skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Kies voor parket vloeren via Keistad Vloeren

Bent u op zoek naar een parket vloer van een uitstekende kwaliteit? Dan zit u helemaal goed bij Keistad Vloeren. Bij ons vindt u een breed assortiment met duurzame parketvloeren. Wij verkopen vloeren van verschillende topmerken. Wij bieden deze vloeren tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs aan. Koopt u een nieuwe parketvloer via Keistad Vloeren? Dan kunt u uw nieuwe vloer direct laten leggen. Bent u benieuwd geworden naar de parket vloer die wij bieden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Kwaliteitsvloeren die passen in ieder interieur

Zoals gezegd verkopen wij parket vloeren van verschillende kwaliteitsmerken. Deze merken worden alleen verkocht door een selecte groep van dealers en Keistad Vloeren is daar een van. Wij garanderen daarmee kwaliteitsvloeren die passen in ieder interieur. Ideaal voor als u op zoek bent naar een natuurlijke basis voor uw woning. Wij bieden de vloeren aan tegen een heel scherpe prijs.

Parket vloeren

Bel of mail voor onze legservice

Wilt u ook onze prachtige parketvloeren aanschaffen? En wilt u ze direct laten leggen door onze vakmensen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-34558046 of te mailen via info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u dan graag aan prachtige parket vloer op maat.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46