skip to Main Content

Prachtige en duurzame vloeren in onze laminaatwinkel

Bent u op zoek naar een goede laminaatwinkel? Bij Keistad Vloeren vindt u diverse duurzame en mooie vloeren. Wij zijn dé vloerenspecialist van Nederland met een divers assortiment aan pvc, laminaat en parketvloeren van het merk Hoomline. U profiteert bij ons altijd van een zeer betaalbare prijzen. Wilt u uw vloer laten leggen door een deskundige? Maak dan gebruik van onze excellente legservice. U kunt bij ons ook kiezen voor een voordelig all-in-pakket. Hierbij zit alles inbegrepen zoals de vloer en ondervloer, plakplinten transport en prijs. Bekijk de uitgebreide collectie in onze laminaatwinkel online.

Hoogwaardige kwaliteit laminaat vloeren

Voor welke woning of ruimte u een vloer zoekt; onze laminaatwinkel biedt u alle soorten vloeren in verschillende stijlen en kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een badkamervloer van laminaat? Dan bieden wij u de perfecte vloer aan die niet alleen een comfortabele en warme uitstraling heeft, maar ook nog waterbestendig is. Ook voor de woonkamer, keuken en andere ruimtes hebben wij sterke en mooie vloeren. U kunt uw nieuwe vloer zelf leggen of ervoor kiezen om dit door onze specialisten te laten doen. Het maakt niet uit of het gaat om een laminaat, PVC of parketvloer, wij leggen alle soorten vloeren. Door uw vloer te laten leggen door onze deskundige, weet u zeker dat dit goed gebeurt. Zo geniet u langer van uw vloer, doordat wij uw vloer perfect leggen, inclusief ondervloer en plinten.

Laminaatwinkel

Kies in onze laminaatwinkel uit diverse stijlen, maten en kleuren

Voordat u in onze laminaatwinkel uw vloer gaat kopen, is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke wensen. Een mooie laminaatvloer is niet voor niets de basis van uw interieur. Houdt u van modern, landelijk of klassiek? Maak uw keuze uit bijvoorbeeld een kastanje, merbau of eiken structuur. Of kies voor een marmer, beton of leisteen look. Laat ons ook weten of u speciale wensen heeft als geluidsdemping. Geef uw interieur een eigentijdse uitstraling met warme of koele lichte kleuren of donkere tinten. Ontdek alle soorten vloeren in onze laminaatwinkel en kies een vloer die past bij uw woning.

Bestel uw nieuwe vloer in onze laminaatwinkel

Wilt u ook profiteren van onze geweldige service? Bij Keistad Vloeren bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunt u rekenen op bezorging aan huis, betaalbare prijzen en garantie. Heeft u advies nodig? Onze professionals geven u graag advies op maat. Bel ons op 06-34558046 of stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl. Heeft u een gewenste vloer gevonden? Dan komen wij graag langs voor een deskundige inmeting en desgewenst voor het leggen van uw vloer. Wanneer kiest u voor onze laminaatwinkel?

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46