skip to Main Content
  • Complete All-In legservice
  • Goede installatie garantie
  • Bezorging tot in huis
  • Scherpe offertes op maat

Kies voor parket vloeren via Keistad Vloeren

Bent u op zoek naar parket vloeren van een uitstekende kwaliteit? Dan zit u helemaal goed bij Keistad Vloeren. Bij ons vindt u een breed assortiment met duurzame parketvloeren. Wij verkopen vloeren van verschillende topmerken. Wij bieden deze vloeren tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs aan. Koopt u een nieuwe parketvloer via Keistad Vloeren? Dan kunt u uw nieuwe vloer direct laten leggen. Bent u benieuwd geworden naar de parket vloeren die wij bieden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 – 154 166 08, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Kwaliteitsvloeren die passen in ieder interieur

Zoals gezegd verkopen wij parket vloeren van verschillende kwaliteitsmerken. Deze merken worden alleen verkocht door een selecte groep van dealers en Keistad Vloeren is daar een van. Wij garanderen daarmee kwaliteitsvloeren die passen in ieder interieur. Ideaal voor als u op zoek bent naar een natuurlijke basis voor uw woning. Wij bieden de vloeren aan tegen een heel scherpe prijs.

Parket vloeren

Bel of mail voor onze legservice

Wilt u ook onze prachtige parketvloeren aanschaffen? En wilt u ze direct laten leggen door onze vakmensen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 154 166 08 of te mailen via info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u dan graag aan prachtige parket vloeren op maat.

Aangepaste openingstijden i.v.m. Corona

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten


Maakt u even een afspraak?

Het is niet verplicht, maar we zouden het jammer vinden als we u niet binnen kunnen laten in verband met drukte. Bel voor een afspraak: 06 - 15 41 66 08

Klik hier voor meer informatie over onze Corona-maatregelen

popup
Back To Top
×Close search
Zoeken
Chat openen
BEL 06 – 154 166 08