PVC Hoevelaken

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Praktisch en mooie vloeren met de PVC vloeren van Keistad

  Kies voor een PVC vloer wanneer u keuze wilt hebben uit een breed aanbod vloeren die op het oog niet te onderscheiden zijn van natuurproducten. Ook in Hoevelaken kunt u nu profiteren van de voordelige eigenschappen van een PVC vloer bij Keistad Vloeren & Wonen. Zo bent u verzekerd van een vloer die makkelijk schoon te houden is, goed tegen vocht kan en lang meegaat. U slaat dus twee vliegen in één klap dankzij de mooie uitstraling en praktische eigenschappen. Een PVC vloer kan in twee varianten komen. Geniet van extra stilte bij een verlijmde PVC vloer of kies voor een makkelijke installatie met een formidabel klik-systeem.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  De installatie van een PVC vloer goed gedaan

  We onderscheiden twee varianten PVC vloeren. Zo kunt u gebruik maken van een handig kliksysteem PVC vloer, zoals u ook gewend bent bij een laminaat vloer. Een ondervloer is dan een noodzakelijk om eventuele oneffenheden in de vloer op te lossen, te isoleren en om de akoestische eigenschappen van de ruimte te verbeteren. Wanneer u kiest voor het verlijmen van uw vloer, is dit meestal om een extra stille ruimte te creëren. Kies PVC voor een vloer met grip en stille eigenschappen. Een veel voorkomende vraag is daarnaast of deze vloer met vloerverwarming valt te combineren. Uiteraard is dit goed mogelijk en wij adviseren u daar ook maar al te graag in. Informeer snel naar de mogelijkheden en uitvoeringen in Hoevelaken.

  Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

  De installatieservice van Keistad

  In Hoevelaken is Keistad Vloeren & Wonen een kei in het vloeren leggen. Al jaren leggen wij vakkundig diverse vloeren waaronder de PVC vloer. Wij helpen u met het egaliseren van vloeren, het leggen van de ondervloer en het installeren van uw uiteindelijke PVC vloer. Een PVC klik-systeem kan handig zijn voor de doe-het-zelver. Maar wil u uw vloer snel en efficiënt gelegd hebben? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze vakkundige legservice. Voor een verlijmde vloer is dit sterk aan te raden, omdat dit meer expertise vraagt. Een opbollende vloer, loslatende delen of scheve lijnen wordt hiermee voorkomen.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Scherp geprijsde PVC vloer haalt u bij Keistad Vloeren

  In Hoevelaken kunt u profiteren van de expert op het gebied van PVC vloeren in uw bedrijfspand of woning. Neem dus snel en vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Bel ons op 06-34558046 of stuur uw (aan)vraag naar info@keistadvloeren.nl. Woont u in Hoevelaken en wilt u een PVC vloer? Dan gaat u naar Keistad Vloeren!

  Onze Merken