skip to Main Content

Een hoogwaardige PVC vloer in Nijkerk: Praktisch en mooi

Er zijn genoeg redenen om voor een PVC vloer te kiezen in uw woning in Nijkerk. Naast brede keuze uit realistische designs (bijvoorbeeld hout en natuursteen) geniet u ook van de praktische eigenschappen van kunststof. Een PVC vloer is namelijk ongevoelig voor water en andere vloeistoffen. Op andere vloeren kunnen deze nog wel eens schadelijke gevolgen hebben. De waterafstotende eigenschap helpt ook bij eenvoudige reiniging van de vloer. De PVC vloer praktisch en draagt bij aan uw woongenot vanwege de realistische uitstraling en de demping van geluid. De PVC vloer wordt daarom ook veel toegepast in panden waar geluid, zoals voetstappen, gedempt moeten worden. Kies ook voor PVC vanwege de aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding.

U wil weten wat de mogelijkheden voor een PVC-vloer in Amersfoort zijn?

Leggen van de PVC vloer in Nijkerk

We onderscheiden twee systemen die elk hun eigen voordelen hebben. Zo is het klik-systeem erg populair onder doe-het-zelvers vanwege de relatief gemakkelijke installatie. Zorg wel voor een goede ondervloer om de vloer te egaliseren en de nodige geluidsdemping te geven. Voor grotere ruimtes met harde ondervloeren is het interessant om de PVC vloer te verlijmen. In dat geval kan de expertise van onze vakkundige vloerenleggers goed van pas komen om ervoor te zorgen dat deze gegarandeerd strak wordt gelegd. Bij verkeerde installatie kan de vloer namelijk gaan bollen of kunnen delen loslaten. Ook een vloerverwarming kan eventueel gecombineerd worden met uw nieuwe PVC vloer. Wilt u hierover goed advies of wilt u een professioneel team dat uw vloer vakbekwaam legt? Maak dan gebruik van onze installatieservice in Nijkerk.

Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

Wat de ervaring van Keistad voor u betekent

Bij Keistad gaan wij zorgvuldig te werk met uw project op maat. Wij helpen u met persoonlijk advies, hoogwaardige producten en een professionele aanleg in Nijkerk. Mede door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen we u goed van dienst zijn en producten leveren tegen scherpe tarieven. Uw ideale PVC vloer is binnen een handomdraai gelegd zodat u snel kunt genieten van jarenlang woongenot.

Scherp geprijsde PVC vloer haalt u bij Keistad Vloeren

In Nijkerk en omgeving kunt u nu genieten van een hoogwaardige PVC vloer in uw kantoor of woning. Contacteer nu uw specialist voor advies op maat. Bel ons op 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Uw PVC vloer in Nijkerk is in goede handen bij de professionals van Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46