PVC vloer Baarn

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Waarom een hoogwaardige PVC vloer?

  Er zijn diverse goede redenen om te kiezen voor een PVC vloer voor uw woning of kantoor in Baarn. Geniet van een mooie uitstraling zonder de nadelen van natuurlijke producten te ondervinden. Zo is echt hout vaak gevoelig voor vocht en vloeistoffen wat kan resulteren in lelijke vlekken of lokale opbolling van de vloer. Bij de PVC vloer heeft u dit niet. Bovendien is de waterafstotende kunststof zeer goed vochtig te reinigen.. De PVC vloer wordt ook vaak toegepast in ruimtes waar extra stilte van belang is. De vinyllaag heeft namelijk de eigenschap om geluid te temperen. Afhankelijk van het systeem moet er gebruik gemaakt worden van een ondervloer. Dit type vloer is met zijn goede eigenschappen een kwalitatief hoogwaardige vloer tegen een goede prijs.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Hoe de aanleg van een PVC vloer werkt

  Een PVC vloer kan worden gelegd aan de hand van twee opties. Ofwel een zwevend klik-systeem ofwel het verlijmen van de vloerdelen. Voor de bekwame doe-het-zelver is een zwevend systeem een prima optie. Houd wel rekening met de benodigde ondervloer om genoeg geluidsdemping te verkrijgen en de vloer te vereffenen. Bovendien kan de isolerende werking van deze ondervloer wenselijk zijn. Bij het verlijmen van de PVC vloer op een harde ondervloer (zoals beton) is er wat extra expertise noodzakelijk om dit goed te doen. Het voordeel van het verlijmen is dat deze vloer zeer stil is. Laat onze experts de vloer vakkundig installeren, zodat u er jarenlang van kunt blijven genieten. Informeer naar de mogelijkheden in Baarn.

  Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

  Hoe wij te werk gaan bij Keistad

  Een persoonlijke aanpak en werk op maat staat bij ons hoog op de agenda. Wij pakken uw project zorgvuldig aan zodat u gegarandeerd kwaliteit krijgt voor uw geld. Dit kunnen wij u beloven door onze jarenlange ervaring op het gebied van PVC vloeren leggen in Baarn. Naast uitgebreid advies over het type vloer, kunt u gebruik maken van ons vakkundige personeel dat uw vloer nauwkeurig en snel installeert. Zo kunt u zorgeloos van vloer wisselen en bouwen op een kwalitatieve installatie van de vloer. Profiteer daarnaast van onze goede tarieven voor deze service en van de hoogwaardige producten die wij leveren.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Uw project in Soest voorzien van een hoogwaardige PVC vloer

  In Baarn laat u eenvoudig uw PVC vloer leggen door de experts bij Keistad Vloeren. Heeft u nog vragen of wil u direct een afspraak maken? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Bel ons op 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Gegarandeerd een hoogwaardige PVC vloer voor uw project in Baarn krijgt u bij Keistad Vloeren & Wonen.

  Onze Merken