skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Prachtige pvc vloeren van excellente kwaliteit

Bij Keistad Vloeren kunt u kwalitatieve en voordelige pvc vloeren kopen. U kunt kiezen uit een selectie van prachtige kwaliteitsvloeren van topmerken die ook erg duurzaam zijn. Bij Keistad Vloeren ontvangt u altijd een uitstekende service. Denk aan deskundige inmeetting en installaties, bezorging tot in huis en wanneer nodig: een legservice. In ons assortiment kunt u onder andere pvc vloeren vinden van de collecties COREtec, MFlor, Gerflor, Therdex en nog veel meer. Het is mogelijk om de vloer zelf te leggen, maar u kunt ook gebruik maken van onze handige legservice. Naast pvc kunt u bij ons ook kiezen uit de meest mooie parket en laminaat vloeren van uitstekende kwaliteit.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Uw pvc vloeren met zorg laten leggen

PVC vloeren zijn tegenwoordig zo mooi en goed gemaakt dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van echte houten vloeren zoals parket. Het is niet heel eenvoudig om de vloer ook daadwerkelijk heel mooi te leggen. Alles moet namelijk perfect op elkaar aansluiten en daar is vakmanschap en geduld voor nodig. Wilt u zeker weten dat het heel goed gebeurt? Dan kunt u altijd nog gebruik maken van onze scherp geprijsde legservice. Uw vloer wordt dan gelegd door deskundige vakmannen.

pvc vloeren

Voordelen van pvc ten opzichte van laminaat en parket

Er kunnen diverse redenen zijn om voor pvc vloeren te kiezen in plaats van laminaat of parket. Het eerste voordeel is dat pvc tegenwoordig van geweldige kwaliteit is en niet meer die plastic look heeft van vroeger. Op het eerste gezicht zijn deze vloeren nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. U verkrijgt dus ook met pvc een prachtige, sfeervolle vloer. Het tweede voordeel is dat pvc weinig tot geen onderhoud benodigd en ontzettend sterk is. De vloer hoeft dus niet met regelmaat behandeld te worden, zoals dat wel het geval is met parket. Als laatste zijn pvc vloeren goed schoon te maken. Ideaal voor als u kinderen in huis heeft lopen. U kunt alvast een kijkje nemen naar ons aanbod COREtec pvc vloeren. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom voor uw nieuwe vloer.

Ruime keuze uit geweldige pvc vloeren bij Keistad Vloeren

De pvc vloeren die u bij ons kunt kopen, hebben allemaal een prachtige houtlook. Daarnaast hebben we meerdere kleuren voor u in de aanbieding. Denk aan smoked oak (eiken), smoked oak grey of silver of golden oak. Heeft u misschien vragen of wilt u passend advies op maat? Bel: 06-34558046. Of stuur een e-mail: info@keistadvloeren.nl. Voor de mooiste pvc vloeren bent u bij Keistad Vloeren aan het juiste adres.

Wij zijn werkzaam in o.a. de volgende plaatsen

Voorthuizen, Zeist, Utrecht, Hilversum, Baarn, PVC vloer Soest, Nijkerk, Leusden, Hoevelaken, Amersfoort, en anderen.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46