skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Vloeren met tijdloze schoonheid en lange levensduur

Er is een reden dat houten vloeren alle trends hebben doorstaan. Deze prachtige vloeren doen het overal goed. Massief houten vloeren of parket vloeren koopt u bij Keistad Vloeren. Sfeervoller dan een houten vloer in de woonkamer, krijg je het bijna niet. Als het gaat om vloeren heeft u behoorlijk veel soorten om uit te kiezen. Een tijdloze klassieker is de houten vloer ofwel parket. Maar ook dan bent u nog lang niet klaar met kiezen. Er zijn verschillende zaagmethodes, patronen, hout en afwerkingen.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Bepaal zelf hoe uw houten vloer eruit komt te zien

Wilt u meer weten over al deze opties, bezoek dan onze showroom in Amersfoort waar onze adviseurs klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. U heeft de keuze tussen massief houten vloeren of parket vloeren. Ook als u vragen heeft, kunt u ze bij ons stellen. Het is bij ons mogelijk om zelf uw vloer uit te kiezen. U bepaalt zelf de dikte, breedte en kleur van de vloer. Ook de afwerking en patronen kiest u zelf. Wilt u wel of geen noesten in de vloer, een robuuste vloer of liever een moderne strakke houten vloer? De keus is aan u.

Verschil parketvloer en houten vloer

Parketvloeren en houten vloeren zijn niet hetzelfde. Vaak worden deze termen door elkaar gehaald, waardoor het niet altijd even duidelijk is. Een massief houten vloer is simpel gezegd een plank. Dit is dus echt uit een bom gezaagd en wordt op de vloer gelegd. Natuurlijker krijgt u het bijna niet. Parket kan ook uit één plank bestaan, maar is vaker een samengesteld product en heeft een strakkere uitstraling. Dit heeft als voordeel dat de vloer minder werkt. Als u wilt weten welke vloer het beste in uw woning past doet u er goed aan uw vragen te stellen aan een kenner. Uw keuze wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het budget, uw smaak en wensen.

Keistad Houten Vloeren

Houten vloeren kopen bij Keistad Vloeren

Massief houten vloeren zijn natuurlijke vloeren met een lange levensduur. Ze zijn praktisch onverwoestbaar en daarmee ontzettend duurzaam. Er zijn verschillende houtsoorten waar u uit kunt kiezen. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken, kleuren en voordelen. Deze massieve vloeren zijn onbehandeld, zodat u zelf kunt kiezen hoe u de vloer wilt afwerken. Dit kan bijvoorbeeld met olie, wax of lak. Zo creëert u zelf de ideale vloer voor uw woning. Met de juiste ondervloer en het juiste onderhoud heeft u jarenlang plezier van de vloer.

Prachtige parketvloeren voor een goede prijs

Ook een parketvloer is gemaakt van hout. Met de bijbehorende warme uitstraling. Parketvloeren worden gelegd met een verbinding voor een naadloos resultaat. Dit geeft parket een strakkere uitstraling dan een massief houten vloer. Het is mogelijk om parket zwevend te leggen, zodat u een ondervloer kunt plaatsen. Met name in oudere huizen is dat wel zo prettig, het dempt meteen ook een groot deel van het geluid en isoleert beter. Bij Keistad vloeren vindt u tal van parketvloeren voor een goede prijs.

Contact opnemen met Keistad Vloeren

U wilt natuurlijk ook de mooiste vloer in uw huis of kantoor leggen. Bij Keistad Vloeren koopt u kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over het verschil tussen massief houten vloeren en parket, over de prijzen of het leggen neem dan contact op met ons via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Onze adviseurs helpen u graag een keuze maken voor de mooiste houten- of parketvloeren. Bezoek de showroom van Keistad Vloeren in Amersfoort voor een goede impressie van de mogelijkheden van parket en houten vloeren bij u thuis.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46