skip to Main Content

De redenen om ook in Hilversum voor een PVC vloer te gaan

Een PVC vloer heeft vele voordelen ten opzichte van andere type vloeren. Vaak kiest men voor een PVC vloer omdat deze goed tegen vocht kan, makkelijk schoon te houden is en relatief laag in prijs is. Kies dus voor een PVC vloer voor uw kantoor of woning in Hilversum als u van deze praktische eigenschappen wilt genieten en u graag een ruime keuzemogelijkheid heeft. Bij Keistad Vloeren leveren wij hoogwaardige PVC vloeren van het merk Hoomline die in diverse uitvoering verkrijgbaar is. Kies bijvoorbeeld voor een donker houten uitvoering voor een landelijke uitstraling, of kies voor een moderne grijstint. Tegenwoordig zijn deze vloeren bijna niet meer van een echt natuurproduct te onderscheiden. Koopt u bij Keistad vloeren uw PVC vloer, dan kunt u ook direct profiteren van een vakkundige installatie in Hilversum. Zo kunnen we u jarenlang woonplezier garanderen met uw nieuwe PVC vloer.

U wil weten wat de mogelijkheden voor een PVC-vloer in Amersfoort zijn?

Het aanleggen van een PVC vloer

Afhankelijk van de situatie kunt u kiezen voor twee manieren van leggen. Kies bijvoorbeeld voor een handig klik-systeem wanneer u een fervent doe-het-zelver bent. Regelmatig wordt het klik-systeem ook toegepast in kleinere ruimtes en wanneer een ondervloer noodzakelijk is ter vereffening van de vloer en om geluid te dempen. Over het algemeen heeft het verlijmen van een PVC vloer de voorkeur wanneer extra geluidsdemping noodzakelijk is. Het wordt daarom ook vaak toegepast in bedrijfspanden, kantines, openbare gebouwen, maar ook in moderne woonkamers. Voor het verlijmen van een PVC vloer is extra expertise nodig. Maak daarom gebruik van onze bekwame vloerenleggers die snel en vakkundig uw perfecte PVC vloer in Hilversum leggen!

Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

De werkwijze van Keistad Vloeren

Bij Keistad Vloeren is een klantgerichte aanpak een van onze drijfveren. Naast hoogwaardige vloeren kunt u bij ons bouwen op goede service vanaf het moment dat u onze showroom binnenkomt. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren in het toepassen van een PVC vloer in uw pand of woning in Hilversum en daarbij kunt u bouwen op een professionele installatieservice. Daarmee heeft u uw perfecte PVC snel geregeld tegen scherpe tarieven!

Neem contact op met Keistad Vloeren

Voor uw project in Hilversum zijn wij altijd bereikbaar voor vragen of een directe afspraak. Wij wijzen u dan de weg in de wereld van PVC vloeren en kunnen u een product op maat adviseren. Laat u informeren door één van onze adviseurs door contact op te nemen via het volgende nummer: 06-34558046. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@keistadvloeren.nl. Kies voor Keistad Vloeren voor uw hoogwaardige PVC vloer voor uw pand of woning in Hilversum.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46