PVC winkel Houten

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • PVC winkel nabij Houten met de beste kwaliteit PVC vloeren

  Wilt u uw nieuwe PVC vloer kopen bij een echte PVC winkel nabij Houten? Bij Keistad Vloeren & Wonen vindt u een prachtige selectie kwaliteitsvloeren van echte topmerken, zoals COREtec, MFlor, Gerflor, Therdex en nog veel meer! Deze koopt u voor een scherpe en betaalbare prijs. En dat terwijl de vloeren lang meegaan! Bovendien ontvangt u bij ons altijd een uitstekende service. Denk aan deskundige inmeting en installaties, bezorging tot in huis en, indien nodig, een legservice. Benieuwd? Bezoek onze PVC winkel nabij Houten!

  Kies voor PVC

  Bent u op zoek naar een vloer die weinig onderhoud vraagt? Dan is een PVC vloer echt iets voor u! PVC vloeren zijn ontzettend sterk. Daarbij zijn ze gemakkelijk schoon te maken en hoeven ze niet met regelmaat behandeld te worden. En doordat de kwaliteit van de PVC vloeren van tegenwoordig zo goed is, is een PVC vloer op het eerste gezicht nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden! Hierdoor haalt u met een PVC vloer niet alleen een onderhoudsvrije vloer in huis, maar ook een prachtige, stijlvolle vloer. Kom gerust eens langs in onze PVC winkel nabij Houten om een PVC vloer voor uw woning uit te zoeken.

  Ontdek onze uitgebreide collectie

  Wij hebben voor u een zeer uitgebreide collectie PVC vloeren. Allemaal met een prachtige houtlook. Kiest u voor een smoked oak, smoked oak grey, silver oak of golden oak PVC vloer? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een van onze andere prachtige PVC vloeren? Waar u ook naar op zoek bent, de mooiste PVC vloeren vindt u in onze PVC winkel nabij Houten.

  pvc winkel houten

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Voordelen van onze PVC winkel nabij Houten

  Voor de beste kwaliteit PVC vloeren gaat u naar onze PVC winkel nabij Houten. Keistad Vloeren & Wonen heeft voor u een ruim aanbod en biedt u altijd een persoonlijke service. Zo kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze handige legservice. U hoeft dan niet zelf uw nieuwe vloer te leggen, want deze wordt door deskundige vakmannen voor u gelegd. Het voordeel hiervan is dat u zeker weet dat het goed gebeurt! Verder profiteert u bij ons ook nog eens van de volgende voordelen:

  • Compleet ontzorgd
  • Vast en eigen team
  • Scherpe offertes op maat
  • Inmeet service
  • Goede installatie gegarandeerd
  • Complete all-in legservice
  • Bezorging tot in huis

  Kom langs bij Keistad Vloeren & Wonen!

  Droomt u van een prachtige PVC vloer in huis? Bezoek onze PVC winkel nabij Houten om onze uitgebreide collectie duurzame kwaliteitsvloeren met eigen ogen te bekijken en vind een PVC vloer die bij uw smaak en stijl past! Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 06-34558046 of stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Onze Merken