Meister Lindura parket

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Klassieke looks met een hypermoderne techniek

  Verfraai uw nieuwe woning met het mooie parket van Meister Lindura. Uw vloer ligt letterlijk aan de basis van de sfeer in uw woning en stijl van uw interieur. U koopt Meister Lindura Parket bij Keistad Vloeren & Wonen. Houten vloeren zijn al jarenlang geliefd in menig huishouden. En dat is logisch gezien de warme uitstraling van een houten vloer, de duurzaamheid ervan en de mogelijkheden die u heeft. Met de vloeren van Meister Lindura combineert u een tijdloze uitstraling met de modernste innovaties. Hierdoor kunt u lang genieten van uw vloeren. Een parketvloer is in tal van kleuren te krijgen, u kunt de vloer laten leggen in het door u gewenste motief zodat deze altijd bij uw interieur past. Bezoek de showroom van Keistad Vloeren & Wonen, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Innovatieve Wood Powder Techniek

  Door de moderne techniek van het Meister Lindura Parket weet u zeker dat u een sterke en duurzame vloer in huis haalt. Wood Powders is een mix van fijne houtvezels, minerale bestanddelen en andere natuurlijke toevoegingen. Onder een hoge druk wordt alles samengeperst met een toplaag van hout. U heeft met de Meister Lindura dus het beste van beiden werelden, een natuurlijke toplaag van echt hout met een oersterke onderkant. Deze ultra moderne vloer is bestand tegen alle dagelijkse uitdagingen. Van voetbalschoenen tot naaldhakken en van knoeiende kleuters tot onhandige klussers. Het Meister Lindura Parket kan heel goed tegen een stootje.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Koop Meister Lindura vloeren voordelig bij Keistad Vloeren & Wonen

  In de showroom van Keistad Vloeren & Wonen kunt u zelf ervaren hoe de Meister Lindura Parket vloeren zijn. Onze adviseurs zijn er voor u om u te helpen met het uitzoeken van een passende vloer. Uiteraard zijn wij telefonisch en per e-mail ook bereikbaar om al uw vragen over houten vloeren, parket en laminaat te beantwoorden. U bereikt ons via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Verzeker uzelf van jarenlang woongenot met een prachtige parket vloer van Meister Lindura. Het Meister Lindura parket en vele andere parketvloeren vindt u voor een scherpe prijs bij Keistad Vloeren & Wonen.

  Onze Merken