Keistad parket

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Vloeren met tijdloze schoonheid en lange levensduur

  Er is een reden dat houten vloeren alle trends hebben doorstaan. Deze prachtige vloeren doen het overal goed. Massief houten vloeren of parket vloeren koopt u bij Keistad Vloeren & Wonen. Sfeervoller dan een houten vloer in de woonkamer, krijg je het bijna niet. Als het gaat om vloeren heeft u behoorlijk veel soorten om uit te kiezen. Een tijdloze klassieker is de houten vloer ofwel parket. Maar ook dan bent u nog lang niet klaar met kiezen. Er zijn verschillende zaagmethodes, patronen, hout en afwerkingen.

  Verschil parketvloer en houten vloer

  Parketvloeren en houten vloeren zijn niet hetzelfde. Vaak worden deze termen door elkaar gehaald, waardoor het niet altijd even duidelijk is. Een massief houten vloer is simpel gezegd een plank. Dit is dus echt uit een bom gezaagd en wordt op de vloer gelegd. Natuurlijker krijgt u het bijna niet. Parket kan ook uit één plank bestaan, maar is vaker een samengesteld product en heeft een strakkere uitstraling. Dit heeft als voordeel dat de vloer minder werkt. Als u wilt weten welke vloer het beste in uw woning past doet u er goed aan uw vragen te stellen aan een kenner. Uw keuze wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het budget, uw smaak en wensen.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Houten vloeren kopen bij Keistad Vloeren & Wonen

  Massief houten vloeren zijn natuurlijke vloeren met een lange levensduur. Ze zijn praktisch onverwoestbaar en daarmee ontzettend duurzaam. Er zijn verschillende houtsoorten waar u uit kunt kiezen. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken, kleuren en voordelen. Deze massieve vloeren zijn onbehandeld, zodat u zelf kunt kiezen hoe u de vloer wilt afwerken. Dit kan bijvoorbeeld met olie, wax of lak. Zo creëert u zelf de ideale vloer voor uw woning. Met de juiste ondervloer en het juiste onderhoud heeft u jarenlang plezier van de vloer.

  Prachtige parketvloeren voor een goede prijs

  Ook een parketvloer is gemaakt van hout. Met de bijbehorende warme uitstraling. Parketvloeren worden gelegd met een verbinding voor een naadloos resultaat. Dit geeft parket een strakkere uitstraling dan een massief houten vloer. Het is mogelijk om parket zwevend te leggen, zodat u een ondervloer kunt plaatsen. Met name in oudere huizen is dat wel zo prettig, het dempt meteen ook een groot deel van het geluid en isoleert beter. Bij Keistad Vloeren & Wonen vindt u tal van parketvloeren voor een goede prijs.

  Bepaal zelf hoe uw houten vloer eruit komt te zien

  Wilt u meer weten over al deze opties, bezoek dan onze showroom in Amersfoort waar onze adviseurs klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. U heeft de keuze tussen massief houten vloeren of parket vloeren. Ook als u vragen heeft, kunt u ze bij ons stellen. Het is bij ons mogelijk om zelf uw vloer uit te kiezen. U bepaalt zelf de dikte, breedte en kleur van de vloer. Ook de afwerking en patronen kiest u zelf. Wilt u wel of geen noesten in de vloer, een robuuste vloer of liever een moderne strakke houten vloer? De keus is aan u.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Contact opnemen met Keistad Vloeren & Wonen

  U wilt natuurlijk ook de mooiste vloer in uw huis of kantoor leggen. Bij Keistad Vloeren & Wonen koopt u kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over het verschil tussen massief houten vloeren en parket, over de prijzen of het leggen neem dan contact op met ons via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Onze adviseurs helpen u graag een keuze maken voor de mooiste houten- of parketvloeren. Bezoek de showroom van Keistad Vloeren & Wonen in Amersfoort voor een goede impressie van de mogelijkheden van parket en houten vloeren bij u thuis.

  Onze Merken