skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Interesse in 10% korting op een pvc vloer?

Neem dan snel contact met ons op via 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

  Informatie aanvragen
  Vul onderstaand formulier in wanneer u vragen heeft of om uw wensen te bespreken.

  PVC Vloeren Keistad

  PVC vloeren van Keistad

  PVC vloeren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren zoals parket. Bij Keistad Vloeren kunt u kwalitatieve en voordelige pvc vloeren kopen. U kunt kiezen uit een selectie van prachtige kwaliteitsvloeren van topmerken die ook erg duurzaam zijn. In ons assortiment kunt u onder andere pvc vloeren vinden van de collecties Hoomline Fusion Premium en Hoomline Fusion Superior. Het is mogelijk om de vloer zelf te leggen, maar u kunt ook gebruik maken van onze handige legservice.

  Waarom PVC

  Er kunnen diverse redenen zijn om voor pvc vloeren te kiezen in plaats van laminaat of parket. Het eerste voordeel is dat pvc tegenwoordig van geweldige kwaliteit is en niet meer die plastic look heeft van vroeger. Op het eerste gezicht zijn deze vloeren nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. U verkrijgt dus ook met pvc een prachtige, sfeervolle vloer. Het tweede voordeel is dat pvc weinig tot geen onderhoud benodigd en ontzettend sterk is. De vloer hoeft dus niet met regelmaat behandeld te worden, zoals dat wel het geval is met parket. Als laatste zijn pvc vloeren goed schoon te maken. Ideaal voor als u kinderen in huis heeft lopen.

  Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

  Openingstijden showroom:

  Maandag: gesloten
  Dinsdag: gesloten
  Woensdag: gesloten
  Donderdag: gesloten
  Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
          Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
  Zondag: gesloten


  Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

  popup

  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

   Back To Top
   ×Close search
   Search
   BEL 06 - 34 55 80 46