skip to Main Content

Laminaat aanbieding voor uw woning of bedrijf

De beste laminaat aanbieding vindt u bij Keistad Vloeren, dé vloerenspecialist in uw regio. Naast een voordelige prijs staat hoge kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Een goede service hoort daar uiteraard ook bij. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw laminaat? Wij helpen u graag! Voor het leggen van uw vloer kunt u onze professionele legservice inschakelen. Maak uw keuze uit diverse merken, stijlen en kleuren. Bekijk ons uitgebreide assortiment online en vraag een vrijblijvende offerte aan voor onze laminaat aanbieding.

Uw opties in laminaat vloeren

Kiest u voor onze laminaat aanbieding? Houdt u dan rekening met verschillende soorten kwaliteiten. Wij bieden diverse soorten aan van onder andere het merk Hoomline. Maak uw keuze uit Hoomline Living, Hoomline Balmoral XL, Hoomline Royal V2 en Hoomline Optima V2. Maar voordat u er één uitkiest, dient u rekening te houden de ruimte waarin u het laminaat wilt leggen. Wilt u de vloer bijvoorbeeld leggen in de gang van uw huis of bedrijf? Dan kiest u wellicht een ander laminaat dan voor in de slaapkamer. Het is dus zeer belangrijk om te letten op de slijtvastheid. Naast deze mogelijkheid kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en stijlen. Vind de stijl die past bij uw interieur en maak gebruik van onze aanbieding in laminaat.

laminaat aanbieding

Kies uw all-in laminaat aanbieding

Bent u op zoek naar een complete laminaat vloer voor een voordelige prijs? Bekijk onze all-in laminaat pakketten. Door middel van een all-in pakket heeft u de mogelijkheid om een complete vloer inclusief onze professionele legservice samen te stellen. Met onze samengestelde pakketten kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden. Als u kiest voor een laminaat pakket, profiteert u altijd van een diverse keuze uit laminaat, ondervloer, plinten en onze legservice. In de oriënterende fase komt veel kijken bij het maken van de juiste keuze. Wij geven u dan ook graag deskundig advies waarbij wij altijd met u meedenken. Heeft u een gewenste laminaat aanbieding gezien? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Interesse in onze laminaat aanbieding? Neem contact op

Heeft u een prachtige vloer op het oog die u wilt bestellen? En wilt u deze ook door onze professionals laten leggen? Benader ons dan voor een offerte en/of advies op maat. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Bel ons dan op 06-34558046 of mail naar info@keistadvloeren.nl. Voordat het laminaat bij u bezorgd en gelegd wordt, zullen wij het laminaat inmeten. Geniet van de vele voordelen van onze service. Ontdek een mooie laminaat aanbieding voor uw woning.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46