Heeft u al PVC vloeren in Utrecht?

Wilt u uw woning in Utrecht verrijken met PVC vloeren? Ga voor prachtige PVC vloeren van excellente kwaliteit naar Keistad Vloeren! Wij bieden u PVC vloeren van echte topmerken die duurzaam én scherp geprijsd zijn! Denk aan PVC vloeren van COREtec, MFlor, Gerflor, Therdex en nog veel meer. U kunt er vervolgens voor kiezen om de PVC vloeren zelf te leggen, maar u kunt ook van onze handige legservice gebruikmaken. Wij sturen dan ervaren professionals naar u toe die uw PVC vloeren in Utrecht perfect leggen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken.

Kies voor Keistad Vloeren!

Kies voor Keistad Vloeren als u PVC vloeren in Utrecht wilt en ben zeker van PVC vloeren van de beste kwaliteit. Onze vloeren zijn zo mooi en goed gemaakt, dat u ze nauwelijks kunt onderscheiden van echte houten vloeren, zoals parket. Dat maakt dat onze PVC vloeren een aanwinst zijn voor iedere woning in Utrecht. Daarbij bieden we u ook een uitstekende service. Indien gewenst, komen wij uw PVC vloeren in Utrecht leggen. Kies voor ons en profiteer van de volgende voordelen:

  • Complete all-in legservice
  • Goede installatie garantie
  • Bezorging tot in huis
  • Scherpe offertes op maat

Onze vloeren

Laminaat

Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

Parket

Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

PVC

Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

Coretec

Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren

Daarom PVC vloeren in Utrecht

PVC vloeren zijn ontzettend populair. Ook in Utrecht. En dat is eenvoudig te verklaren. PVC vloeren hebben namelijk veel voordelen ten opzichte van andere vloeren, zoals parket. Zo zijn PVC vloeren tegenwoordig van een dusdanige kwaliteit, dat ze nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. Hierdoor zijn PVC vloeren prachtige, sfeervolle vloeren die mooi staan in elk interieur. Verder zijn PVC vloeren ontzettend sterk en hebben ze weinig tot geen onderhoud nodig. U hoeft PVC vloeren dus ook niet met regelmaat te laten behandelen, zoals dat bij parket wel het geval is. PVC vloeren zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken. Ideaal als u kinderen of huisdieren heeft. Kies voor PVC vloeren in Utrecht van Keistad Vloeren en profiteer van de vele voordelen van PVC, terwijl u geniet van de prachtige uitstraling van een houten vloer.

Uitgebreid aanbod PVC vloeren

Voor de mooiste PVC vloeren voor uw woning in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u PVC vloeren met een prachtige houtlook. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van smoked oak (eiken) tot smoked oak grey, maar ook silver of golden oak. En natuurlijk hebben we nog veel meer PVC vloeren voor u. Kom gerust eens langs in onze showroom om ons volledige aanbod PVC vloeren te bekijken.

De beste merken

Door uw PVC vloeren bij ons te kopen, weet u zeker dat u PVC vloeren van kwaliteit koopt. In ons assortiment vindt u namelijk enkel PVC vloeren van de beste merken, zoals Liberty, Quick Step, COREtec, mFLOR, Gerflor, Lifestyle, Castell, Hoomline en Therdex PVC. Dit zijn allemaal duurzame PVC vloeren, waar u lang van kunt genieten in Utrecht. Daarbij zijn ze ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan elk interieur!

Profiteer van de duurzaamheid van PVC vloeren in Utrecht

Als u PVC vloeren in Utrecht wilt, heeft u een duurzame vloer te pakken. PVC vloeren zijn namelijk bestand tegen slijtage, krassen en deuken. Hierdoor gaan ze jarenlang mee zonder dat ze tekenen van verslechtering vertonen! Wie wil dat niet? PVC vloeren zijn hierdoor geschikt voor elke ruimte in huis. Ook de ruimtes die intensief worden gebruikt. En doordat PVC vloeren ook waterbestendig zijn, kunnen ze ook geplaatst worden in keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. PVC vloeren zijn dus niet alleen hele mooie vloeren, u kunt er ook nog jaren van genieten en de vloeren in elke ruimte van uw woning in Utrecht laten leggen!

Breng een bezoek aan
onze showroom

Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

Laat uw PVC vloeren leggen

Wist u dat het niet heel eenvoudig is om PVC vloeren mooi te leggen? Alles moet perfect op elkaar aansluiten en dat vraagt om vakmanschap en geduld. Daarom komen wij graag uw PVC vloeren leggen in Utrecht. Wij bieden u een scherp geprijsde legservice, waarbij uw vloer gelegd wordt door deskundige vakmensen. Kies voor onze legservice en u weet zeker dat uw PVC vloeren in Utrecht perfect gelegd worden en dat u kunt genieten van een prachtig resultaat.

Neem contact op met Keistad Vloeren

Keistad Vloeren is dé vloerenspecialist met een uitgebreid aanbod aan prachtige PVC vloeren. Wilt u PVC vloeren voor uw woning in Utrecht? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en bekijk onze collectie! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over ons aanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06 34 55 80 46 of een e-mail te sturen naar info@keistadvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. We staan u graag te woord.

Onze Merken