skip to Main Content

Duurzaam geproduceerd en een lange levensduur

Bent u op zoek naar Krono laminaat voor in uw nieuwe woning? Misschien heeft u eindelijk de sleutel van uw nieuwe woning gekregen? Of is uw interieur toe aan een make-over? Met een mooie laminaatvloer legt u de basis voor uw eigen stijl. Met uw eigen inrichting wordt uw woning de fijnste plek die er is. Krono Original maakt het mogelijk om uw woning helemaal volgens uw eigen stijl in te richten. Het assortiment Krono laminaat bij Keistad Vloeren voorziet u van heel veel keuzemogelijkheden. Zo kunt u gaan voor een moderne vloer of juist een meer klassieke variant. Wat uw smaak of stijl ook is, Krono laminaat heeft de passende vloer voor u. Ook als u niet de meest ervaren klusser bent kunt u deze vloeren relatief eenvoudig zelf leggen door het Krono klik systeem. Het Krono laminaat bestaat voor 90% uit duurzame materialen.

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Krono laminaat heeft meerdere fijne eigenschappen die dit merk zo geliefd maken. De vloeren zijn allereerst een lust voor het oog. Daarnaast zijn de vloeren helemaal niet veeleisend als het gaat om onderhoud. Wel zo fijn voor de gebruikers. De levensduur van Krono Original laminaat is bovendien ontzettend lang. De vloeren zijn goed bestand tegen krassen waardoor ook uw huisdieren lekker vrij kunnen bewegen. Knoeiende (klein)kinderen krijgen uw vloer niet klein. Met een doekje veegt u het eenvoudig op, vocht laat geen sporen na op het laminaat, in tegenstelling tot sommige houten vloeren. Krono laminaat ziet er prachtig uit, en voor iedere stijl heeft Krono een passende laminaatvloer voor een goede prijs.

Krono laminaat

Kom naar de showroom en bekijk de mogelijkheden

Heeft u heel Pinterest afgezocht en weet u precies welke stijl uw nieuwe woning moet krijgen? In onze showroom kunt u met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is met het mooie laminaat van Krono Original. Vindt u het zelf lastig om een keus te maken dan staan onze adviseurs u graag bij. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem contact op via het contactformulier hier op de site, bel Keistad Vloeren via 06-34558046 of mail naarinfo@keistadvloeren.nl. Stijlvol Krono Original laminaat koopt u bij Keistad Vloeren!

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46