PVC Leusden

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Voordelig uit met een prachtige PVC vloer

  Het laten leggen van een PVC vloer heeft duidelijke voordelen ten opzichte van laminaat of natuurproducten. De belangrijkste reden om voor PVC te kiezen voor uw bedrijfspand of woning in Leusden en omgeving, is de ongevoeligheid voor water en andere vloeistoffen. Bij andere vloeren kan dit nogal wat schade opleveren met opbollende vloeren en vlekken tot gevolg. Verder is een vloer van PVC zeer makkelijk in onderhoud en valt deze in de categorie “stille” vloeren. Een PVC vloer wordt daarom ook vaak toegepast in ruimtes waar een mooie uitstraling belangrijk is, maar waar stilte ook gewenst is. Een PVC vloer komt in twee systemen: een praktisch kliksysteem en een ‘verlijmsysteem’ waarbij de lamellen direct op een ondervloer verlijmd worden. Verder komt dit de PVC vloer in vele uitvoeringen en zijn ze soms niet meer te onderscheiden van echte natuurproducten. Bovendien biedt PVC een aantrekkelijke kwaliteit/prijs verhouding.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  De aanleg van een nieuwe PVC vloer

  Er zijn twee varianten PVC vloeren. Zo kunt u gebruik maken van een handig klik-systeem PVC vloer, zoals u ook gewend bent bij een laminaten vloer. Houd er daarbij rekening mee dat een ondervloer noodzakelijk kan zijn om oneffenheden weg te nemen en om de akoestiek van de ruimte te bewaken. Het voordeel van het klik-systeem komt goed tot zijn recht voor doe-het-zelvers en voor wat kleinere ruimtes. U kunt ook kiezen voor een verlijmde vloer wanneer de ondervloer direct geschikt is voor verlijming en wanneer het om een grotere ruimte gaat. In dat geval is extra expertise noodzakelijk om de vloer goed aan te brengen. Voor het leggen van de verlijmde vloer kunt u eenvoudig gebruik maken van onze vakkundige vloerenlegger. Wilt u het klik-systeem ook snel en efficiënt gelegd hebben? Ook dan kunt u gebruik maken van onze installatieservice in Leusden.

  Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

  De installatieservice van Keistad

  Bij Keistad Vloeren & Wonen zetten wij ons al jarenlang in voor kwaliteitsvloeren in Leusden en omgeving. Dankzij onze ruime kennis ervaring kunnen wij u binnen elk uniek project u voorzien van het juiste advies en vakkundig werk. Voorkom dat u zelf veel te veel tijd bezig bent met het uitzoeken of leggen van uw perfecte PVC vloer. Vraag de experts van Keistad Vloeren & Wonen in Leusden gerust om advies en informatie. Wij helpen u graag, zodat u nog jarenlang plezier van uw vloer heeft.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Scherp geprijsde PVC vloer haalt u bij Keistad Vloeren

  Voor een kwaliteits PVC vloer in Leusden kunt u eenvoudig terecht bij vloerenspecialist Keistad. Wij adviseren u over uw nieuwe PVC vloer, leveren deze tegen een scherp tarief en leggen hem desgewenst op maat. Neem dus snel contact op via 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Geniet van de ideale PVC vloer in uw eigen pand op woning in Leusden met Keistad Vloeren & Wonen!

  Onze Merken