PVC vloer Zeist

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Waarom u zou kiezen voor een PVC vloer

  Het leggen van een PVC vloer voor uw kantoor of woning in Zeist komt met vele voordelen ten opzichte van andere typen vloeren van bijvoorbeeld natuurproducten. Wist u dat de PVC vloer ongevoelig is voor vocht en vloeistoffen? Dit betekent geen vlekken in de vloer of bollende vloerdelen na een lekkage. De PVC vloer is gemakkelijk in onderhoud en goed te reinigen. Het oog wil echter ook wat en daarom komen de vloeren van Keistad Vloeren & Wonen in vele varianten. Zo kunt kiezen voor een vloer met een houtlook die bijna niet meer van echt te onderscheiden is. Geniet dus van de praktische voordelen van een PVC vloer en lever zeker niet in op uitstraling. Wilt verder dat u gegarandeerd jarenlang plezier heeft van uw PVC vloer? Laat uw nieuwe vloer in Zeist dan installeren door onze professionele vloerenleggers.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Het aanleggen van uw nieuwe PVC vloer

  PVC vloeren kunnen op twee manieren worden gelegd. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een handig klik-systeem dat op een ondervloer rust. Hiermee worden oneffenheden opgelost en wordt eventueel geluid nog beter geabsorbeerd. Kies voor deze methode wanneer u zelf met een vloer aan de slag wilt gaan. Eventueel kan onze legservice uitkomst bieden voor een snel en strak resultaat. Een andere optie is om de PVC vloer direct te verlijmen aan een vaste ondervloer. Dit is een goede manier om ruimtes nog geluiddempender te maken en worden daarom ook vaak toegepast in kantines, openbare gebouwen, maar bijvoorbeeld ook in woonkamers. Verlijming van deze vloerdelen vraagt wel enige expertise. Maak daarom gebruik van onze vakkundige vloerenlegservice in Zeist en geniet van jarenlang woon of werkplezier.

  Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

  Ervaring en expertise met Keistad Vloeren & Wonen

  Keistad Vloeren & Wonen draagt zorg voor uw wensen. Wij werken klantgericht en helpen met uw unieke project in Zeist. Wij putten onze kennis uit jarenlange ervaring, zodat we u kunnen voorzien van de beste PVC vloer voor uw project. Bovendien hanteren wij scherpe prijzen en leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten. Laat uw vloer leggen door onze vakkundige vloerenleggers die zeer nauwkeurig en snel te werk gaan. U hoeft dan niet lang te wachten op een prachtige PVC vloer in uw pand of woning in Zeist!

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Neem nu contact op met Keistad Vloeren & Wonen

  Neem vrijblijvend contact met ons op, informeer naar onze PVC vloeren. Maak direct een afspraak via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Voor uw PVC vloer in de regio Utrecht kunt u zorgeloos terecht bij Keistad Vloeren & Wonen.

  Onze Merken