Ondervloer laminaat

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • De juiste ondervloer voor laminaat

  Zoekt u voor uw woning een ondervloer voor het laminaat? Dan bent u bij Keistad Vloeren & Wonen aan het juiste adres. Een juiste ondervloer is essentieel als u laminaat gaat leggen. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld dampwerende ondervloeren of geluiddempende ondervloeren. Welke vloer u ook heeft, wij bieden voor ieder type vloer, elke kamer en iedere situatie de juiste ondervloer. Onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan uw gewenste ondervloer via onze website. Het kiezen van een vloer is niet altijd even makkelijk. Dus heeft u advies nodig? Wij bieden u altijd een persoonlijk service. Waar u bij onze service ook van profiteert, is bezorging aan huis, professionele inmeting, installatie en desgewenst een legservice.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren en Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Keuzes in ondervloer voor uw laminaat

  Het kiezen van een goede ondervloer voor uw laminaat is van belang voor de levensduur van uw vloer. Alle ondervloeren hebben specifieke kenmerken. De ene ondervloer is meer geschikt voor een laminaat vloer dan andere. Ook speelt de basisvloer van uw woning, uw type woning en de kamer waar u de vloer gaat leggen een rol. Voorkom dus dat u de verkeerde kies en overlast bij de buren veroorzaakt. Zijn er bijvoorbeeld geluidsisolerende regels waar u rekening mee dient te houden? Stem uw ondervloer hier dan op af en benader altijd een van onze adviseurs. Zo weet u zeker dat u een vloer aanschaft die past bij uw woning. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Laat dan ook professioneel de ondervloer voor uw laminaat leggen door onze specialisten.

  Voordelen van een ondervloer voor laminaat

  Naast dat u langer geniet van een prettig wooncomfort, biedt een ondervloer voor laminaat nog meer voordelen. Zo profiteert u ook van:

  • Een voordelige prijs vanwege eenvoudige materialen
  • Lagere stookkosten vanwege de warmte isolatie
  • Geluidsdemping binnen voor u en uw buren
  • Een egale basis voor uw laminaatvloer
  • Vochtwerende werking

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Interesse? Bestel direct uw gewenste vloer

  Wenst u een ondervloer voor uw laminaat van hoge kwaliteit? En mogen wij deze ook bij u komen leggen? Bekijk ons aanbod online, bestel direct en schakel ons in voor advies en desgewenst het leggen van uw ondervloer. Voor vragen of meer informatie kunt u ons bellen op: 06-34558046. Of stuur ons een e-mail via info@keistadvloeren.nl. Voor elke ondervloer voor laminaat bieden wij u een passende oplossing!

  Onze Merken