Laminaatwinkel Hoevelaken

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Keistad Vloeren heeft u een hoop te bieden op het gebied van vloeren, namelijk:

  • Hoomline Laminaat
  • Legservice laminaat
  • Ondervloer laminaat
  • Parket vloeren
  • Plinten
  • PVC vloeren

  Laminaatwinkel Hoevelaken

  Prachtige vloeren van Hoomline bij Keistad Vloeren

  Kom langs vanuit Hoevelaken bij Keistad Vloeren voor de meest duurzame en mooie pvc, laminaat en parket vloeren van het hoogstaande merk Hoomline. Keistad Vloeren is dé laminaatwinkel nabij Hoevelaken en omgeving. De kwaliteitsvloeren in ons assortiment zijn verkrijgbaar voor zeer scherpe en betaalbare prijzen. Naast prachtige vloeren en voordelige prijzen, levert onze laminaatwinkel u in Hoevelaken ook een excellente service. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij pvc, parket of laminaat leggen? Maak dan gebruik van onze professionele legservice. U kunt bij ons de vloeren, plinten en ondervloeren los bestellen, maar ook gebruikmaken van ons scherp geprijsde all-in laminaat. Bekijk de mogelijkheden en ons geweldige assortiment online.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren

  Goedkoop laminaat van topkwaliteit

  Bent u op zoek naar mooi, goedkoop en sterk laminaat? Bekijk dan eens het Hoomline assortiment in onze laminaatwinkel nabij Hoevelaken. Allereerst kunt u bij ons kiezen uit los laminaat of all-in laminaat. Wanneer u zelf het laminaat wilt en kunt leggen, dan kunt u los laminaat kopen. De plinten kunt u erbij bestellen. Heeft u geen tijd of twee linkerhanden, dan kunt u in onze laminaatwinkel kiezen voor ons voordelige all-in laminaat. De kosten voor het leggen, de plinten, ondervloer en transport zijn hierbij inbegrepen! Naast de keuze voor los of all-in laminaat hebben we ook nog diverse afmetingen van de planken, waaronder xl laminaat. Uiteraard heeft onze laminaatwinkel tevens diverse kleuren en stijlen.

  Bezoek onze laminaatwinkel in de buurt van Hoevelaken

  Wanneer u op zoek bent naar pvc vloeren of laminaat in Hoevelaken bent u bij ons aan het juiste adres. In de showroom van Keistad Vloeren vindt u een uitgebreid assortiment aan laminaat en pvc vloeren. Ook kunt u ons om passend advies vragen of een offerte op maat aanvragen. Daarnaast hebben wij ook nog diverse plinten en kunt u gebruik maken van onze all-in laminaat legservice in Hoevelaken. Wij verzorgen dan de ondervloer, het laminaat en plakplinten. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt, wat het werk voor ons en voor u makkelijker maakt.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Mooie pvc en parket vloeren voor uw woning in Hoevelaken

  In onze laminaatwinkel nabij Hoevelaken hebben we ook een geweldig assortiment aan parket en pvc vloeren die zeker een kijkje waard zijn. De pvc vloeren zijn afkomstig uit de Hoomline collectie premium en superior. Deze vloeren zijn zo mooi en goed gemaakt, dat ze bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Zo heeft u dus dezelfde warme en landelijke uitstraling in Hoevelaken, zonder dat u veel tijd hoeft te investeren in onderhoud. Tevens zijn pvc vloeren zeer makkelijk schoon te maken en ideaal voor gezinnen met kinderen. Gaat u liever voor het echte werk? In onze laminaatwinkel hebben we prachtige parket vloeren van Europees eiken in diverse kleuren en afwerkingen. Denk aan behandelde en onbehandelde varianten, naturel geolied en wit geolied.

  Bestel uw nieuwe vloer in onze laminaatwinkel nabij Hoevelaken

  Kies voor kwaliteit en een geweldige service, kies voor de prachtige pvc, laminaat of parket vloeren van onze laminaatwinkel. Kom langs in onze showroom of bekijk hier ons aanbod. Waarop u nog meer kunt rekenen in Hoevelaken: u krijgt altijd garantie, we bezorgen tot in huis, wij hanteren betaalbare prijzen, beiden geweldige all-in pakketten, professionele legservice, deskundige inmeting en installatie en goed advies op maat. Telefoonnummer: 06-34558046. E-mail: info@keistadvloeren.nl. Kom naar Keistad Vloeren nabij Hoevelaken voor uw laminaat of parket vloeren.

  Onze Merken