skip to Main Content

Praktisch en mooie vloeren met de PVC vloeren van Keistad

Kies voor een PVC vloer wanneer u keuze wilt hebben uit een breed aanbod vloeren die op het oog niet te onderscheiden zijn van natuurproducten. Ook in Hoevelaken kunt u nu profiteren van de voordelige eigenschappen van een PVC vloer bij Keistad Vloeren. Zo bent u verzekerd van een vloer die makkelijk schoon te houden is, goed tegen vocht kan en lang meegaat. U slaat dus twee vliegen in één klap dankzij de mooie uitstraling en praktische eigenschappen. Een PVC vloer kan in twee varianten komen. Geniet van extra stilte bij een verlijmde PVC vloer of kies voor een makkelijke installatie met een formidabel klik-systeem.

U wil weten wat de mogelijkheden voor een PVC-vloer in Amersfoort zijn?

De installatie van een PVC vloer goed gedaan

We onderscheiden twee varianten PVC vloeren. Zo kunt u gebruik maken van een handig kliksysteem PVC vloer, zoals u ook gewend bent bij een laminaat vloer. Een ondervloer is dan een noodzakelijk om eventuele oneffenheden in de vloer op te lossen, te isoleren en om de akoestische eigenschappen van de ruimte te verbeteren. Wanneer u kiest voor het verlijmen van uw vloer, is dit meestal om een extra stille ruimte te creëren. Kies PVC voor een vloer met grip en stille eigenschappen. Een veel voorkomende vraag is daarnaast of deze vloer met vloerverwarming valt te combineren. Uiteraard is dit goed mogelijk en wij adviseren u daar ook maar al te graag in. Informeer snel naar de mogelijkheden en uitvoeringen in Hoevelaken.

Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

De installatieservice van Keistad

In Hoevelaken is Keistad Vloeren een kei in het vloeren leggen. Al jaren leggen wij vakkundig diverse vloeren waaronder de PVC vloer. Wij helpen u met het egaliseren van vloeren, het leggen van de ondervloer en het installeren van uw uiteindelijke PVC vloer. Een PVC klik-systeem kan handig zijn voor de doe-het-zelver. Maar wil u uw vloer snel en efficiënt gelegd hebben? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze vakkundige legservice. Voor een verlijmde vloer is dit sterk aan te raden, omdat dit meer expertise vraagt. Een opbollende vloer, loslatende delen of scheve lijnen wordt hiermee voorkomen.

Scherp geprijsde PVC vloer haalt u bij Keistad Vloeren

In Hoevelaken kunt u profiteren van de expert op het gebied van PVC vloeren in uw bedrijfspand of woning. Neem dus snel en vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Bel ons op 06-34558046 of stuur uw (aan)vraag naar info@keistadvloeren.nl. Woont u in Hoevelaken en wilt u een PVC vloer? Dan gaat u naar Keistad Vloeren!

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46