skip to Main Content

De juiste ondervloer voor laminaat

Zoekt u voor uw woning een ondervloer voor het laminaat? Dan bent u bij Keistad Vloeren aan het juiste adres. Een juiste ondervloer is essentieel als u laminaat gaat leggen. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld dampwerende ondervloeren of geluiddempende ondervloeren. Welke vloer u ook heeft, wij bieden voor ieder type vloer, elke kamer en iedere situatie de juiste ondervloer. Onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan uw gewenste ondervloer via onze website. Het kiezen van een vloer is niet altijd even makkelijk. Dus heeft u advies nodig? Wij bieden u altijd een persoonlijk service. Waar u bij onze service ook van profiteert, is bezorging aan huis, professionele inmeting, installatie en desgewenst een legservice.

Keuzes in ondervloer voor uw laminaat

Het kiezen van een goede ondervloer voor uw laminaat is van belang voor de levensduur van uw vloer. Alle ondervloeren hebben specifieke kenmerken. De ene ondervloer is meer geschikt voor een laminaat vloer dan andere. Ook speelt de basisvloer van uw woning, uw type woning en de kamer waar u de vloer gaat leggen een rol. Voorkom dus dat u de verkeerde kies en overlast bij de buren veroorzaakt. Zijn er bijvoorbeeld geluidsisolerende regels waar u rekening mee dient te houden? Stem uw ondervloer hier dan op af en benader altijd een van onze adviseurs. Zo weet u zeker dat u een vloer aanschaft die past bij uw woning. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Laat dan ook professioneel de ondervloer voor uw laminaat leggen door onze specialisten.

Voordelen van een ondervloer voor laminaat

Naast dat u langer geniet van een prettig wooncomfort, biedt een ondervloer voor laminaat nog meer voordelen. Zo profiteert u ook van:

 • Een voordelige prijs vanwege eenvoudige materialen
 • Lagere stookkosten vanwege de warmte isolatie
 • Geluidsdemping binnen voor u en uw buren
 • Een egale basis voor uw laminaatvloer
 • Vochtwerende werking

Interesse? Bestel direct uw gewenste vloer

Wenst u een ondervloer voor uw laminaat van hoge kwaliteit? En mogen wij deze ook bij u komen leggen? Bekijk ons aanbod online, bestel direct en schakel ons in voor advies en desgewenst het leggen van uw ondervloer. Voor vragen of meer informatie kunt u ons bellen op: 06-34558046. Of stuur ons een e-mail via info@keistadvloeren.nl. Voor elke ondervloer voor laminaat bieden wij u een passende oplossing!

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46