skip to Main Content

Goede redenen om in Utrecht voor een PVC vloer te gaan

Kies voor de voordelen van een PVC vloer voor uw project in regio Utrecht. Met een PVC vloer kunt u namelijk profiteren van enerzijds de praktische eigenschappen en anderzijds een brede selectie van realistisch ogende varianten. Kies bijvoorbeeld voor een grijze eiken tint of een wat donkere hardhouten kleur voor een klassieke uitstraling? Met een PVC vloer van Keistad Vloeren is heel veel mogelijk. Zeker dankzij de praktische eigenschappen van dit type vloer is het een interessante keuze boven natuurproducten of zelfs laminaat. Zo is dit vloertype volledig ongevoelig voor vocht en daarom dus ook zeer goed te reinigen. Verder behoort een PVC vloer met de vinyl toplaag tot de ‘stille’ vloeren en wordt daarom ook vaak toegepast in ruimtes waar minder geluid is gewenst. Kies daarnaast voor onze professionele installatieservice en u heeft jarenlang plezier van uw nieuwe PVC vloer.

U wil weten wat de mogelijkheden voor een PVC-vloer in Amersfoort zijn?

De aanleg van uw nieuwe PVC vloer

Praktisch gezien zijn er twee manieren om uw PVC vloer te installeren. Een handig klik-systeem biedt uitkomst wanneer u een bekwame doe-het-zelver bent. maar u kunt ook gebruikmaken van onze legservice. Belangrijk is dat er aandacht wordt besteed aan een ondervloer om eventuele oneffenheden weg te werken en om een goede geluidsdemping te krijgen. Voor de beste akoestische prestaties kiest u voor verlijming van de PVC delen. Dit kunt u beter vakkundig laten uitvoeren aangezien de verlijming expertise vraagt van een vloerenlegger. Wilt u gegarandeerd een goed eindresultaat? Maak dan gebruik van onze legservice in regio Utrecht.

Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

De methodiek en ervaring van Keistad Vloeren

Keistad Vloeren focust zich op uw wensen. Op basis van onze jarenlange ervaring in het leggen van PVC vloeren in de regio Utrecht, kunnen wij u goed adviseren over de aanpak en het bijpassende product. Maak bovendien gebruik van onze professionele legservice tegen scherpe tarieven. Laat u ontzorgen door onze experts voor de beste PVC vloer.

Neem contact op met Keistad Vloeren

Keizerstad Vloeren is uw specialist in het leveren en leggen van PVC. Neem een kwalitatief goede leverancier in arm en bouw op onze jarenlange ervaring. Laat u nu informeren over de mogelijkheden of maak direct een afspraak via: 06-34558046. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@keistadvloeren.nl. Voor uw PVC vloer in de regio Utrecht kunt u zorgeloos terecht bij Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46