PVC vloer Hilversum

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • De redenen om ook in Hilversum voor een PVC vloer te gaan

  Een PVC vloer heeft vele voordelen ten opzichte van andere type vloeren. Vaak kiest men voor een PVC vloer omdat deze goed tegen vocht kan, makkelijk schoon te houden is en relatief laag in prijs is. Kies dus voor een PVC vloer voor uw kantoor of woning in Hilversum als u van deze praktische eigenschappen wilt genieten en u graag een ruime keuzemogelijkheid heeft. Bij Keistad Vloeren leveren wij hoogwaardige PVC vloeren van het merk Hoomline die in diverse uitvoering verkrijgbaar is. Kies bijvoorbeeld voor een donker houten uitvoering voor een landelijke uitstraling, of kies voor een moderne grijstint. Tegenwoordig zijn deze vloeren bijna niet meer van een echt natuurproduct te onderscheiden. Koopt u bij Keistad Vloeren & Wonen uw PVC vloer, dan kunt u ook direct profiteren van een vakkundige installatie in Hilversum. Zo kunnen we u jarenlang woonplezier garanderen met uw nieuwe PVC vloer.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Het aanleggen van een PVC vloer

  Afhankelijk van de situatie kunt u kiezen voor twee manieren van leggen. Kies bijvoorbeeld voor een handig klik-systeem wanneer u een fervent doe-het-zelver bent. Regelmatig wordt het klik-systeem ook toegepast in kleinere ruimtes en wanneer een ondervloer noodzakelijk is ter vereffening van de vloer en om geluid te dempen. Over het algemeen heeft het verlijmen van een PVC vloer de voorkeur wanneer extra geluidsdemping noodzakelijk is. Het wordt daarom ook vaak toegepast in bedrijfspanden, kantines, openbare gebouwen, maar ook in moderne woonkamers. Voor het verlijmen van een PVC vloer is extra expertise nodig. Maak daarom gebruik van onze bekwame vloerenleggers die snel en vakkundig uw perfecte PVC vloer in Hilversum leggen!

  Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

  De werkwijze van Keistad Vloeren

  Bij Keistad Vloeren & Wonen is een klantgerichte aanpak een van onze drijfveren. Naast hoogwaardige vloeren kunt u bij ons bouwen op goede service vanaf het moment dat u onze showroom binnenkomt. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren in het toepassen van een PVC vloer in uw pand of woning in Hilversum en daarbij kunt u bouwen op een professionele installatieservice. Daarmee heeft u uw perfecte PVC snel geregeld tegen scherpe tarieven!

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Neem contact op met Keistad Vloeren & Wonen

  Voor uw project in Hilversum zijn wij altijd bereikbaar voor vragen of een directe afspraak. Wij wijzen u dan de weg in de wereld van PVC vloeren en kunnen u een product op maat adviseren. Laat u informeren door één van onze adviseurs door contact op te nemen via het volgende nummer: 06-34558046. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@keistadvloeren.nl. Kies voor Keistad Vloeren & Wonen voor uw hoogwaardige PVC vloer voor uw pand of woning in Hilversum.

  Onze Merken