skip to Main Content
  • Complete All-In legservice
  • Goede installatie garantie
  • Bezorging tot in huis
  • Scherpe offertes op maat

Moderne gemakken en klassieke designs

Wilt u uw woning sieren met een pvc-vloer van Lifestyle? Bij Keistad vloeren bent u dan aan het juiste adres. Hoge kwaliteit voor een lage prijs én persoonlijke service. Wat wenst u nog meer? Pvc-vloeren winnen steeds meer terrein en dat is hartstikke logisch. De mogelijkheden van de pvc-vloeren zijn eindeloos. De designs van onze Lifestyle pvc-vloeren zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer of tegelvloer. Of zelfs iedere ander ontwerp dat u wenst. De combinatie van de prijs, kwaliteit en mogelijkheden maakt de Lifestyle pvc-vloeren zeer aantrekkelijk. Kom deze vloeren snel bekijken in de showroom van Keistad Vloeren.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 – 154 166 08, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

De vele voordelen van Lifestyle pvc-vloeren

Allereerst maakt het ruime aanbod in designs het mogelijk dat de pvc-vloer van Lifestyle in ieder interieur past. Kies bijvoorbeeld voor het populaire visgraat motief, of een witte of beton look vloer in uw woning. Met de Lifestyle pvc-vloeren kan het allemaal. Zo maakt uw vloer uw interieur helemaal compleet. Een pvc-vloer kunt u altijd en overal leggen, de vloeren zijn slijtvast, kan goed in vochtige ruimtes en met vloerverwarming. Als klap op de vuurpijl zijn pvc-vloeren ook nog eens onderhoudsarm.

Lifestyle pvc vloer

Advies op maat bij Keistad Vloeren

De mogelijkheden van Lifestyle pvc-vloeren zijn eindeloos. Kom dus gerust kijken in de showroom van Keistad Vloeren. Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste vloer voor in uw woning? Aarzel dan niet en neem contact op met onze adviseurs. ZIj helpen u graag om een keuze te maken. Deze professionals weten alles over materialen, motieven, designs, kosten en onderhoud. U bereikt ze via 06-15416608 of info@keistadvloeren.nl. Voor betaalbare Lifestyle pvc-vloeren gaat u uiteraard naar Keistad Vloeren.

Aangepaste openingstijden i.v.m. Corona

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten


Maakt u even een afspraak?

Het is niet verplicht, maar we zouden het jammer vinden als we u niet binnen kunnen laten in verband met drukte. Bel voor een afspraak: 06 - 15 41 66 08

Klik hier voor meer informatie over onze Corona-maatregelen

popup
Back To Top
×Close search
Zoeken
Chat openen
BEL 06 – 154 166 08