Laminaat Nijkerk

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Keistad Vloeren & Wonen heeft u een hoop te bieden op het gebied van vloeren, namelijk:

  • Hoomline Laminaat
  • Legservice laminaat
  • Ondervloer laminaat
  • Parket vloeren
  • Plinten
  • PVC vloeren

  Bij Keistad Vloeren & Wonen vindt u duurzame vloeren van Hoomline

  Kom vanuit Nijkerk eens langs bij Keistad Vloeren & Wonen en u kunt kiezen uit de meest mooie en duurzame laminaat, parket en pvc vloeren van het bekende merk Hoomline. Keistad Vloeren & Wonen is dé laminaatwinkel nabij Nijkerk en omstreken. In ons assortiment vindt u kwaliteitsvloeren voor een zeer betaalbare en scherpe prijs. Naast mooie prijzen en geweldige vloeren, kunt u bij onze laminaatwinkel ook rekenen op een geweldige service. Denk aan een professionele legservice, garantie en bezorging. Het is mogelijk om losse ondervloeren, planken en plinten te bestellen, maar u kunt in Nijkerk ook kiezen voor het voordelige all-in laminaat. Bekijk de diverse opties en ons indrukwekkende assortiment online.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren & Wonen

  Goedkoop laminaat van uitstekende kwaliteit

  Wilt u graag goedkoop, sterk en mooi laminaat? Dan is het Hoomline assortiment van onze laminaatwinkel nabij Nijkerk zeker de moeite waard. Wanneer u bij ons bestelt, kunt u kiezen uit los laminaat of all-in laminaat. Gaat u zelf het laminaat leggen? Dan is los laminaat een goede keuze. U kunt de plinten erbij bestellen. Bent u niet zo handig met vloeren leggen? Geen probleem, in onze laminaatwinkel kunt u voordelig all-in laminaat kopen. Dit pakket is inclusief plinten, ondervloer, legservice en transport! Het assortiment in onze laminaatwinkel bevat tevens laminaat van verschillende afmetingen, waaronder xl laminaat. Tevens kunt u kiezen uit diverse stijlen en kleuren.

  Kom langs in onze laminaatwinkel nabij Nijkerk

  Wilt u een ruime keuze uit pvc vloeren, ondervloeren, plinten en laminaat in Nijkerk? Kom dan eens langs bij Keistad Vloeren. Wij hebben een uitgebreide laminaat winkel waar wij u graag voorzien van advies of een offerte op maat aan u presenteren. Wij bieden u graag onze legservice in Nijkerk aan. U krijgt dan de ondervloer, plinten en het laminaat voor een mooie prijs. Nog een voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft voor alle klussen aan uw vloer. U wordt dus niet van het kastje naar de muur gestuurd. Dus kom bij langs bij onze laminaatwinkel in de buurt van Nijkerk of kijk hier voor ons aanbod.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Kwalitatieve parket en pvc vloeren voor uw huis in Nijkerk

  In onze laminaatwinkel nabij Nijkerk heeft u de keuze uit een fantastisch assortiment bestaande uit pvc en parket vloeren. De pvc vloeren zijn van het merk Hoomline, uit de superior en premium collectie. Deze pvc vloeren zijn van dusdanige kwaliteit, dat ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Groot voordeel van pvc is dat het een mooie warme en landelijke uitstraling geeft aan uw woning in Nijkerk, terwijl u nagenoeg geen onderhoud hoeft te verrichten. Bovendien is de vloer eenvoudig te reinigen. Dit maakt het ideaal voor gezinnen met kinderen. Wilt u liever echt, duurzaam hout? Kies dan in onze laminaatwinkel voor de prachtige parket vloeren, gemaakt van Europees eiken. Het parket is verkrijgbaar in diverse kleuren, behandelde en onbehandelde varianten en verschillende afwerkingen, zoals wit geolied en naturel geolied.

  Bestel in onze laminaatwinkel nabij Nijkerk uw nieuwe vloer

  Kies voor een uitstekende service en kwaliteit, kies voor de prachtige parket, laminaat of pvc vloeren van onze laminaatwinkel. Wat we u in Nijkerk aan laminaat en pvc vloeren nog meer kunnen bieden: garantie, betaalbare prijzen, bezorging tot in huis, professionele legservice, voordelige all-in pakketten, advies op maat en deskundige inmeting en installatie. Telefoonnummer: 06-34558046. E-mail: info@keistadvloeren.nl. Voor het mooiste laminaat bent u bij onze laminaatwinkel in Nijkerk aan het goede adres.

  Onze Merken