skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Klassieke looks met een hypermoderne techniek

Verfraai uw nieuwe woning met het mooie parket van Meister Lindura. Uw vloer ligt letterlijk aan de basis van de sfeer in uw woning en stijl van uw interieur. U koopt Meister Lindura Parket bij Keistad Vloeren. Houten vloeren zijn al jarenlang geliefd in menig huishouden. En dat is logisch gezien de warme uitstraling van een houten vloer, de duurzaamheid ervan en de mogelijkheden die u heeft. Met de vloeren van Meister Lindura combineert u een tijdloze uitstraling met de modernste innovaties. Hierdoor kunt u lang genieten van uw vloeren. Een parketvloer is in tal van kleuren te krijgen, u kunt de vloer laten leggen in het door u gewenste motief zodat deze altijd bij uw interieur past. Bezoek de showroom van Keistad Vloeren, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Innovatieve Wood Powder Techniek

Door de moderne techniek van het Meister Lindura Parket weet u zeker dat u een sterke en duurzame vloer in huis haalt. Wood Powders is een mix van fijne houtvezels, minerale bestanddelen en andere natuurlijke toevoegingen. Onder een hoge druk wordt alles samengeperst met een toplaag van hout. U heeft met de Meister Lindura dus het beste van beiden werelden, een natuurlijke toplaag van echt hout met een oersterke onderkant. Deze ultra moderne vloer is bestand tegen alle dagelijkse uitdagingen. Van voetbalschoenen tot naaldhakken en van knoeiende kleuters tot onhandige klussers. Het Meister Lindura Parket kan heel goed tegen een stootje.

Meister Lindura parket

Koop Meister Lindura vloeren voordelig bij Keistad Vloeren

In de showroom van Keistad Vloeren kunt u zelf ervaren hoe de Meister Lindura Parket vloeren zijn. Onze adviseurs zijn er voor u om u te helpen met het uitzoeken van een passende vloer. Uiteraard zijn wij telefonisch en per e-mail ook bereikbaar om al uw vragen over houten vloeren, parket en laminaat te beantwoorden. U bereikt ons via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Verzeker uzelf van jarenlang woongenot met een prachtige parket vloer van Meister Lindura. Het Meister Lindura parket en vele andere parketvloeren vindt u voor een scherpe prijs bij Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46