PVC winkel Bilthoven

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Echte kwaliteitsvloeren in een PVC winkel nabij Bilthoven

  Wilt u uw nieuwe PVC vloer het liefst kopen bij een kwalitatief goede PVC winkel nabij Bilthoven? Ga naar Keistad Vloeren & Wonen! Wij bieden u kwalitatieve PVC vloeren voor een scherpe en betaalbare prijs. In ons assortiment vindt u PVC vloeren van echte topmerken. Denk aan COREtec, MFlor, Gerflor, Therdex en nog veel meer. Door een van deze PVC vloeren te kiezen, heeft u direct een duurzame vloer in huis waar u nog lang van kunt genieten. Kom langs in onze PVC winkel nabij Bilthoven en u ontvangt een uitstekende service. Van een deskundige inmeting en installatie tot bezorging in huis en, indien nodig, een legservice!

  Daarom PVC

  PVC vloeren zijn ontzettend populair. Dat komt doordat ze tegenwoordig van een dusdanig goede kwaliteit zijn, dat ze nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. Hierdoor haalt u met een PVC vloer dus een prachtige, stijlvolle vloer in huis, maar dat zonder het vele onderhoud dat gepaard gaat met een echte houten vloer. PVC vloeren zijn ontzettend sterk, zijn gemakkelijk schoon te maken en hoeven niet met regelmaat behandeld te worden. Een PVC vloer is dus de ideale vloer voor in huis! Kom daarom snel eens langs in onze woonwinkel nabij Bilthoven en zoek een prachtige PVC vloer uit.

  Ontdek onze uitgebreide collectie in onze PVC winkel nabij Bilthoven

  In onze woonwinkel nabij Bilthoven vindt u ongetwijfeld een geschikte PVC vloer voor uw woning. We beschikken namelijk over een zeer uitgebreide collectie PVC vloeren, allemaal met een prachtige houtlook. Deze PVC vloeren zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Denk aan smoked oak, smoked oak grey, silver oak en golden oak. Keuze genoeg dus! Voor de mooiste PVC vloeren gaat u naar onze woonwinkel nabij Bilthoven.

  pvc winkel bilthoven

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Alle voordelen van Keistad Vloeren & Wonen op een rij

  De beste kwaliteit PVC vloeren vindt u bij Keistad Vloeren & Wonen. Bezoek onze PVC winkel nabij Bilthoven voor een ruim aanbod PVC vloeren en een persoonlijke service. Zo kunt u de PVC vloer van uw dromen door ons laten leggen. Wij bieden u namelijk een handige legservice. Onze deskundige vakmannen gaan dan voor u aan de slag met het leggen van de vloer. Hierdoor weet u zeker dat het goed gebeurt! Verder zijn de voordelen die wij bieden:

  • Compleet ontzorgd
  • Vast en eigen team
  • Scherpe offertes op maat
  • Inmeet service
  • Goede installatie gegarandeerd
  • Complete all-in legservice
  • Bezorging tot in huis

  Meer informatie? Neem contact op!

  Wilt u onze duurzame kwaliteitsvloeren eens met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze PVC winkel nabij Bilthoven! Hier vindt u onze uitgebreide collectie PVC vloeren en staan onze adviseurs voor u klaar om u te helpen bij het vinden van die ene perfecte vloer. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over ons aanbod PVC vloeren? Bel naar 06-34558046 of stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Onze Merken