Laminaatwinkel Zeist

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Laminaat in uw woning of kantoor in Zeist

  Laminaat van Keistad Vloeren & Wonen is een fraaie toevoeging op het design en de inrichting van uw woning of kantoor in Zeist. En zoveel mensen; zoveel wensen! Daarom hebben wij een breed assortiment mooie laminaat oplossingen voor elke woning of elk kantoor in Zeist. Kiest u bijvoorbeeld voor donkere kleuren laminaat in combinatie met lichtere muren en meubilair? Of realiseert u liever een meer rustieke sfeer in uw pand door te kiezen voor houttinten? Eventueel kunt u ook kiezen voor de meer chique optie in de vorm van een lichtere – richtig grijskleurig – laminaat. Wat u ook kiest: Keistad Vloeren & Wonen staat altijd voor klaar met tips en adviezen.

  Bekijk ons All-In Laminaat

  Uw nieuwe vloer volledig door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Basis ondervloer, plinten, lijm, laminaat en het leggen voor een vaste lage prijs per m2.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Laminaat in Zeist zelf leggen of laten leggen?

  Bij Keistad Vloeren & Wonen kunt u kiezen voor het zelf leggen van laminaat of het laten leggen van uw nieuwe vloer. Als u zelf aan de slag gaat, dan bieden wij de benodigde losse materialen voor ee goed eindresultaat. Heeft u minder verstand van het zelf leggen van laminaat, dan is het verstandig om het leggen door de experts van Keistad Vloeren & Wonen te laten doen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat van professionele kwaliteit is. Zo werken wij altijd de ondergrond bij zodat deze geheel vlak en glad is, om eventuele oneffenheden in het eindresultaat te voorkomen.

  Ontdek de all-in service van Keistad Vloeren & Wonen

  Ontdek de all-in service van Keistad Vloeren & Wonen in Zeist. Wij zorgen rechte en vlakke ondergrond, zodat ook de laminaatvloer er netjes en strak komt te liggen. Met de all-in service van Keistad Vloeren & Wonen kunt u op het volgende rekenen: het laminaat, de ondergrond, de plakplinten en de legservice.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Maak een afspraak voor uw laminaat in Zeist

  Bent u overtuigd en wilt u direct een afspraak maken? Of wilt eerst nog meer informatie of specifiek advies inwinnen of een bepaald product of een bepaalde dienst? Dan staan wij u graag te woord. U kunt dan bellen naar: 06–34558046 of mailen naar: info@keistadvloeren.nl. Wij maken dan een afspraak met u om uw woning of kantoor in Zeist van laminaat te voorzien.

  Onze Merken