skip to Main Content

Keistad Vloeren: dé expert voor uw laminaat in Voorthuizen

Laminaat is een veel verkocht vloerproduct voor woningen en kantoren in Voorthuizen: Keistad Vloeren helpt u bij het realiseren of vervangen van uw laminaatvloer. Er zijn tal van redenen om te kiezen voor nieuw laminaat in uw woning of kantoor. Wellicht bent u net verhuist en wilt u uw nieuwe pand direct voorzien van nieuw laminaat. Misschien is de vloer door veelvuldig en langdurig gebruik toe aan vernieuwing. met uw keuze voor en het leggen van laminaat in uw woning of kantoor in Voorthuizen.

Bekijk ons All-In Laminaat

Uw nieuwe vloer volledig door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Basis ondervloer, plinten, lijm, laminaat en het leggen voor een vaste lage prijs per m2.

Breed assortiment

Keistad Vloeren biedt in Voorthuizen een breed assortiment laminaat als het gaat om kleuren en texturen. Het is belangrijk om te kijken naar de sfeer die u met uw pand in Voorthuizen wilt uitstralen. Kiest u bijvoorbeeld donkere tint en voor een meer serieuze sfeer. Houdt u van een rustieke sfeer en houdt u van natuurlijke tinten, kies dan voor de reguliere houtkleur. Wellicht vindt het fijn als u een ambiance kunt creëren die meer richting chique gaat: kies dan voor lichtere – grijstinten – laminaat.

Wilt u ons laminaat zelf leggen of dit laten doen?

Welk type laminaat u ook kiest: het is verstandig om na te denken over of u het laminaat zelf wilt leggen of dat u daar liever hulp bij ontvangt. Als u twee rechterhanden heeft, is het aanbrengen van nieuw laminaat geen probleem voor u. U kunt bij ons alle benodigde losse producten bestellen om zelf aan de slag te gaan. Als u minder kennis heeft over dit vakgebied, is het een verstandige keuze om de experts van Keistad Vloeren de vloer te laten leggen. In dat geval kunt u er altijd van op aan dat u het gewenste resultaat bereikt.

Kevin Legservice

Maak kennis met onze all-in service in Voorthuizen

Als u kiest voor onze all-in service, komt u zeker niet voor verrassingen te staan. Uiteraard komt bij het realiseren van een nieuwe laminaatvloer in uw woning of kantoor in Voorthuizen niet alleen de aanschaf van het laminaat zelf kijken. Kiest u voor onze all-in service, dan heeft u verder geen omkijken naar uw nieuwe vloer. Wij verzorgen dan alles wat er bij komt kijken. In dat geval zijn het laminaat, de werkzaamheden aan de ondergrond, de plakplinten als de legservice bij de prijs inbegrepen. U kunt dan rekenen op een professioneel eindresultaat tegen een scherpe prijs.

Afspraak maken in Voorthuizen

Wilt u direct een afspraak maken om laminaat te laten leggen in uw pand in Voorthuizen? Of heeft u meer informatie of advies nodig omtrent een specifieke dienst of een bepaald product? In alle gevallen kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 06–34558046 of via de mail: info@keistadvloeren.nl. Keistad Vloeren helpt u graag met het leggen of laten leggen van uw laminaatvloer in Voorthuizen.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46