PVC Amersfoort

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • PVC vloer betekent gemak, comfort en kwaliteit

  Een PVC vloer kent vele voordelen ten opzichte van vloeren die uit natuurproducten vervaardigd zijn. PVC is waterafstotend, goed schoon te houden en zeer robuust. Waar vloeistoffen nare vlekken kunnen achterlaten op natuurvloeren wordt deze met gemak afgestoten door een vloer van kunststof. Bovendien valt de PVC vloer in een zeer aantrekkelijk prijssegment en is het uiterlijk van PVC tegenwoordig nauwelijks nog te onderscheiden van een echte houten vloer. Daarnaast valt de PVC vloer ook onder de zogenaamde stille vloeren. Wanneer u bijvoorbeeld de verlijmde variant neemt, valt op dat deze vloer nauwelijk geluid maakt. U kunt ook kiezen voor een kliksysteem dat u zelf kunt leggen.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Goede montage noodzakelijk

  Een PVC vloer is er in twee varianten: een klik-systeem of met het verlijmen van de delen. De vloer met het kliksysteem is heel goed zelf te leggen. Echter is een geëgaliseerde vloer noodzakelijk. Houd hier dus rekening mee. Bij het verlijmen van de PVC vloerdelen komt wat meer expertise kijken om te voorkomen dat deze loslaat, gaat bollen of scheef wordt gelegd. Neem de verlijmde variant wanneer u een stillere vloer wilt. Onze vakkundige vloerenleggers in Amersfoort kunnen uw vloer in een handomdraai leggen voor een gegarandeerd mooi resultaat waar u nog jaren van kunt genieten. Een veelvoorkomende vraag is of deze vloer te combineren valt met vloerverwarming. Dit is zeker mogelijk en u kunt zich in Amersfoort laten adviseren over de te nemen stappen en over de vloer die daar het beste bij past.

  Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

  De installatieservice van Keistad

  Bij Keistad zijn wij een kei in het leggen van vloeren. Zeker als het gaat om het egaliseren, het leggen van ondervloeren en topvloeren, zoals de PVC-vloer. Bovendien zorgen wij voor een goede afwerking, zoals het plaatsen van plinten en randen. Wij werken snel en efficiënt, zodat u uw kamer weer snel kunt betreden. Plan daarom snel een afspraak met ons in voor de snelste legservice in Amersfoort!

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Haal uw vloer bij Keistad

  Bij Keistad Vloeren & Wonen zit u goed en vind u alle expertise en service over vloeren onder één dak. Wij hanteren scherpe tarieven zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantenservice in Amersfoort. Laat u dus snel adviseren over uw PVC vloer en hoor direct wat u aan kosten kunt verwachten. Bel ons op 06-34558046 of stuur uw (aan)vraag naar info@keistadvloeren.nl. Bij Keistad Vloeren & Wonen krijgt u de perfecte gelegde PVC vloer in uw bedrijfspand of woning in Amersfoort!

  Onze Merken