skip to Main Content

PVC vloer betekent gemak, comfort en kwaliteit

Een PVC vloer kent vele voordelen ten opzichte van vloeren die uit natuurproducten vervaardigd zijn. PVC is waterafstotend, goed schoon te houden en zeer robuust. Waar vloeistoffen nare vlekken kunnen achterlaten op natuurvloeren wordt deze met gemak afgestoten door een vloer van kunststof. Bovendien valt de PVC vloer in een zeer aantrekkelijk prijssegment en is het uiterlijk van PVC tegenwoordig nauwelijks nog te onderscheiden van een echte houten vloer. Daarnaast valt de PVC vloer ook onder de zogenaamde stille vloeren. Wanneer u bijvoorbeeld de verlijmde variant neemt, valt op dat deze vloer nauwelijk geluid maakt. U kunt ook kiezen voor een kliksysteem dat u zelf kunt leggen.

U wil weten wat de mogelijkheden voor een PVC-vloer in Amersfoort zijn?

Goede montage noodzakelijk

Een PVC vloer is er in twee varianten: een klik-systeem of met het verlijmen van de delen. De vloer met het kliksysteem is heel goed zelf te leggen. Echter is een geëgaliseerde vloer noodzakelijk. Houd hier dus rekening mee. Bij het verlijmen van de PVC vloerdelen komt wat meer expertise kijken om te voorkomen dat deze loslaat, gaat bollen of scheef wordt gelegd. Neem de verlijmde variant wanneer u een stillere vloer wilt. Onze vakkundige vloerenleggers in Amersfoort kunnen uw vloer in een handomdraai leggen voor een gegarandeerd mooi resultaat waar u nog jaren van kunt genieten. Een veelvoorkomende vraag is of deze vloer te combineren valt met vloerverwarming. Dit is zeker mogelijk en u kunt zich in Amersfoort laten adviseren over de te nemen stappen en over de vloer die daar het beste bij past.

Wat is uw voorkeursstijl? Beton-, tegel- of houtlook, en nog veel meer Keistad heeft het!

De installatieservice van Keistad

Bij Keistad zijn wij een kei in het leggen van vloeren. Zeker als het gaat om het egaliseren, het leggen van ondervloeren en topvloeren, zoals de PVC-vloer. Bovendien zorgen wij voor een goede afwerking, zoals het plaatsen van plinten en randen. Wij werken snel en efficiënt, zodat u uw kamer weer snel kunt betreden. Plan daarom snel een afspraak met ons in voor de snelste legservice in Amersfoort!

Haal uw vloer bij Keistad

Bij Keistad Vloeren zit u goed en vind u alle expertise en service over vloeren onder één dak. Wij hanteren scherpe tarieven zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantenservice in Amersfoort. Laat u dus snel adviseren over uw PVC vloer en hoor direct wat u aan kosten kunt verwachten. Bel ons op 06-34558046 of stuur uw (aan)vraag naar info@keistadvloeren.nl. Bij Keistad Vloeren krijgt u de perfecte gelegde PVC vloer in uw bedrijfspand of woning in Amersfoort!

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46