Praktische pvc vloeren van Keistad in Hoevelaken

Gaat u uw woning in Hoevelaken renoveren of bent u in uw huis gewoon toe aan een nieuwe vloer? Wat dacht u er dan van om te kiezen voor een van de vele mooie pvc vloeren die we bij Keistad Vloeren voor u in Hoevelaken in ons assortiment hebben? Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van kwalitatief hoogstaande en voordelige pvc vloeren. U kunt kiezen uit een selectie van prachtige pvc vloeren van topmerken die ook zeer duurzaam zijn. U leest op deze pagina meer over pvc vloeren die u in Hoevelaken voor uw woning kunt kopen.

Assortiment pvc vloeren

In ons assortiment kunt u onder andere pvc vloeren vinden voor uw huis in Hoevelaken van de merken COREtec, MFlor, Gerflor, Therdex en nog veel meer. U kunt uw pvc vloer natuurlijk zelf leggen, maar nog handiger is het om te kiezen voor onze handige legservice. Naast pvc vloeren hebben wij ook een mooi aanbod parket en laminaat vloeren van uitstekende kwaliteit.

Onze vloeren

Laminaat

Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

Parket

Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

PVC

Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

Coretec

Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren

Wat kenmerkt een goede pvc vloer?

Pvc vloeren hebben de volgende bijzondere eigenschappen:

 • Waterbestendigheid: pvc vloeren zijn bestand tegen vocht, waardoor u ze ook kunt gebruiken in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
 • Duurzaamheid: een pvc vloer is zeer slijtvast en gaat jarenlang mee zonder tekenen van slijtage te vertonen.
 • Makkelijk schoon te maken: het feit dat pvc vloeren makkelijk schoon te maken zijn, bewijst een deel van de populariteit. Regelmatig vegen of stofzuigen en af en toe dweilen is meestal voldoende om ze in goede staat te houden.
 • Geluidsdemping: een pvc vloer heeft geluidsabsorberende eigenschappen, waardoor de vloer een goede keuze is voor ruimtes waar geluidsreductie belangrijk is.
 • Vele ontwerpen: de vloeren zijn beschikbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en texturen, waaronder hout- en steenimitaties. Hierdoor zijn ze toepasbaar in uiteenlopende interieurstijlen.
 • Eenvoudig te leggen: een pvc vloer is doorgaans verkrijgbaar in varianten die een andere manier van leggen hebben. Zo kunnen ze geplakt, geklikt of zwevend gelegd worden.
 • Bestand tegen vlekken en krassen: pvc vloeren zijn goed bestand tegen vlekken en krassen. Dat maakt ze uitstekend geschikt voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

Pvc versus laminaat en parket

Er kunnen diverse redenen zijn om voor pvc vloeren in Hoevelaken te kiezen in plaats van laminaat of parket. Pvc is tegenwoordig van een zodanig goede kwaliteit gemaakt dat het niet die plastic uitstraling heeft die het vroeger wel had. Vandaag de dag zijn deze vloeren op het eerste gezicht niet tot nauwelijks meer te onderscheiden van echt houten vloeren. Dus ook met pvc vloeren geniet u in Hoevelaken van een sfeervolle vloer. Een ander voordeel is dat pvc weinig tot geen onderhoud behoeft en zeer sterk is. Deze vloer hoeft dus niet met regelmaat behandeld te worden, zoals dat met parket zeker wel het geval is. Tot slot zijn pvc vloeren goed schoon te maken. Kom bijvoorbeeld alvast een kijkje nemen naar ons aanbod COREtec pvc vloeren. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken in onze showroom voor uw nieuwe vloer.

Waarom pvc vloeren kopen bij Keistad Vloeren?

Waarom is het een goede keuze om uw pvc vloeren in Hoevelaken te kopen bij Keistad Vloeren? Pvc vloeren zijn tegenwoordig zo mooi en goed gemaakt dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van echte houten vloeren, zoals parket. U kunt een pvc vloer zelf leggen, maar het is niet direct heel eenvoudig om de vloer ook daadwerkelijk echt mooi te leggen. Alles moet namelijk perfect op elkaar aansluiten en daar is vakmanschap en geduld voor nodig.

Breng een bezoek aan
onze showroom

Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

Pvc vloeren in Hoevelaken zelf leggen of legservice inschakelen?

Een pvc vloer met een klik-systeem kan handig zijn voor de doe-het-zelver. Maar wilt u uw gelijmde pvc vloer snel en efficiënt gelegd hebben? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze vakkundige legservice. Voor een verlijmde vloer is dit sterk aan te raden, omdat dit meer expertise vraagt. Een opbollende vloer, loslatende delen of scheve lijnen wordt hiermee voorkomen. Wilt u dus zeker weten dat het plaatsen van uw pvc vloeren in Hoevelaken goed gedaan wordt? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze scherp geprijsde legservice. Uw vloer wordt dan gelegd door deskundige vakmensen. Andere redenen om te kiezen voor Keistad Vloeren voor uw pvc vloer zijn:

 • Uitstekende service
 • Deskundige inmeting en installatie
 • Bezorging van uw vloer tot in huis
 • Advies op maat
 • Offerte op maat
 • Garantie

Contact opnemen met Keistad Vloeren

Keistad Vloeren is dé vloerenspecialist met een uitgebreid aanbod pvc vloeren. Als u op zoek bent naar prachtige pvc vloeren voor uw woning in Hoevelaken, bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust eens langs in onze showroom om onze collectie te bekijken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze vloeren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 06 34 55 80 46 of stuur een e-mail naar info@keistadvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. We staan u graag te woord.

Onze Merken