skip to Main Content

Keistad Vloeren, voor een voordelige PVC vloer in Voorthuizen

Uw nieuwe PVC vloer makkelijk en snel laten leggen in Voorthuizen? Laat uw PVC vloer door Keistad Vloeren leggen. Wij hebben ruime ervaring in het leggen van hoogwaardige PVC vloeren. En dat tegen een zeer voordelige prijs. Een PVC vloer kent diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat. PVC is namelijk ongevoelig voor water en andere vloeistoffen, waardoor deze minder snel beschadigd raakt en goed schoon te houden is. Een goede reden om deze vloer voor uw woning of bedrijfspand aan te schaffen. Daarbij is een PVC vloer zeer ‘stille’ vloer. Daarom wordt de vloer vaak gebruikt in ruimtes die een mooie uitstraling behoeven, maar waar ook stilte gewenst is. De vloeren zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder ze bijna niet van echte natuurproducten te onderscheiden zijn.

U wil weten wat de mogelijkheden voor een PVC-vloer in Amersfoort zijn?

PVC vloer leggen

De PVC vloer is er in twee varianten. U kunt net zoals bij laminaat gebruik maken van een handig klik-systeem. Echter kan een ondervloer hierbij gewenst zijn, zodat de akoestiek van de ruimte in verhouding is. Als u graag zelf uw vloeren legt, kan een klik-systeem een goede keuze zijn. Laat u deze klus liever aan gespecialiseerde vloerenleggers over? Kies dan voor onze handige installatieservice in Voorthuizen, zodat uw vloeren binnen een mum van tijd professioneel gelegd zijn. De andere variant is de verlijmde PVC vloer: dit is een goede manier om ruimtes nog geluiddempender te maken en worden daarom ook vaak toegepast in kantines, openbare gebouwen, maar bijvoorbeeld ook in woonkamers. Verlijming van deze vloerdelen vraagt wel enige expertise. Maak daarom gebruik van onze vakkundige vloerenlegservice in Voorthuizen en geniet van jarenlang woon of werkplezier.

Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

Onze handige installatieservice

Wij zetten ons bij Keistad vloeren al jarenlang in om de best kwalitatieve vloeren te leggen in Voorthuizen en omgeving. Wij kunnen u bij elk project van gedegen advies voorzien en garanderen u vakkundig werk door onze installateurs. Wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het uitzoeken of leggen van uw PVC vloer? Laat dit dan verzorgen door onze vloerleggers, zodat u straks een resultaat heeft waar u nog jarenlang van geniet.

Haal nu uw PVC vloer in uw woning in Voorthuizen

U kunt voor een kwalitatieve PVC vloer in Voorthuizen terecht bij onze vloerenspecialist, waar u geadviseerd wordt omtrent uw nieuwe vloer en wij dezen tegen een scherpe prijs op maat leveren. Neem vandaag nog contact met ons op via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Kies ook voor een prachtige PVC vloer in Voorthuizen van Keistad Vloeren!

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46