skip to Main Content
  • Complete All-In legservice
  • Goede installatie garantie
  • Bezorging tot in huis
  • Scherpe offertes op maat

Kies voor parket vloeren via Keistad Vloeren

Bent u op zoek naar parket vloeren van een uitstekende kwaliteit? Dan zit u helemaal goed bij Keistad Vloeren. Bij ons vindt u een breed assortiment met duurzame parketvloeren. Wij verkopen vloeren van onder andere het merk Hoomline. Wij bieden deze vloeren tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs aan. Koopt u een nieuwe parketvloer via Keistad Vloeren? Dan kunt u uw nieuwe vloer direct laten leggen. Bent u benieuwd geworden naar de parket vloeren die wij bieden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 – 154 166 08, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Kwaliteitsvloeren die passen in ieder interieur

Zoals gezegd verkopen wij parket vloeren van het merk Hoomline. Hoomline wordt alleen verkocht door een selecte groep van dealers en Keistad Vloeren is daar een van. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteitsvloeren die passen in ieder interieur. De vloeren van Hoomline zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een natuurlijke basis voor uw woning. Wij bieden de vloeren aan tegen een heel scherpe prijs.

Parket vloeren

De Duo Plank Chateau vloeren van Hoomline

De Hoomline parketvloeren die bij ons beschikbaar zijn, zijn de Duo Plank Chateau vloeren, Duo Plank Europees eiken en Europees Lamelparket eiken. De lijn ‘Chateau vloeren’ is verkrijgbaar in tien verschillende varianten, van natuurlijk en gekleurd tot geschaafd hout. De ‘Chateau Vloeren’ zijn zogenaamde Duo Planken. Dit betekent dat ze een opbouw hebben van 9 mm berken multiplex met een Europees eiken toplaag van ca. 4 mm. De afmetingen van het parket zijn 22 cm bij 170-240 cm. De vloeren zijn afgewerkt met hardwaxolie. De vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming en -verkoeling. Door de maatvoering en afwerking is het een bijzonder product van Nederlandse makelij.

Parket vloeren in Europees eiken

Naast de Duo Plank Chateau vloeren, verkopen wij de ook de Hoomline Duo Plank Europees eiken. De Hoomline Duo Plank Europees Eiken heeft een dikte van 10mm en een toplaag van ca. 3 mm. Dit parket is 19 cm breed en heeft een v-groef. In ons assortiment vindt u drie varianten van deze lijn: rustiek gerookt wit parket, rustiek naturel parket en rustiek wit parket. Tevens bieden wij een onbehandelde variant van dit type vloer. Ten slotte verkopen wij ook het Lamelparket Europees Eiken van Hoomline. Het Hoomline Lamelparket Europees Eiken is 14mm dik en heeft een toplaag van ca. 3mm. Dit laminaat is verkrijgbaar in 19 of 23,5 cm breed. U kunt kiezen uit de behandelde of de onbehandelde variant.

Bel of mail voor onze legservice

Wilt u ook onze prachtige parketvloeren aanschaffen? En wilt u ze direct laten leggen door onze vakmensen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 154 166 08 of te mailen via info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u dan graag aan prachtige parket vloeren op maat.

Back To Top
×Close search
Zoeken
Open chat
BEL 06 – 154 166 08