PVC vloer Soest

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Een PVC vloer in Soest: mooi en zeer praktisch

  U keuze voor een PVC vloer kiezen voor uw kantoor of woning in Soest heeft diverse voordelen. De praktische voordelen van een kunststof met de realistische uitstraling van een natuurproduct maakt de PVC vloer zeer populair. Zo bieden wij hoogwaardige PVC vloeren van Hoomline die op het oog niet te onderscheiden zijn van echt hardhout. Een voordeel is dat de PVC vloer niet gevoelig is voor water. Een laminaatvloer of een vloer van natuurproduct kan nog wel eens schade oplopen door vocht en vloeistoffen. Dit maakt dat de PVC vloer goed schoon te houden is. Bovendien is de rubberachtige laag van PVC ideal voor eventuele geluidsdemping en wordt daarom ook in verlijmde versie veel toegepast op plaatsen waar stilte belangrijk is. Kies voor een klik-systeem wanneer de ruimte wat kleiner is en u de aanleg zelf kunt doen.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Het aanleggen van een PVC vloer in uw pand in Soest

  Er bestaan twee manieren om uw PVC vloer aan te leggen. Voor uw project in Soest kijken we graag wat het meest handig is voor uw situatie. Vaak wordt er voor wat kleinere ruimtes voor een klik-systeem gekozen met een bijbehorende ondervloer voor de nodige vereffening en geluidsdemping. Ook isolatie is hierbij een voordeel. Het verlijmen van de vloer is ook een geschikte manier om de vloer strak en geluidsdempend te maken. Hiervoor is wel enige expertise nodig om te voorkomen dat de vloer op bepaalde punten gaan bollen. Maak hiervoor gebruik van onze vakkundige legservice die u tijd bespaart die gegarandeerd een prachtig resultaat oplevert. Zo kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe PVC vloer in uw pand of woning in Soest.

  Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

  Maak gebruik van de ervaring van Keistad Vloeren & Wonen

  Bij Keistad gaan wij zorgvuldig te werk met uw project op maat in Soest. Dankzij onze jarenlange ervaring mag u van ons een goed advies over PVC vloeren verwachten. Daardoor kunnen we enerzijds meedenken over uw ideale vloer maar ook kijken naar de randvoorwaarden die er nodig zijn om een strak resultaat te verkrijgen. Is de vloer egaal? Moet er een ondervloer komen? En wat past er het beste bij uw smaak? Wij denken graag met u mee. Bovendien kunt u scherpe tarieven van ons verwachten en een persoonlijke manier van werken.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Uw project in Soest voorzien van een hoogwaardige PVC vloer

  Laat Keistad Vloeren & Wonen meedenken in uw project. Naast een brede keus aan PVC vloeren helpen we u met onze installatieservice zodat u jarenlang gegarandeerd en zorgeloos van uw nieuwe vloer kunt genieten. Bel ons daarom snel op 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Uw project in Soest voorzien wij van Keistad van een hoogwaardige PVC vloer.

  Onze Merken