skip to Main Content

Voordelig uit met een prachtige PVC vloer

Het laten leggen van een PVC vloer heeft duidelijke voordelen ten opzichte van laminaat of natuurproducten. De belangrijkste reden om voor PVC te kiezen voor uw bedrijfspand of woning in Leusden en omgeving, is de ongevoeligheid voor water en andere vloeistoffen. Bij andere vloeren kan dit nogal wat schade opleveren met opbollende vloeren en vlekken tot gevolg. Verder is een vloer van PVC zeer makkelijk in onderhoud en valt deze in de categorie “stille” vloeren. Een PVC vloer wordt daarom ook vaak toegepast in ruimtes waar een mooie uitstraling belangrijk is, maar waar stilte ook gewenst is. Een PVC vloer komt in twee systemen: een praktisch kliksysteem en een ‘verlijmsysteem’ waarbij de lamellen direct op een ondervloer verlijmd worden. Verder komt dit de PVC vloer in vele uitvoeringen en zijn ze soms niet meer te onderscheiden van echte natuurproducten. Bovendien biedt PVC een aantrekkelijke kwaliteit/prijs verhouding.

U wil weten wat de mogelijkheden voor een PVC-vloer in Amersfoort zijn?

De aanleg van een nieuwe PVC vloer

Er zijn twee varianten PVC vloeren. Zo kunt u gebruik maken van een handig klik-systeem PVC vloer, zoals u ook gewend bent bij een laminaten vloer. Houd er daarbij rekening mee dat een ondervloer noodzakelijk kan zijn om oneffenheden weg te nemen en om de akoestiek van de ruimte te bewaken. Het voordeel van het klik-systeem komt goed tot zijn recht voor doe-het-zelvers en voor wat kleinere ruimtes. U kunt ook kiezen voor een verlijmde vloer wanneer de ondervloer direct geschikt is voor verlijming en wanneer het om een grotere ruimte gaat. In dat geval is extra expertise noodzakelijk om de vloer goed aan te brengen. Voor het leggen van de verlijmde vloer kunt u eenvoudig gebruik maken van onze vakkundige vloerenlegger. Wilt u het klik-systeem ook snel en efficiënt gelegd hebben? Ook dan kunt u gebruik maken van onze installatieservice in Leusden.

Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

De installatieservice van Keistad

Bij Keistad Vloeren zetten wij ons al jarenlang in voor kwaliteitsvloeren in Leusden en omgeving. Dankzij onze ruime kennis ervaring kunnen wij u binnen elk uniek project u voorzien van het juiste advies en vakkundig werk. Voorkom dat u zelf veel te veel tijd bezig bent met het uitzoeken of leggen van uw perfecte PVC vloer. Vraag de experts van Keistad Vloeren in Leusden gerust om advies en informatie. Wij helpen u graag, zodat u nog jarenlang plezier van uw vloer heeft.

Scherp geprijsde PVC vloer haalt u bij Keistad Vloeren

Voor een kwaliteits PVC vloer in Leusden kunt u eenvoudig terecht bij vloerenspecialist Keistad. Wij adviseren u over uw nieuwe PVC vloer, leveren deze tegen een scherp tarief en leggen hem desgewenst op maat. Neem dus snel contact op via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Geniet van de ideale PVC vloer in uw eigen pand op woning in Leusden met Keistad Vloeren!

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46