skip to Main Content

Maison Laminaat Keistad Vloeren

Goede vloeren voor een nog betere prijs

Bent u op zoek naar Maison laminaat? Bij Keistad Vloeren vindt u de mooiste en beste vloeren, waaronder de laminaatvloeren van Maison. Deze vloeren staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Maison laminaat legt u een steengoede laminaatvloer voor een relatief lage prijs. Het kiezen van de vloer wordt nog een leuke uitdaging door het ruime aanbod en de veelzijdigheid van dit merk. Gelukkig staan onze medewerkers klaar om u van advies en hulp te voorzien.

Ruime keus aan laminaatvloeren van Maison

Wat u ook wilt (laten) leggen, met Maison heeft u in iedere geval genoeg keus aan laminaat. Het uitgebreide assortiment heeft verschillende houtdecors en tegelmotieven. Hierbij kunt u kiezen tussen alles van een klassieke licht eiken tot een moderne, strakke vloer. De designs van Maison zijn uiterst realistisch, waardoor ze haast niet van echt hout te onderscheiden zijn. Met de chique laminaat vloeren van Maison tovert u iedere plek om tot uw droomhuis. Het vernuftige systeem waarmee Maison laminaat gelegd kan worden maakt het mogelijk om uw vloeren zelf snel te leggen. Ook als u meer informatie wilt over hoe u het beste deze vloeren in uw woning legt zijn de medewerkers van Keistad Vloeren er voor u. Wilt u dit niet zelf doen, dan komen onze specialisten natuurlijk graag bij u langs om de klus voor u te klaren.

Laminaat dat op hout lijkt

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Laminaat van Maison staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding.

kraswerend

Authentieke uitstraling

De designs van Maison zijn uiterst realistisch, waardoor ze haast niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Makkelijk te leggen

Makkelijk te leggen

Dankzij het algemeen bekende kliksysteem is een vloer zo gelegd.

Neem contact op met Keistad Vloeren voor uw Maison laminaatvloer

Dus, bent u op zoek naar Maison laminaat voor een goede prijs? Dan bent u bij Keistad Vloeren op de juiste plek. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en uiteraard is het mogelijk om uw vloeren door ons te laten leggen. Wilt u meer weten over onze producten of over onze diensten, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. U bereikt ons via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-15416608 of stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl. Een ruim assortiment Maison laminaat vindt u bij Keistad Vloeren.

Laminaat vloer Maison

I.v.m. de corona maatregelen is onze winkel uitsluitend op afspraak open

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: 10.00-20.00 uur
        Zaterdag: 10.00-18.00 uur
Zondag: gesloten


U kunt nog steeds een mooie nieuwe vloer uitzoeken, neem contact met ons op via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Zoeken
    Chat openen
    BEL 06 – 154 166 08