skip to Main Content

Waarom een hoogwaardige PVC vloer?

Er zijn diverse goede redenen om te kiezen voor een PVC vloer voor uw woning of kantoor in Baarn. Geniet van een mooie uitstraling zonder de nadelen van natuurlijke producten te ondervinden. Zo is echt hout vaak gevoelig voor vocht en vloeistoffen wat kan resulteren in lelijke vlekken of lokale opbolling van de vloer. Bij de PVC vloer heeft u dit niet. Bovendien is de waterafstotende kunststof zeer goed vochtig te reinigen.. De PVC vloer wordt ook vaak toegepast in ruimtes waar extra stilte van belang is. De vinyllaag heeft namelijk de eigenschap om geluid te temperen. Afhankelijk van het systeem moet er gebruik gemaakt worden van een ondervloer. Dit type vloer is met zijn goede eigenschappen een kwalitatief hoogwaardige vloer tegen een goede prijs.

U wil weten wat de mogelijkheden voor een PVC-vloer in Amersfoort zijn?

Hoe de aanleg van een PVC vloer werkt

Een PVC vloer kan worden gelegd aan de hand van twee opties. Ofwel een zwevend klik-systeem ofwel het verlijmen van de vloerdelen. Voor de bekwame doe-het-zelver is een zwevend systeem een prima optie. Houd wel rekening met de benodigde ondervloer om genoeg geluidsdemping te verkrijgen en de vloer te vereffenen. Bovendien kan de isolerende werking van deze ondervloer wenselijk zijn. Bij het verlijmen van de PVC vloer op een harde ondervloer (zoals beton) is er wat extra expertise noodzakelijk om dit goed te doen. Het voordeel van het verlijmen is dat deze vloer zeer stil is. Laat onze experts de vloer vakkundig installeren, zodat u er jarenlang van kunt blijven genieten. Informeer naar de mogelijkheden in Baarn.

Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

Hoe wij te werk gaan bij Keistad

Een persoonlijke aanpak en werk op maat staat bij ons hoog op de agenda. Wij pakken uw project zorgvuldig aan zodat u gegarandeerd kwaliteit krijgt voor uw geld. Dit kunnen wij u beloven door onze jarenlange ervaring op het gebied van PVC vloeren leggen in Baarn. Naast uitgebreid advies over het type vloer, kunt u gebruik maken van ons vakkundige personeel dat uw vloer nauwkeurig en snel installeert. Zo kunt u zorgeloos van vloer wisselen en bouwen op een kwalitatieve installatie van de vloer. Profiteer daarnaast van onze goede tarieven voor deze service en van de hoogwaardige producten die wij leveren.

Uw project in Soest voorzien van een hoogwaardige PVC vloer

In Baarn laat u eenvoudig uw PVC vloer leggen door de experts bij Keistad Vloeren. Heeft u nog vragen of wil u direct een afspraak maken? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Bel ons op 06-34558046 of stuur een email naar info@keistadvloeren.nl. Gegarandeerd een hoogwaardige PVC vloer voor uw project in Baarn krijgt u bij Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46