Kies voor de prachtige PVC vloeren in Amersfoort!

Overweegt u uw woning te verrijken met PVC vloeren in Amersfoort? Bij Keistad Vloeren kunt u terecht voor prachtige PVC vloeren van excellente kwaliteit! Daarnaast zijn onze PVC vloeren ook nog eens scherp geprijsd en van topmerken die ook erg duurzaam zijn! Zo hebben wij PVC vloeren van COREtec, MFlor, Gerflor, Therdex en nog veel meer. Deze kunt u zelf leggen, maar u kunt ook gebruikmaken van onze legservice. Voor de mooiste PVC vloeren voor uw woning in Amersfoort gaat u naar Keistad Vloeren!

De voordelen van Keistad Vloeren

Bij Keistad Vloeren vindt u enkel PVC vloeren van de beste kwaliteit. Deze vloeren zijn zo mooi en goed gemaakt dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte houten vloeren, zoals parket. Een echte aanwinst voor uw woning in Amersfoort dus! Daarbij profiteert u bij ons ook nog eens van een uitstekende service. Indien gewenst komen wij uw PVC vloeren namelijk ook nog eens bij u leggen in Amersfoort. Kies voor de PVC vloeren van Keistad Vloeren en profiteer van:

  • Complete all-in legservice
  • Goede installatie garantie
  • Bezorging tot in huis
  • Scherpe offertes op maat

Onze vloeren

Laminaat

Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

Parket

Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

PVC

Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

Coretec

Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren

Waarom PVC vloeren in Amersfoort?

Wie kiest voor PVC vloeren in Amersfoort, kiest verstandig. PVC vloeren hebben namelijk veel voordelen ten opzichte van parket. Allereerst zijn de PVC vloeren die wij aanbieden van een geweldige kwaliteit, waardoor ze op het eerste gezicht nauwelijks meer van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. PVC vloeren zijn hierdoor ook prachtige, sfeervolle vloeren. Daarnaast is PVC ontzettend sterk en heeft een PVC vloer weinig tot geen onderhoud nodig. U hoeft de vloer dus niet met regelmaat te laten behandelen, wat wel nodig is bij parket. Ook zijn PVC vloeren eenvoudig schoon te maken. Dit is vooral handig als u kinderen of huisdieren heeft. Door te kiezen voor PVC vloeren in Amersfoort profiteert u van de vele voordelen die PVC te bieden heeft, terwijl u geniet van de uitstraling van een echte houten vloer.

De mooiste PVC vloeren

In ons assortiment vindt u de mooiste PVC vloeren voor uw woning in Amersfoort. Al onze PVC vloeren hebben een prachtige houtlook. Daarnaast hebben we meerdere kleuren PVC vloeren voor u in de aanbieding. Zo vindt u in ons assortiment PVC vloeren van smoked oak (eiken), smoked oak grey, maar ook silver of golden oak. En natuurlijk nog veel meer. Kom gerust eens bij ons langs in Amersfoort om ons aanbod PVC vloeren te bekijken.

De beste merken voor PVC vloeren in Amersfoort

Als u uw PVC vloeren bij ons koopt, weet u zeker dat u PVC vloeren van kwaliteit in uw woning in Amersfoort heeft liggen. Wij bieden namelijk alleen de beste merken aan. Hierbij kunt u denken aan Liberty, Quick Step, COREtec, mFLOR, Gerflor, Lifestyle, Castell, Hoomline en Therdex PVC. Dit zijn duurzame vloeren, waar u nog erg lang van kunt genieten. Daarbij zijn ze een zeer stijlvolle toevoeging aan ieder interieur!

Breng een bezoek aan
onze showroom

Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

De duurzaamheid van PVC vloeren

Door te kiezen voor PVC vloeren in Amersfoort, kiest u voor een duurzame vloer. PVC vloeren zijn bestand tegen slijtage, krassen en deuken. Dat maakt dat ze jarenlang mee kunnen zonder tekenen van verslechtering te vertonen. En dat is toch wat u wilt van uw vloer. U kunt PVC vloeren in elke ruimte van het huis laten leggen. Ook in ruimtes die intensief gebruikt worden. En omdat PVC vloeren ook nog eens waterbestendig zijn, kunt u ze ook toepassen in keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. PVC vloeren zijn dus niet alleen vloeren die er prachtig uitzien, maar waar u ook nog jaren van kunt genieten in elke ruimte van uw woning in Amersfoort!

Uitstekende legservice

Wilt u PVC vloeren in Amersfoort? Weet dan dat het niet heel eenvoudig is om PVC vloeren mooi te leggen. Alles moet namelijk perfect op elkaar aansluiten en daar is vakmanschap en geduld voor nodig. Wilt u zeker weten dat uw PVC vloeren in Amersfoort goed gelegd worden? Maak dan gebruik van onze scherp geprijsde legservice! Uw vloer wordt dan gelegd door deskundige vakmensen, waardoor u verzekerd bent van een prachtig resultaat.

Vragen? Neem contact op

Keistad Vloeren is dé vloerenspecialist met een uitgebreid aanbod aan PVC vloeren. Als u op zoek bent naar prachtige PVC vloeren voor uw woning in Amersfoort, bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust eens langs in onze showroom om onze collectie te bekijken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze PVC vloeren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 06 34 55 80 46 of stuur een e-mail naar info@keistadvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. We staan u graag te woord.

Onze Merken