skip to Main Content

Een PVC vloer in Soest: mooi en zeer praktisch

U keuze voor een PVC vloer kiezen voor uw kantoor of woning in Soest heeft diverse voordelen. De praktische voordelen van een kunststof met de realistische uitstraling van een natuurproduct maakt de PVC vloer zeer populair. Zo bieden wij hoogwaardige PVC vloeren van Hoomline die op het oog niet te onderscheiden zijn van echt hardhout. Een voordeel is dat de PVC vloer niet gevoelig is voor water. Een laminaatvloer of een vloer van natuurproduct kan nog wel eens schade oplopen door vocht en vloeistoffen. Dit maakt dat de PVC vloer goed schoon te houden is. Bovendien is de rubberachtige laag van PVC ideal voor eventuele geluidsdemping en wordt daarom ook in verlijmde versie veel toegepast op plaatsen waar stilte belangrijk is. Kies voor een klik-systeem wanneer de ruimte wat kleiner is en u de aanleg zelf kunt doen.

U wil weten wat de mogelijkheden voor een PVC-vloer in Amersfoort zijn?

Het aanleggen van een PVC vloer in uw pand in Soest

Er bestaan twee manieren om uw PVC vloer aan te leggen. Voor uw project in Soest kijken we graag wat het meest handig is voor uw situatie. Vaak wordt er voor wat kleinere ruimtes voor een klik-systeem gekozen met een bijbehorende ondervloer voor de nodige vereffening en geluidsdemping. Ook isolatie is hierbij een voordeel. Het verlijmen van de vloer is ook een geschikte manier om de vloer strak en geluidsdempend te maken. Hiervoor is wel enige expertise nodig om te voorkomen dat de vloer op bepaalde punten gaan bollen. Maak hiervoor gebruik van onze vakkundige legservice die u tijd bespaart die gegarandeerd een prachtig resultaat oplevert. Zo kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe PVC vloer in uw pand of woning in Soest.

Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

h3>Maak gebruik van de ervaring van Keistad Vloeren

Bij Keistad gaan wij zorgvuldig te werk met uw project op maat in Soest. Dankzij onze jarenlange ervaring mag u van ons een goed advies over PVC vloeren verwachten. Daardoor kunnen we enerzijds meedenken over uw ideale vloer maar ook kijken naar de randvoorwaarden die er nodig zijn om een strak resultaat te verkrijgen. Is de vloer egaal? Moet er een ondervloer komen? En wat past er het beste bij uw smaak? Wij denken graag met u mee. Bovendien kunt u scherpe tarieven van ons verwachten en een persoonlijke manier van werken.

Uw project in Soest voorzien van een hoogwaardige PVC vloer

Laat Keistad Vloeren meedenken in uw project. Naast een brede keus aan PVC vloeren helpen we u met onze installatieservice zodat u jarenlang gegarandeerd en zorgeloos van uw nieuwe vloer kunt genieten. Bel ons daarom snel op 06 – 154 166 08 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Uw project in Soest voorzien wij van Keistad van een hoogwaardige PVC vloer.

Aangepaste openingstijden i.v.m. Corona

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten

Keistad Vloeren is ook op afspraak geopend. Bel voor een afspraak: 06 - 154 166 08

Klik hier voor meer informatie over onze Corona-maatregelen

Back To Top
×Close search
Zoeken
Chat openen
BEL 06 – 154 166 08