet meer van echt te onderscheiden is. Geniet dus van de praktische voordelen van een PVC vloer en lever zeker niet in op uitstraling. Wilt verder dat u gegarandeerd jarenlang plezier heeft van uw PVC vloer? Laat uw nieuwe vloer in Zeist dan installeren door onze professionele vloerenleggers.

U wil weten wat de mogelijkheden voor een PVC-vloer in Amersfoort zijn?

Het aanleggen van uw nieuwe PVC vloer

PVC vloeren kunnen op twee manieren worden gelegd. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een handig klik-systeem dat op een ondervloer rust. Hiermee worden oneffenheden opgelost en wordt eventueel geluid nog beter geabsorbeerd. Kies voor deze methode wanneer u zelf met een vloer aan de slag wilt gaan. Eventueel kan onze legservice uitkomst bieden voor een snel en strak resultaat. Een andere optie is om de PVC vloer direct te verlijmen aan een vaste ondervloer. Dit is een goede manier om ruimtes nog geluiddempender te maken en worden daarom ook vaak toegepast in kantines, openbare gebouwen, maar bijvoorbeeld ook in woonkamers. Verlijming van deze vloerdelen vraagt wel enige expertise. Maak daarom gebruik van onze vakkundige vloerenlegservice in Zeist en geniet van jarenlang woon of werkplezier.

Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

Ervaring en expertise met Keistad Vloeren

Keistad Vloeren draagt zorg voor uw wensen. Wij werken klantgericht en helpen met uw unieke project in Zeist. Wij putten onze kennis uit jarenlange ervaring, zodat we u kunnen voorzien van de beste PVC vloer voor uw project. Bovendien hanteren wij scherpe prijzen en leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten. Laat uw vloer leggen door onze vakkundige vloerenleggers die zeer nauwkeurig en snel te werk gaan. U hoeft dan niet lang te wachten op een prachtige PVC vloer in uw pand of woning in Zeist!

Neem nu contact op met Keistad Vloeren

Neem vrijblijvend contact met ons op, informeer naar onze PVC vloeren. Maak direct een afspraak via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Voor uw PVC vloer in de regio Utrecht kunt u zorgeloos terecht bij Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46