PVC Winkel Soesterberg

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • PVC winkel nabij Soesterberg waar kwaliteit en duurzaamheid samenkomen

  Zoekt u een PVC winkel nabij Soesterberg? Ga eens langs bij Keistad Vloeren & Wonen! Hier koopt u kwalitatieve PVC vloeren voor een scherpe en betaalbare prijs. In onze PVC winkel nabij Soesterberg bieden we u een selectie van prachtige kwaliteitsvloeren van echte topmerken. Denk aan COREtec, MFlor, Gerflor, Therdex en meer. Deze vloeren zijn ook nog eens erg duurzaam. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd een uitstekende service. We verzorgen een deskundige inmeting en installatie, bezorging tot in huis en, mocht het nodig zijn, een legservice. Benieuwd? Kom dan snel eens langs!

  De voordelen van PVC

  Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer in huis. Dat snappen wij maar al te goed, want de kwaliteit van de PVC vloeren van tegenwoordig is zo goed dat de vloeren nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. En dat terwijl ze wel veel minder onderhoud vragen! PVC vloeren zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken en hoeven niet met regelmaat behandeld te worden. Ook zijn PVC vloeren ontzettend sterk. Zoek in onze PVC winkel nabij Soesterberg een mooie PVC vloer voor uw woning uit en u kunt nog lang genieten van een prachtige, stijlvolle vloer in Soesterberg!

  Ruim aanbod PVC vloeren

  Wij hebben voor u een zeer uitgebreide collectie PVC vloeren. De PVC vloeren die u in onze PVC winkel nabij Soesterberg kunt kopen, hebben allemaal een prachtige houtlook. De PVC vloeren zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Van smoked oak tot smokes oak grey en van silver oak tot golden oak. De mooiste PVC vloeren vindt u bij Keistad Vloeren & Wonen!

  pvc winkel soesterberg

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Waarom naar onze PVC winkel nabij Soesterberg?

  Voor de beste kwaliteit PVC vloeren gaat u naar Keistad Vloeren & Wonen. Wij zijn dé PVC winkel nabij Soesterberg met een ruim aanbod PVC vloeren en een persoonlijke service. Zo bieden we u de mogelijkheid om uw PVC vloer zelf te leggen, maar ook om gebruik te maken van onze handige legservice. Onze deskundige vakmannen komen dan uw PVC vloer voor u leggen. U weet dan zeker dat het goed gebeurt! Koop een PVC vloer in onze PVC winkel nabij Soesterberg en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Compleet ontzorgd
  • Vast en eigen team
  • Scherpe offertes op maat
  • Inmeet service
  • Goede installatie gegarandeerd
  • Complete all-in legservice
  • Bezorging tot in huis

  Kom snel eens langs!

  Wilt u onze uitgebreide collectie PVC vloeren graag eens van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze PVC winkel nabij Soesterberg! Hier vindt u prachtige, duurzame kwaliteitsvloeren. En onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de perfecte vloer voor uw woning. Wilt u meer informatie over ons aanbod PVC vloeren? Of heeft u vragen? Bel gerust naar 06-34558046 of stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl U kunt ook
  het contactformulier invullen.

  Onze Merken