Parket

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Kies voor parket vloeren via Keistad Vloeren & Wonen

  Bent u op zoek naar een parket vloer van een uitstekende kwaliteit? Dan zit u helemaal goed bij Keistad Vloeren & Wonen. Bij ons vindt u een breed assortiment met duurzame parketvloeren. Wij verkopen vloeren van verschillende topmerken. Wij bieden deze vloeren tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs aan. Koopt u een nieuwe parketvloer via Keistad Vloeren & Wonen? Dan kunt u uw nieuwe vloer direct laten leggen. Bent u benieuwd geworden naar de parket vloer die wij bieden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

  Kwaliteitsvloeren die passen in ieder interieur

  Zoals gezegd verkopen wij parket vloeren van verschillende kwaliteitsmerken. Deze merken worden alleen verkocht door een selecte groep van dealers en Keistad Vloeren & Wonen is daar een van. Wij garanderen daarmee kwaliteitsvloeren die passen in ieder interieur. Ideaal voor als u op zoek bent naar een natuurlijke basis voor uw woning. Wij bieden de vloeren aan tegen een heel scherpe prijs.

  Bel of mail voor onze legservice

  Wilt u ook onze prachtige parketvloeren aanschaffen? En wilt u ze direct laten leggen door onze vakmensen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-34558046 of te mailen via info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u dan graag aan prachtige parket vloer op maat.