PVC vloer Voorthuizen

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Keistad Vloeren & Wonen, voor een voordelige PVC vloer in Voorthuizen

  Uw nieuwe PVC vloer makkelijk en snel laten leggen in Voorthuizen? Laat uw PVC vloer door Keistad Vloeren leggen. Wij hebben ruime ervaring in het leggen van hoogwaardige PVC vloeren. En dat tegen een zeer voordelige prijs. Een PVC vloer kent diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat. PVC is namelijk ongevoelig voor water en andere vloeistoffen, waardoor deze minder snel beschadigd raakt en goed schoon te houden is. Een goede reden om deze vloer voor uw woning of bedrijfspand aan te schaffen. Daarbij is een PVC vloer zeer ‘stille’ vloer. Daarom wordt de vloer vaak gebruikt in ruimtes die een mooie uitstraling behoeven, maar waar ook stilte gewenst is. De vloeren zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder ze bijna niet van echte natuurproducten te onderscheiden zijn.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  PVC vloer leggen

  De PVC vloer is er in twee varianten. U kunt net zoals bij laminaat gebruik maken van een handig klik-systeem. Echter kan een ondervloer hierbij gewenst zijn, zodat de akoestiek van de ruimte in verhouding is. Als u graag zelf uw vloeren legt, kan een klik-systeem een goede keuze zijn. Laat u deze klus liever aan gespecialiseerde vloerenleggers over? Kies dan voor onze handige installatieservice in Voorthuizen, zodat uw vloeren binnen een mum van tijd professioneel gelegd zijn. De andere variant is de verlijmde PVC vloer: dit is een goede manier om ruimtes nog geluiddempender te maken en worden daarom ook vaak toegepast in kantines, openbare gebouwen, maar bijvoorbeeld ook in woonkamers. Verlijming van deze vloerdelen vraagt wel enige expertise. Maak daarom gebruik van onze vakkundige vloerenlegservice in Voorthuizen en geniet van jarenlang woon of werkplezier.

  Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

  Onze handige installatieservice

  Wij zetten ons bij Keistad Vloeren & Wonen al jarenlang in om de best kwalitatieve vloeren te leggen in Voorthuizen en omgeving. Wij kunnen u bij elk project van gedegen advies voorzien en garanderen u vakkundig werk door onze installateurs. Wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het uitzoeken of leggen van uw PVC vloer? Laat dit dan verzorgen door onze vloerleggers, zodat u straks een resultaat heeft waar u nog jarenlang van geniet.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren 7 Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Haal nu uw PVC vloer in uw woning in Voorthuizen

  U kunt voor een kwalitatieve PVC vloer in Voorthuizen terecht bij onze vloerenspecialist, waar u geadviseerd wordt omtrent uw nieuwe vloer en wij dezen tegen een scherpe prijs op maat leveren. Neem vandaag nog contact met ons op via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Kies ook voor een prachtige PVC vloer in Voorthuizen van Keistad Vloeren & Wonen!

  Onze Merken