skip to Main Content
  • Complete All-In legservice
  • Goede installatie garantie
  • Bezorging tot in huis
  • Scherpe offertes op maat

Kies voor parket vloeren via Keistad Vloeren

Bent u op zoek naar parket vloeren van een uitstekende kwaliteit? Dan zit u helemaal goed bij Keistad Vloeren. Bij ons vindt u een breed assortiment met duurzame parketvloeren. Wij verkopen vloeren van verschillende topmerken. Wij bieden deze vloeren tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs aan. Koopt u een nieuwe parketvloer via Keistad Vloeren? Dan kunt u uw nieuwe vloer direct laten leggen. Bent u benieuwd geworden naar de parket vloeren die wij bieden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 – 154 166 08, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Kwaliteitsvloeren die passen in ieder interieur

Zoals gezegd verkopen wij parket vloeren van verschillende kwaliteitsmerken. Deze merken worden alleen verkocht door een selecte groep van dealers en Keistad Vloeren is daar een van. Wij garanderen daarmee kwaliteitsvloeren die passen in ieder interieur. Ideaal voor als u op zoek bent naar een natuurlijke basis voor uw woning. Wij bieden de vloeren aan tegen een heel scherpe prijs.

Parket vloeren

Bepaal zelf hoe uw houten vloer eruit komt te zien

Wilt u meer weten over al deze opties, bezoek dan onze showroom in Amersfoort waar onze adviseurs klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. U heeft de keuze tussen massief houten vloeren of parket vloeren. Ook als u vragen heeft, kunt u ze bij ons stellen. Het is bij ons mogelijk om zelf uw vloer uit te kiezen. U bepaalt zelf de dikte, breedte en kleur van de vloer. Ook de afwerking en patronen kiest u zelf. Wilt u wel of geen noesten in de vloer, een robuuste vloer of liever een moderne strakke houten vloer? De keus is aan u.

Verschil parketvloer en houten vloer

Parketvloeren en houten vloeren zijn niet hetzelfde. Vaak worden deze termen door elkaar gehaald, waardoor het niet altijd even duidelijk is. Een massief houten vloer is simpel gezegd een plank. Dit is dus echt uit een bom gezaagd en wordt op de vloer gelegd. Natuurlijker krijgt u het bijna niet. Parket kan ook uit één plank bestaan, maar is vaker een samengesteld product en heeft een strakkere uitstraling. Dit heeft als voordeel dat de vloer minder werkt. Als u wilt weten welke vloer het beste in uw woning past doet u er goed aan uw vragen te stellen aan een kenner. Uw keuze wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het budget, uw smaak en wensen.

Contact opnemen met Keistad Vloeren

U wilt natuurlijk ook de mooiste vloer in uw huis of kantoor leggen. Bij Keistad Vloeren koopt u kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over het verschil tussen massief houten vloeren en parket, over de prijzen of het leggen neem dan contact op met ons via 06-15416608 of info@keistadvloeren.nl. Onze adviseurs helpen u graag een keuze maken voor de mooiste houten- of parketvloeren. Bezoek de showroom van Keistad Vloeren in Amersfoort voor een goede impressie van de mogelijkheden van parket en houten vloeren bij u thuis.

Back To Top
×Close search
Zoeken
Open chat
BEL 06 – 154 166 08