skip to Main Content

Laminaat in uw woning of kantoor in Zeist

Laminaat van Keistad Vloeren is een fraaie toevoeging op het design en de inrichting van uw woning of kantoor in Zeist. En zoveel mensen; zoveel wensen! Daarom hebben wij een breed assortiment mooie laminaat oplossingen voor elke woning of elk kantoor in Zeist. Kiest u bijvoorbeeld voor donkere kleuren laminaat in combinatie met lichtere muren en meubilair? Of realiseert u liever een meer rustieke sfeer in uw pand door te kiezen voor houttinten? Eventueel kunt u ook kiezen voor de meer chique optie in de vorm van een lichtere – richtig grijskleurig – laminaat. Wat u ook kiest: Keistad Vloeren staat altijd voor klaar met tips en adviezen.

Bekijk ons All-In Laminaat

Uw nieuwe vloer volledig door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Basis ondervloer, plinten, lijm, laminaat en het leggen voor een vaste lage prijs per m2.

Laminaat in Zeist zelf leggen of laten leggen?

Bij Keistad Vloeren kunt u kiezen voor het zelf leggen van laminaat of het laten leggen van uw nieuwe vloer. Als u zelf aan de slag gaat, dan bieden wij de benodigde losse materialen voor ee goed eindresultaat. Heeft u minder verstand van het zelf leggen van laminaat, dan is het verstandig om het leggen door de experts van Keistad Vloeren te laten doen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat van professionele kwaliteit is. Zo werken wij altijd de ondergrond bij zodat deze geheel vlak en glad is, om eventuele oneffenheden in het eindresultaat te voorkomen.

Ontdek de all-in service van Keistad Vloeren

Ontdek de all-in service van Keistad Vloeren in Zeist. Wij zorgen rechte en vlakke ondergrond, zodat ook de laminaatvloer er netjes en strak komt te liggen. Met de all-in service van Keistad Vloeren kunt u op het volgende rekenen: het laminaat, de ondergrond, de plakplinten en de legservice.

Maak een afspraak voor uw laminaat in Zeist

Bent u overtuigd en wilt u direct een afspraak maken? Of wilt eerst nog meer informatie of specifiek advies inwinnen of een bepaald product of een bepaalde dienst? Dan staan wij u graag te woord. U kunt dan bellen naar: 06–34558046 of mailen naar: info@keistadvloeren.nl. Wij maken dan een afspraak met u om uw woning of kantoor in Zeist van laminaat te voorzien.

Kevin Legservice

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46