Lifestyle PVC

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Moderne gemakken en klassieke designs

  Wilt u uw woning sieren met een pvc-vloer van Lifestyle? Bij Keistad Vloeren & Wonen bent u dan aan het juiste adres. Hoge kwaliteit voor een lage prijs én persoonlijke service. Wat wenst u nog meer? Pvc-vloeren winnen steeds meer terrein en dat is hartstikke logisch. De mogelijkheden van de pvc-vloeren zijn eindeloos. De designs van onze Lifestyle pvc-vloeren zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer of tegelvloer. Of zelfs iedere ander ontwerp dat u wenst. De combinatie van de prijs, kwaliteit en mogelijkheden maakt de Lifestyle pvc-vloeren zeer aantrekkelijk. Kom deze vloeren snel bekijken in de showroom van Keistad Vloeren & Wonen.

  Lifestyle PVC

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  De vele voordelen van Lifestyle pvc-vloeren

  Allereerst maakt het ruime aanbod in designs het mogelijk dat de pvc-vloer van Lifestyle in ieder interieur past. Kies bijvoorbeeld voor het populaire visgraat motief, of een witte of beton look vloer in uw woning. Met de Lifestyle pvc-vloeren kan het allemaal. Zo maakt uw vloer uw interieur helemaal compleet. Een pvc-vloer kunt u altijd en overal leggen, de vloeren zijn slijtvast, kan goed in vochtige ruimtes en met vloerverwarming. Als klap op de vuurpijl zijn pvc-vloeren ook nog eens onderhoudsarm.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Advies op maat bij Keistad Vloeren & Wonen

  De mogelijkheden van Lifestyle pvc-vloeren zijn eindeloos. Kom dus gerust kijken in de showroom van Keistad Vloeren & Wonen. Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste vloer voor in uw woning? Aarzel dan niet en neem contact op met onze adviseurs. Zij helpen u graag om een keuze te maken. Deze professionals weten alles over materialen, motieven, designs, kosten en onderhoud. U bereikt ze via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Voor betaalbare Lifestyle pvc-vloeren gaat u uiteraard naar Keistad Vloeren & Wonen.

  Onze Merken