Maison laminaat

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Goede vloeren voor een nog betere prijs

  Bent u op zoek naar Maison laminaat? Bij Keistad Vloeren & Wonen vindt u de mooiste en beste vloeren, waaronder de laminaatvloeren van Maison. Deze vloeren staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Maison laminaat legt u een steengoede laminaatvloer voor een relatief lage prijs. Het kiezen van de vloer wordt nog een leuke uitdaging door het ruime aanbod en de veelzijdigheid van dit merk. Gelukkig staan onze medewerkers klaar om u van advies en hulp te voorzien.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Ruime keus aan laminaatvloeren van Maison

  Wat u ook wilt (laten) leggen, met Maison heeft u in iedere geval genoeg keus aan laminaat. Het uitgebreide assortiment heeft verschillende houtdecors en tegelmotieven. Hierbij kunt u kiezen tussen alles van een klassieke licht eiken tot een moderne, strakke vloer. De designs van Maison zijn uiterst realistisch, waardoor ze haast niet van echt hout te onderscheiden zijn. Met de chique laminaat vloeren van Maison tovert u iedere plek om tot uw droomhuis. Het vernuftige systeem waarmee Maison laminaat gelegd kan worden maakt het mogelijk om uw vloeren zelf snel te leggen. Ook als u meer informatie wilt over hoe u het beste deze vloeren in uw woning legt zijn de medewerkers van Keistad Vloeren & Wonen er voor u. Wilt u dit niet zelf doen, dan komen onze specialisten natuurlijk graag bij u langs om de klus voor u te klaren.

  Goede prijs-kwaliteitverhouding

  Laminaat van Maison staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Authentieke uitstraling

  De designs van Maison zijn uiterst realistisch, waardoor ze haast niet van echt hout te onderscheiden zijn.

  Makkelijk te leggen

  Dankzij het algemeen bekende kliksysteem is een vloer zo gelegd.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Neem contact op met Keistad Vloeren & Wonen voor uw Maison laminaatvloer

  Dus, bent u op zoek naar Maison laminaat voor een goede prijs? Dan bent u bij Keistad Vloeren & Wonen op de juiste plek. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en uiteraard is het mogelijk om uw vloeren door ons te laten leggen. Wilt u meer weten over onze producten of over onze diensten, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. U bereikt ons via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-34558046 of stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl. Een ruim assortiment Maison laminaat vindt u bij Keistad Vloeren & Wonen.

  Onze Merken