skip to Main Content

Nijkerk

Keistad Vloeren heeft u een hoop te bieden op het gebied van vloeren, namelijk:

 • Hoomline Laminaat
 • Legservice laminaat
 • Ondervloer laminaat
 • Parket vloeren
 • Plinten
 • PVC vloeren

Laminaatwinkel Nijkerk

Zoekt u een laminaatwinkel? Kom langs bij Keistad vloeren of neem contact met ons op door te bellen naar 06-34558046.

PVC vloeren Nijkerk

Uw nieuwe woning voorzien van een nieuwe PVC vloer? Neem dan contact op met Keistad vloeren en vraag naar de mogelijkheden.

Laminaat Nijkerk

Wilt uw nieuw laminaat in uw woonkamer? Keistad Vloeren heeft een professionele legservice. Bel naar 06-34558046.

Bij Keistad Vloeren vindt u duurzame vloeren van Hoomline

Kom vanuit Nijkerk eens langs bij Keistad Vloeren en u kunt kiezen uit de meest mooie en duurzame laminaat, parket en pvc vloeren van het bekende merk Hoomline. Keistad Vloeren is dé laminaatwinkel nabij Nijkerk en omstreken. In ons assortiment vindt u kwaliteitsvloeren voor een zeer betaalbare en scherpe prijs. Naast mooie prijzen en geweldige vloeren, kunt u bij onze laminaatwinkel ook rekenen op een geweldige service. Denk aan een professionele legservice, garantie en bezorging. Het is mogelijk om losse ondervloeren, planken en plinten te bestellen, maar u kunt in Nijkerk ook kiezen voor het voordelige all-in laminaat. Bekijk de diverse opties en ons indrukwekkende assortiment online.

Goedkoop laminaat van uitstekende kwaliteit

Wilt u graag goedkoop, sterk en mooi laminaat? Dan is het Hoomline assortiment van onze laminaatwinkel nabij Nijkerk zeker de moeite waard. Wanneer u bij ons bestelt, kunt u kiezen uit los laminaat of all-in laminaat. Gaat u zelf het laminaat leggen? Dan is los laminaat een goede keuze. U kunt de plinten erbij bestellen. Bent u niet zo handig met vloeren leggen? Geen probleem, in onze laminaatwinkel kunt u voordelig all-in laminaat kopen. Dit pakket is inclusief plinten, ondervloer, legservice en transport! Het assortiment in onze laminaatwinkel bevat tevens laminaat van verschillende afmetingen, waaronder xl laminaat. Tevens kunt u kiezen uit diverse stijlen en kleuren.

Kom langs in onze laminaatwinkel nabij Nijkerk

Wilt u een ruime keuze uit pvc vloeren, ondervloeren, plinten en laminaat in Nijkerk? Kom dan eens langs bij Keistad Vloeren. Wij hebben een uitgebreide laminaat winkel waar wij u graag voorzien van advies of een offerte op maat aan u presenteren. Wij bieden u graag onze legservice in Nijkerk aan. U krijgt dan de ondervloer, plinten en het laminaat voor een mooie prijs. Nog een voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft voor alle klussen aan uw vloer. U wordt dus niet van het kastje naar de muur gestuurd. Dus kom bij langs bij onze laminaatwinkel in de buurt van Nijkerk of kijk hier voor ons aanbod.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Laminaatwinkel Nijkerk

Kwalitatieve parket en pvc vloeren voor uw huis in Nijkerk

In onze laminaatwinkel nabij Nijkerk heeft u de keuze uit een fantastisch assortiment bestaande uit pvc en parket vloeren. De pvc vloeren zijn van het merk Hoomline, uit de superior en premium collectie. Deze pvc vloeren zijn van dusdanige kwaliteit, dat ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Groot voordeel van pvc is dat het een mooie warme en landelijke uitstraling geeft aan uw woning in Nijkerk, terwijl u nagenoeg geen onderhoud hoeft te verrichten. Bovendien is de vloer eenvoudig te reinigen. Dit maakt het ideaal voor gezinnen met kinderen. Wilt u liever echt, duurzaam hout? Kies dan in onze laminaatwinkel voor de prachtige parket vloeren, gemaakt van Europees eiken. Het parket is verkrijgbaar in diverse kleuren, behandelde en onbehandelde varianten en verschillende afwerkingen, zoals wit geolied en naturel geolied.

Bestel in onze laminaatwinkel nabij Nijkerk uw nieuwe vloer

Kies voor een uitstekende service en kwaliteit, kies voor de prachtige parket, laminaat of pvc vloeren van onze laminaatwinkel. Wat we u in Nijkerk aan laminaat en pvc vloeren nog meer kunnen bieden: garantie, betaalbare prijzen, bezorging tot in huis, professionele legservice, voordelige all-in pakketten, advies op maat en deskundige inmeting en installatie. Telefoonnummer: 06-34558046. E-mail: info@keistadvloeren.nl. Voor het mooiste laminaat bent u bij onze laminaatwinkel in Nijkerk aan het goede adres.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46