skip to Main Content

Prachtige pvc vloeren van excellente kwaliteit

Bij Keistad Vloeren kunt u kwalitatieve en voordelige pvc vloeren kopen. Het merk dat wij verkopen is voornamelijk Hoomline. Dit merk maakt prachtige kwaliteitsvloeren die ook erg duurzaam zijn. Bij Keistad Vloeren ontvangt u altijd een uitstekende service. Denk aan deskundige inmeting en installaties, bezorging tot in huis en wanneer nodig: een legservice. In ons assortiment kunt u pvc vloeren vinden van de collecties Hoomline Fusion Premium en Hoomline Fusion Superior. Het is mogelijk om de vloer zelf te leggen, maar u kunt ook gebruik maken van onze handige legservice. Naast pvc kunt u bij ons ook kiezen uit de meest mooie parket en laminaat vloeren van uitstekende kwaliteit.

Uw pvc vloeren met zorg laten leggen

Pvc vloeren zijn tegenwoordig zo mooi en goed gemaakt dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van echte houten vloeren zoals parket. U kunt onze vloeren zelf leggen door te plakken of te lijmen. Toch is het niet heel eenvoudig om de vloer ook daadwerkelijk heel mooi te leggen. Alles moet namelijk perfect op elkaar aansluiten en daar is vakmanschap en geduld voor nodig. Wilt u zeker weten dat het heel goed gebeurt? Dan kunt u altijd nog gebruik maken van onze scherp geprijsde legservice. Uw vloer wordt dan gelegd door deskundige vakmannen.

pvc vloeren

Voordelen van pvc ten opzichte van laminaat en parket

Er kunnen diverse redenen zijn om voor pvc vloeren te kiezen in plaats van laminaat of parket. Het eerste voordeel is dat pvc tegenwoordig van geweldige kwaliteit is en niet meer die plastic look heeft van vroeger. Op het eerste gezicht zijn deze vloeren nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. U verkrijgt dus ook met pvc een prachtige, sfeervolle vloer. Het tweede voordeel is dat pvc weinig tot geen onderhoud benodigd en ontzettend sterk is. De vloer hoeft dus niet met regelmaat behandeld te worden, zoals dat wel het geval is met parket. Als laatste zijn pvc vloeren goed schoon te maken. Ideaal voor als u kinderen in huis heeft lopen.

Ruime keuze uit geweldige pvc vloeren bij Keistad Vloeren

De pvc vloeren die u bij ons kunt kopen, hebben allemaal een prachtige houtlook. Daarnaast hebben we meerdere kleuren voor u in de aanbieding. Denk aan smoked oak (eiken), smoked oak grey of silver of golden oak. Nieuwsgierig? Bekijk alle vloeren online in de webshop. U kunt onze vloeren online bestellen. Heeft u misschien vragen of wilt u passend advies op maat? Bel: 06 – 154 166 08. Of stuur een e-mail: info@keistadvloeren.nl. Voor de mooiste pvc vloeren bent u bij Keistad Vloeren aan het juiste adres.

Wij zijn werkzaam in o.a. de volgende plaatsen

Voorthuizen, Zeist, Utrecht, Hilversum, Baarn, PVC vloer Soest, Nijkerk, Leusden, Hoevelaken, Amersfoort, en anderen.

Back To Top
×Close search
Zoeken
BEL 06 – 154 166 08