PVC vloer Utrecht

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Goede redenen om in Utrecht voor een PVC vloer te gaan

  Kies voor de voordelen van een PVC vloer voor uw project in regio Utrecht. Met een PVC vloer kunt u namelijk profiteren van enerzijds de praktische eigenschappen en anderzijds een brede selectie van realistisch ogende varianten. Kies bijvoorbeeld voor een grijze eiken tint of een wat donkere hardhouten kleur voor een klassieke uitstraling? Met een PVC vloer van Keistad Vloeren & Wonen is heel veel mogelijk. Zeker dankzij de praktische eigenschappen van dit type vloer is het een interessante keuze boven natuurproducten of zelfs laminaat. Zo is dit vloertype volledig ongevoelig voor vocht en daarom dus ook zeer goed te reinigen. Verder behoort een PVC vloer met de vinyl toplaag tot de ‘stille’ vloeren en wordt daarom ook vaak toegepast in ruimtes waar minder geluid is gewenst. Kies daarnaast voor onze professionele installatieservice en u heeft jarenlang plezier van uw nieuwe PVC vloer.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren & Wonen

  De aanleg van uw nieuwe PVC vloer

  Praktisch gezien zijn er twee manieren om uw PVC vloer te installeren. Een handig klik-systeem biedt uitkomst wanneer u een bekwame doe-het-zelver bent. maar u kunt ook gebruikmaken van onze legservice. Belangrijk is dat er aandacht wordt besteed aan een ondervloer om eventuele oneffenheden weg te werken en om een goede geluidsdemping te krijgen. Voor de beste akoestische prestaties kiest u voor verlijming van de PVC delen. Dit kunt u beter vakkundig laten uitvoeren aangezien de verlijming expertise vraagt van een vloerenlegger. Wilt u gegarandeerd een goed eindresultaat? Maak dan gebruik van onze legservice in regio Utrecht.

  Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

  De methodiek en ervaring van Keistad Vloeren & Wonen

  Keistad Vloeren & Wonen focust zich op uw wensen. Op basis van onze jarenlange ervaring in het leggen van PVC vloeren in de regio Utrecht, kunnen wij u goed adviseren over de aanpak en het bijpassende product. Maak bovendien gebruik van onze professionele legservice tegen scherpe tarieven. Laat u ontzorgen door onze experts voor de beste PVC vloer.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Neem contact op met Keistad Vloeren & Wonen

  Keistad Vloeren & Wonen is uw specialist in het leveren en leggen van PVC. Neem een kwalitatief goede leverancier in arm en bouw op onze jarenlange ervaring. Laat u nu informeren over de mogelijkheden of maak direct een afspraak via: 06-34558046. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@keistadvloeren.nl. Voor uw PVC vloer in de regio Utrecht kunt u zorgeloos terecht bij Keistad Vloeren.

  Onze Merken