Laminaatwinkel Voorthuizen

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Keistad Vloeren & Wonen: dé expert voor uw laminaat in Voorthuizen

  Laminaat is een veel verkocht vloerproduct voor woningen en kantoren in Voorthuizen: Keistad Vloeren & Wonen helpt u bij het realiseren of vervangen van uw laminaatvloer. Er zijn tal van redenen om te kiezen voor nieuw laminaat in uw woning of kantoor. Wellicht bent u net verhuist en wilt u uw nieuwe pand direct voorzien van nieuw laminaat. Misschien is de vloer door veelvuldig en langdurig gebruik toe aan vernieuwing. met uw keuze voor en het leggen van laminaat in uw woning of kantoor in Voorthuizen.

  Bekijk ons All-In Laminaat

  Uw nieuwe vloer volledig door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Basis ondervloer, plinten, lijm, laminaat en het leggen voor een vaste lage prijs per m2.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Breed assortiment

  Keistad Vloeren & Wonen biedt in Voorthuizen een breed assortiment laminaat als het gaat om kleuren en texturen. Het is belangrijk om te kijken naar de sfeer die u met uw pand in Voorthuizen wilt uitstralen. Kiest u bijvoorbeeld donkere tint en voor een meer serieuze sfeer. Houdt u van een rustieke sfeer en houdt u van natuurlijke tinten, kies dan voor de reguliere houtkleur. Wellicht vindt het fijn als u een ambiance kunt creëren die meer richting chique gaat: kies dan voor lichtere – grijstinten – laminaat.

  Wilt u ons laminaat zelf leggen of dit laten doen?

  Welk type laminaat u ook kiest: het is verstandig om na te denken over of u het laminaat zelf wilt leggen of dat u daar liever hulp bij ontvangt. Als u twee rechterhanden heeft, is het aanbrengen van nieuw laminaat geen probleem voor u. U kunt bij ons alle benodigde losse producten bestellen om zelf aan de slag te gaan. Als u minder kennis heeft over dit vakgebied, is het een verstandige keuze om de experts van Keistad Vloeren & Wonen de vloer te laten leggen. In dat geval kunt u er altijd van op aan dat u het gewenste resultaat bereikt.

  Maak kennis met onze all-in service in Voorthuizen

  Als u kiest voor onze all-in service, komt u zeker niet voor verrassingen te staan. Uiteraard komt bij het realiseren van een nieuwe laminaatvloer in uw woning of kantoor in Voorthuizen niet alleen de aanschaf van het laminaat zelf kijken. Kiest u voor onze all-in service, dan heeft u verder geen omkijken naar uw nieuwe vloer. Wij verzorgen dan alles wat er bij komt kijken. In dat geval zijn het laminaat, de werkzaamheden aan de ondergrond, de plakplinten als de legservice bij de prijs inbegrepen. U kunt dan rekenen op een professioneel eindresultaat tegen een scherpe prijs.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Afspraak maken in Voorthuizen

  Wilt u direct een afspraak maken om laminaat te laten leggen in uw pand in Voorthuizen? Of heeft u meer informatie of advies nodig omtrent een specifieke dienst of een bepaald product? In alle gevallen kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 06–34558046 of via de mail: info@keistadvloeren.nl. Keistad Vloeren helpt u graag met het leggen of laten leggen van uw laminaatvloer in Voorthuizen.

  Onze Merken