PVC vloer Nijkerk

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Een hoogwaardige PVC vloer in Nijkerk: Praktisch en mooi

  Er zijn genoeg redenen om voor een PVC vloer te kiezen in uw woning in Nijkerk. Naast brede keuze uit realistische designs (bijvoorbeeld hout en natuursteen) geniet u ook van de praktische eigenschappen van kunststof. Een PVC vloer is namelijk ongevoelig voor water en andere vloeistoffen. Op andere vloeren kunnen deze nog wel eens schadelijke gevolgen hebben. De waterafstotende eigenschap helpt ook bij eenvoudige reiniging van de vloer. De PVC vloer praktisch en draagt bij aan uw woongenot vanwege de realistische uitstraling en de demping van geluid. De PVC vloer wordt daarom ook veel toegepast in panden waar geluid, zoals voetstappen, gedempt moeten worden. Kies ook voor PVC vanwege de aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Leggen van de PVC vloer in Nijkerk

  We onderscheiden twee systemen die elk hun eigen voordelen hebben. Zo is het klik-systeem erg populair onder doe-het-zelvers vanwege de relatief gemakkelijke installatie. Zorg wel voor een goede ondervloer om de vloer te egaliseren en de nodige geluidsdemping te geven. Voor grotere ruimtes met harde ondervloeren is het interessant om de PVC vloer te verlijmen. In dat geval kan de expertise van onze vakkundige vloerenleggers goed van pas komen om ervoor te zorgen dat deze gegarandeerd strak wordt gelegd. Bij verkeerde installatie kan de vloer namelijk gaan bollen of kunnen delen loslaten. Ook een vloerverwarming kan eventueel gecombineerd worden met uw nieuwe PVC vloer. Wilt u hierover goed advies of wilt u een professioneel team dat uw vloer vakbekwaam legt? Maak dan gebruik van onze installatieservice in Nijkerk.

  Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Wat de ervaring van Keistad voor u betekent

  Bij Keistad gaan wij zorgvuldig te werk met uw project op maat. Wij helpen u met persoonlijk advies, hoogwaardige producten en een professionele aanleg in Nijkerk. Mede door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen we u goed van dienst zijn en producten leveren tegen scherpe tarieven. Uw ideale PVC vloer is binnen een handomdraai gelegd zodat u snel kunt genieten van jarenlang woongenot.

  Scherp geprijsde PVC vloer haalt u bij Keistad Vloeren

  In Nijkerk en omgeving kunt u nu genieten van een hoogwaardige PVC vloer in uw kantoor of woning. Contacteer nu uw specialist voor advies op maat. Bel ons op 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Uw PVC vloer in Nijkerk is in goede handen bij de professionals van Keistad Vloeren & Wonen.

  Onze Merken