skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Moderne gemakken en klassieke designs

Wilt u uw woning sieren met een pvc-vloer van Lifestyle? Bij Keistad vloeren bent u dan aan het juiste adres. Hoge kwaliteit voor een lage prijs én persoonlijke service. Wat wenst u nog meer? Pvc-vloeren winnen steeds meer terrein en dat is hartstikke logisch. De mogelijkheden van de pvc-vloeren zijn eindeloos. De designs van onze Lifestyle pvc-vloeren zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer of tegelvloer. Of zelfs iedere ander ontwerp dat u wenst. De combinatie van de prijs, kwaliteit en mogelijkheden maakt de Lifestyle pvc-vloeren zeer aantrekkelijk. Kom deze vloeren snel bekijken in de showroom van Keistad Vloeren.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

De vele voordelen van Lifestyle pvc-vloeren

Allereerst maakt het ruime aanbod in designs het mogelijk dat de pvc-vloer van Lifestyle in ieder interieur past. Kies bijvoorbeeld voor het populaire visgraat motief, of een witte of beton look vloer in uw woning. Met de Lifestyle pvc-vloeren kan het allemaal. Zo maakt uw vloer uw interieur helemaal compleet. Een pvc-vloer kunt u altijd en overal leggen, de vloeren zijn slijtvast, kan goed in vochtige ruimtes en met vloerverwarming. Als klap op de vuurpijl zijn pvc-vloeren ook nog eens onderhoudsarm.

Lifestyle pvc vloer

Advies op maat bij Keistad Vloeren

De mogelijkheden van Lifestyle pvc-vloeren zijn eindeloos. Kom dus gerust kijken in de showroom van Keistad Vloeren. Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste vloer voor in uw woning? Aarzel dan niet en neem contact op met onze adviseurs. ZIj helpen u graag om een keuze te maken. Deze professionals weten alles over materialen, motieven, designs, kosten en onderhoud. U bereikt ze via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Voor betaalbare Lifestyle pvc-vloeren gaat u uiteraard naar Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46